EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
35
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 1 tot 5
Geplaatst op: vrijdag 16 maart 2018

Is dit het kantelpunt voor de DOLLAR?

De Amerikaanse DOLLAR heeft tijdens het afgelopen jaar de nodige waarde moeten inleveren. Ook dit jaar is de Amerikaanse munt allesbehalve goed uit de startblokken gekomen. Toch lijkt dit niet het geschikte moment te zijn om de DOLLAR de rug toe te keren. Een belangrijk kantelpunt kan immers nabij zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 12 maart 2018

Jeff Bezos (Amazon) verdiende dit jaar al €250.000 ... per minuut

Oprichter en CEO van Amazon, Jeff Bezos, is niet alleen de rijkste man ter wereld, hij is in 2018 ook opnieuw de grootste grootverdiener van allemaal. 2018 is nog net geen 3 maanden onderweg en Bezos kon al zo’n 30 miljard DOLLAR bijschrijven aan zijn fortuin, goed voor een verdienste van zo’n 250.000 euro … per minuut.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 12 maart 2018

Gaat ICO The Abyss een succes worden

The Abyss is een nieuwe ICO, die gaat werken met een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO).

The Abyss is een nieuwe ICO, die gaat werken met een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO).

1 ABYSS komt voor $0.24 op de markt in fase één. The Abyss accepteert Ether en BNB (dat is de Binance coin). De softcap is gezet op 6 miljdoen DOLLAR.  Als deze limiet niet wordt bereikt, worden alle gelden teruggestort. De hard cap is gesteld op $60 miljoen.

Lees verder op Goudportal.nl
Geplaatst op: maandag 12 maart 2018

Balansen centrale banken wereldwijd gestegen naar $21 biljoen

De centrale banken wereldwijd hebben inmiddels meer dan 20 biljoen DOLLAR ( ofwel 20.000 miljard ) op de balansen staan. In het jaar 2000 was dat nog $3 biljoen. Toen de crisis uitbrak in 2008 was dit ongeveer verdubbeld. In de afgelopen tien jaar is daar dus nog zo’n 12 biljoen bijgekomen. In de afgelopen jaren in de tendens doorgezet, behalve bij de Federal Reserve.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 10 maart 2018

In New York heeft 1 op elke 3 gezinnen nu een jaarinkomen dat groter is dan 250.000 DOLLAR

In New York hebben ruim 1,1 miljoen van de naar schatting 3,1 miljoen gezinnen nu een jaarinkomen dat boven de 250.000 DOLLAR ligt. Dat staat te lezen in de jaarlijkse Knight Frank City Wealth Index, die ‘s werelds topsteden rangschikt naargelang ze aantrekkelijk zijn voor rijke mensen.

Lees verder op Express.live

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs