EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord ethereum.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord ETHEREUM

Geplaatst op: zaterdag 26 oktober 2019

Bitcoin stijgt na tumultueuze week flink in waarde

De waarde van de cryptomunt bitcoin is na een tumultueuze week bezig aan een opmars. De cryptovaluta steeg zaterdag rond 10.00 uur met ruim 12 procent naar een waarde van 9.500 dollar (zo'n 8.754 euro) per bitcoin.

Op het hoogtepunt in de nacht van vrijdag op zaterdag steeg de bitcoinkoers naar 10.134 dollar, het hoogste niveau sinds halverwege september. Ook andere cryptomunten als ETHEREUM en litecoin gingen flink omhoog.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 augustus 2019

VK: ‘Bitcoin en ETHEREUM hebben helemaal geen regulering nodig’

Het Verenigd Koninkrijk (dat niet meer zo verenigd is) stapt ook nog eens buiten zijn grenzen. De grenzen van het door de VS toelaatbare dan wel. Net nu de Amerikaanse administratie toch duidelijk genoeg is in haar boodschap. Die libra, die mag er niét komen. En wie weet verbieden ze ook nog andere munten. Dan toch wel bitcoin als eerste, belangrijkste cryptomunt. Nou gaat hun beste (en enige) vriend, het VK, wel zijn boekje te buiten. Door officieel te verklaren dat het niét van plan is bitcoin, BTC (en ETHEREUM, ETH) op enige manier te reguleren. Op zijn minst.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2019

Investeringsfirma steekt geld in blockchain startup Bloxroute

De Nederlandse investeringsmaatschappij Maven 11 Capital heeft bekend gemaakt deel te nemen in de meest recente investeringsronde in de blockchain startup Bloxroute Labs. Dit Amerikaanse bedrijf richt zich op het oplossen van het schaalbaarheidsprobleem van blockchain technologie door de informatieoverdracht tussen miners sneller te maken. De technologie is inmiddels getest op een aantal prominente blockchain netwerken zoals Bitcoin en ETHEREUM en de resultaten hiervan zijn veelbelovend. Uiteindelijk kan de technologie deze netwerken met een factor 100 sneller maken. Naast Maven 11 participeren ook een aantal andere voorname investeerders zoals Coinbase Ventures, Pantera Capital en Fenbushi.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2019

Bitcoin naar hoogste punt van het jaar

De bitcoin stijgt weer eens. De koers van de virtuele munt ging vandaag ongeveer 6 procent omhoog.

De bitcoin stijgt weer eens. De koers van de virtuele munt ging vandaag ongeveer 6 procent omhoog.

Op het hoogtepunt was de bitcoin bijna 5.800 dollar waard, het hoogste punt sinds half november. Een directe aanleiding voor de stijging is er niet.

Analisten denken dat de bitcoin tot boven de 6.000 dollar kan stijgen. In het kielzog stegen ook andere virtuele munten, zoals ETHEREUM, litecoin en EOS.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 29 april 2019

Grootste Amerikaanse beurshuizen geven miljoenen beleggers toegang tot cryptobeleggen

Eerst was er het gerucht dat géén gerucht blijkt en waarover Biflatie ook schreef. Het Amerikaanse beurshuis Ameritrade zou experimenteren met beleggen in cryptomunten. Samen met Charles Schwab, Fidelity Investments en E-Trade vormen deze de vier grootste beurshuizen van de VS. En laat het nu net deze laatste, E-Trade zijn die de grote en eerste stap zet. Die voor een traditionele megabroker toch opmerkelijk mag heten. Namelijk zijn 4,9 miljoen klanten directe toegang bieden tot cryptobeleggen. Vooreerst in bitcoin (BTC) en ETHEREUM (ETH).

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs