EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: maandag 16 september 2019

Rusland wil voortaan in euro’s en yuan lenen

Rusland zal dit jaar en volgend jaar geen geld meer lenen in DOLLARs, maar in andere valuta zoals de euro en de yuan. Dat zei de Russische minister van Financiën Anton Siluanov vorige week donderdag. Op deze manier wil Rusland haar blootstelling aan de DOLLAR verkleinen. Eerder zette de centrale bank van Rusland al een deel van haar valutareserves om van DOLLARs naar euro’s en yuan.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 16 september 2019

De ogen van de wereld gericht op Facebooks Libra

Wauw, digitale munten staan echt wel in het spotlicht. Maar liefst vertegenwoordigers van 26 (!) centrale banken die zich buigen over de Libra. Dat de munt de aandacht trekt van mee van de machtigste mensen ter wereld, is nog een understatement. De Federal Reserve, de Bank of England, de BIS; allemaal leggen ze Libra onder de microscoop te Bazel, Zwitserland. Want stel je voor dat, misschien, ooit, 2,6 miljard Facebook gebruikers die Libra zullen verkiezen boven de Amerikaanse DOLLAR…?!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 15 september 2019

Verenigde Staten helpen Suriname met tekort aan DOLLARbiljetten

[...]

De omvang van het transport is niet bekend. Het tekort aan DOLLARbiljetten is volgens de Surinaamse centrale bank een direct gevolg van de actie van het Nederlandse Openbaar Ministerie, dat in 2018 een geldzending van bijna 20 miljoen euro in beslag nam. Dat leidde namelijk tot het stopzetten van activiteiten van geldtransporteurs van en naar het land.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 september 2019

Lessen uit de goudprijsrally van dit jaar

Onpopulaire beleggingen zijn – nog altijd – de meest rendabele

Onpopulaire beleggingen zijn – nog altijd – de meest rendabele

Het mag duidelijk zijn: het feit dat de goudprijs door de $1.500 DOLLAR brak was een flinke mijlpaal. Na jaren zijwaarts te hebben bewogen, brak de goudprijs dit jaar sterk door en steeg met meer dan $200 DOLLAR per troy ounce. Zoals ik eerder al heb uitgelegd, geduld loont omdat de overgrote meerderheid van het rendement afhangt van koerswinsten die in een zeer korte periode – zelfs in een kwestie van dagen – verkregen worden. (En het voorspellen van deze kortdurende periodes is onmogelijk.)

Lees verder op GoldRepublic
Geplaatst op: donderdag 12 september 2019

Trump beschuldigt ECB van koersmanipulatie

De Europese Centrale Bank (ECB) schaadt de Amerikaanse export door de waarde van de euro omlaag te sturen ten opzichte van de DOLLAR. Dat zei de Amerikaanse president Donald Trump in reactie op de nieuwe stimuleringsmaatregelen die de ECB vandaag aankondigde.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs