EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: vrijdag 18 januari 2019

Duitse groeimotor sputtert

Duitsland is de op drie na grootste economie ter wereld, met een exportmachine die 1.600 miljard DOLLAR per jaar omzet. Maar het land dreigt nu wel in de klappen te gaan delen.

Chinese klanten stellen hun bestellingen bij Duitse bedrijven alsmaar langer uit. Dat zeggen vertegenwoordigers van de Duitse ‘Mittelstand’, een term die bij ons de kmo’s aangeeft, tegenover de Britse zakenkrant Financial Times. Na 10 jaar van ononderbroken groei brengt het politieke klimaat de wereldeconomie wel degelijk in gevaar.

[...]

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 16 januari 2019

Chinese centrale bank doet grootste stimuleringsmaatregel ooit

De Chinese centrale bank heeft vandaag een recordinjectie gedaan in haar economie. Zo pompte het 570 miljard yuan (83 miljard DOLLAR) in de Chinese economie. Dit om het bankensysteem van liquiditeit te verschaffen.

Zo stelde de centrale bank van China:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 16 januari 2019

Centrale bank China steekt 83 miljard DOLLAR in afkoelende economie

De centrale bank van China heeft woensdag 83 miljard DOLLAR (zo'n 73 miljard euro) in de economie gepompt. Het stimuleringsprogramma moet ervoor zorgen dat de economische groei niet verder daalt en moet voorkomen dat de werkloosheid toeneemt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 16 januari 2019

Premier China: We moeten ons voorbereiden op economische moeilijkheden

De Chinese premier Li Keqiang heeft woensdag gewaarschuwd voor economische moeilijkheden. De premier deed dit op de Chinese staatsradio. Hij deed de uitspraak nadat de Chinese centrale bank bekendmaakte 83 miljard DOLLAR (zo'n 73 miljard euro) in de economie te pompen.

Het stimuleringsprogramma moet ervoor zorgen dat de economische groei niet verder afneemt en moet voorkomen dat de werkloosheid toeneemt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 januari 2019

'Shutdown' VS kost luchtvaartmaatschappij 25 miljoen DOLLAR per maand

De sluiting van de Amerikaanse overheid kost luchtvaartmaatschappij Delta Air Lines zo'n 25 miljoen DOLLAR (21,8 miljoen euro) aan omzet per maand.

Het concern merkt bij de presentatie van de cijfers over 2018 dat een stuk minder ambtenaren het vliegtuig neemt en dat de resultaten in het huidige kwartaal hierdoor geraakt worden.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs