EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord export.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord EXPORT

Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2020

Duitse EXPORT in april met meer dan 30 procent afgenomen

De waarde van de uitvoer van goederen daalde ten opzichte van dezelfde maand een jaar eerder met 31,1 procent, tot 75,7 miljard euro. Dat meldt het Duitse bureau voor de statistiek.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 8 juni 2020

Chinese import maakt scherpste daling in ruim vier jaar

De Chinese EXPORT is in mei blijven krimpen als gevolg van de coronacrisis. Ook de import staat er minder goed voor dan verwacht.

Verschepingen naar het buitenland namen in april nog verrassend toe ten opzichte van een jaar eerder. Toen werd een groei van 3,5 procent gerealiseerd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 3 juni 2020

Zwitserland EXPORTeerde recordhoeveelheid goud naar de VS

Zwitserland EXPORTeerde in april een recordhoeveelheid van 111,7 ton goud naar de Verenigde Staten. Tegelijkertijd daalde de EXPORT van goud naar traditionele afzetmarkten als China en India, zo blijkt uit nieuwe cijfers van de Zwitserse douane. Normaal gesproken EXPORTeert Zwitserland vrijwel geen goud naar de VS, maar door een run op edelmetalen is de vraag in de VS sterk toegenomen. Zo importeerde het land in maart ook al meer dan 43 ton goud via Zwitserland.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 mei 2020

Daling Duitse EXPORT in maart grootste in dertig jaar tijd

De coronacrisis heeft voor een grote daling gezorgd in de Duitse EXPORT. De goederenEXPORT is in maart met 11,8 procent afgenomen ten opzichte van februari dit jaar. Dat maakte het Duitse federale statistiekbureau bekend.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 28 april 2020

Rusland verstrekt EXPORTlicenties aan goudmijnsector

Rusland gaat permanente EXPORTlicenties verstrekken aan goudmijnen, zodat ze hun goud rechtstreeks op de internationale markt kunnen aanbieden. Tot voor kort konden ze het alleen verkopen aan Russische banken, die het weer doorverkochten aan de centrale bank. Maar nu de centrale bank haar binnenlandse goudaankopen heeft gestaakt moeten de mijnen op zoek naar een nieuwe koper. Dat proces kwam moeizaam op gang, omdat de goudmijnen voor iedere internationale transactie een aanvraag moesten indienen. Door permanente licenties te verstrekken is dat in de toekomst niet meer nodig.

Lees verder op Geotrendlines.nl
" ... Everything is in a bubble ..." — Peter Schiff

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/usergp/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/c_allesover.php on line 34
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs