EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: woensdag 19 februari 2020

Goudprijs stijgt boven 1.600 DOLLAR uit angst voor economische gevolgen Coronavirus

De toeloop op goud, dat geldt als ‘veilige haven’ voor beleggers, blijft aanhouden. De prijs van een ounce (31,1 gram) goud steeg woensdag tot 1.605 DOLLAR (1486 euro).

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 17 februari 2020

Bitcoin is opnieuw onder grens van 10.000 DOLLAR gedoken

De bitcoin is tijdens het weekeinde weer onder de grens van 10.000 DOLLAR gedoken. De virtuele munt zakte zaterdag in een uur tijd van ruim 10.200 DOLLAR naar ongeveer 9900 DOLLAR, en stond vandaag op zo’n 9700 DOLLAR. Een directe aanleiding voor de lichte daling is niet duidelijk.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 17 februari 2020

Contant geld is uiteraard besmet maar…ook door het Coronavirus?!

[...] Dat geld letterlijk vies is vanwege de miljoenen handen die het aangeraakt hebben. Met op de meeste Amerikaanse DOLLARs sporen van cocaïne ook al. Maar dat een overheid, de Chinese in deze, zo ver gaat om bankbiljetten letterlijk te reinigen? Dat is dunkt ons toch wel echt nieuw. Het heeft te maken met het Coronavirus oftewel Covid 19, en is die kans op besmetting werkelijk reëel?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 14 februari 2020

Goudprijs naar 1.800 DOLLAR per troy ounce?

De goudprijs noteert momenteel onder de 1.600 DOLLAR maar analisten van Midas Touch Consulting verwachten dat dit niet lang meer zal blijven duren. Eens de grens doorbroken is, ligt de weg naar hogere prijzen open. Analist Florian Grummes verwacht een goudprijs van 1.800 DOLLAR en benadrukt dat de ‘gold bulls’ de markt onder controle hebben en elke dip opkopen.

Florian Grummes, analist bij Midas Touch Consulting, is een rasechte ‘gold bull’ en verwacht dat de goudprijs tegen de lente zal gaan stijgen tot 1.800 DOLLAR per troy ounce. Dit lijkt momenteel onmogelijk vermits de goudprijs nog onder de 1.600 DOLLAR noteert, maar hij verwacht dat, eens dit plafond doorbroken wordt, de weg naar hogere prijzen volledig openligt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 februari 2020

De Bitcoin Show: de spotlight op…Willem Middelkoop!

Laat ons toch niet vergeten dat er nog leven is (voorlopig toch?!) buiten het Coronavirus/Covid19. Niemand minder dan Willem Middelkoop, levenslang succesvol investeerder, is te gast in DBS. Hij laat zijn licht schijnen over bitcoin et al. Een man met gezond verstand, ook in beleggersmiddens een witte raaf. De man ook die de Kredietcrisis zag aankomen. Zijn bestseller ‘Als de DOLLAR valt’ heeft hem op de voorgrond geplaatst; Willem is wereldberoemd (in Nederland toch). Watch and learn!

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs