EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
35
kliks
Er zijn 46 artikelen gevonden met het woord ethereum.
Artikel 1 tot 5
Geplaatst op: maandag 5 maart 2018

Roger Ver: ‘De kans is groot dat ETHEREUM dit jaar Bitcoin voorbij steekt’

Roger Ver was vroeger een grote aanhanger van Bitcoin. Sinds vorig jaar is hij een van de sterke mannen achter het project van Bitcoin Cash. Hij ziet echter ETHEREUM als eerste Bitcoin van de troon stoten als grootste cryptomunt ter wereld. De kans is groot dat we dat in 2018 nog gaan meemaken.

Roger Ver was vroeger een grote aanhanger van Bitcoin. Sinds vorig jaar is hij een van de sterke mannen achter het project van Bitcoin Cash. Hij ziet echter ETHEREUM als eerste Bitcoin van de troon stoten als grootste cryptomunt ter wereld. De kans is groot dat we dat in 2018 nog gaan meemaken.

Volgens Ver moet ETHEREUM slechts verdubbelen om al groter te worden dan Bitcoin op basis van zijn marktkapitalisatie. Het is volgens hem een van de laatste parameters waarin ETHEREUM Bitcoin nog moet voorbij steken. Op de meeste andere parameters is ETHEREUM momenteel al groter dan Bitcoin.

ETHEREUM was around $100 dollars maybe a year ago and now it’s at $800. So it went up 8x last year. I think another doubling for ETHEREUM… all the innovation and stuff that is happening.”

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 27 februari 2018

Porsche integreert de auto met blockchain via ETHEREUM

‘Het is zover’ – zegt de Duitse autofabrikant Porsche in een video. In samenwerking met de Duitse blockchainstart-up Xain, introduceert Porsche een blockchainnetwerk dat loopt via ETHEREUM. De auto wordt hiermee een onderdeel van blockchain.

Door middel van slimme contracten en de blockchaintechnologie kan Porsche de diensten voor zijn klanten verder uitbreiden. Blockchain zorgt voor een veilige en snelle transfer van data. Dit kan gaan van het opladen van de auto, parkeren tot zelfs het afleveren van pakjes waarbij men voor een gelimiteerde periode toegang kan krijgen/geven tot de auto.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 20 februari 2018

Dogecoin helpt ETHEREUM om een van zijn grootste problemen op te lossen

In 2013 werd dogecoin nog ontworpen als parodie op Bitcoin en de enkele andere cryptomunten die toen bestonden. Eind 2017 bereikte deze ‘parodie’ zelfs een marktwaarde van meer dan $ 1 miljard. Maar het huidige team achter dogecoin bewijst dat het niet langer een parodie is. Het helpt ETHEREUM zelfs met een groot probleem op te lossen.

Op 5 februari was dogecoin nauw betrokken bij een van de meest beloftevolle projecten voor het ETHEREUM platform. Op die dag werden er dogecoins naar het ETHEREUM Rinkeby testnet gestuurd waarbij gebruik werd gemaakt van de truebit technologie. Dit was het orgelpunt van een project dat al jaren loopt en een van de grootste problemen van het ETHEREUM platform moet oplossen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 19 februari 2018

Charles Noyes (Pantera Capital): ‘Over 2 jaar is de marktkapitalisatie van ETHEREUM 10 keer groter dan die van Bitcoin

Charles Noyes is een 19-jarige blockchainexpert die werkt als Quantitative Researcher bij Pantera Capital. Hij mijnde zijn eerste Bitcoins toen hij 11 jaar was. Noyes was betrokken bij ETHEREUM nog voor het white paper werd uitgebracht. Hij schreef een paper “Sybil Resistant P2P Range Queries over the Blockchain” toen hij 16 was. Charles Noyes weet dus hoe de cryptowereld in elkaar zit. En voor ETHEREUM moet het allemaal nog beginnen, aldus Noyes.

Volgens de jonge blockchainexpert proberen beleggers een sprint te trekken terwijl de ontwikkelaar bij ETHEREUM een marathon lopen. Er gebeuren ontzettend interessante dingen bij ETHEREUM, maar het gaat traag omdat het moeilijk te coderen is. Er moeten ook veel bugs opgelost worden. Maar in 2018 zullen er projecten online komen die het een en ander gaan veranderen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 16 februari 2018

Oprichter: “Over een jaar zal Cardano beter zijn dan Bitcoin en ETHEREUM

Cardano kent een blitzcarrière op de cryptomarkt. De cryptomunt ADA kwam begin oktober naar de cryptomarkt aan $0,02 om begin januari te pieken boven $1,20. Cardano was daarmee een van de 5 grootste cryptomunten ter wereld. De oprichter, Charles Hoskinson, verwacht zelfs dat Cardano binnen een jaar beter zal zijn dan de 2 grootste cryptomunten.

Net als de meeste andere cryptomunten moet ADA de steile opmars van eind vorig jaar verteren. ADA corrigeerde van $1,20 tot net onder $0,30. Na de sterke stijging van Litecoin is Cardano nu de 6e grootste cryptomunt met een marktkapitalisatie van $10 miljard.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs