EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
35
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord export.
Artikel 1 tot 5
Geplaatst op: zaterdag 3 maart 2018

Trumps handelsoorlog begint: aluminium al 12% duurder dan vorige week, bedrijven schorten investeringen op

Europa bereidt een pakket anti-maatregelen voor die de invoerrechten moeten compenseren die Europese bedrijven voortaan moeten betalen wanneer ze aluminium (+10%) en staal (25%) naar de VS willen EXPORTeren.

Op de Duitse televisie heeft EC-voorzitter Jean-Claude Juncker gezegd dat ook Amerikaanse goederen (Hij gaf als voorbeelden Levi’s jeans, bourbon, Harley Davidson,...) 25% extra zullen worden belast wanneer ze de EU worden binnengebracht. 

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 26 februari 2018

Vrieskou in Europa levert Russische gasreus nieuw EXPORTrecord op

De aanhoudende koudegolf in Europa heeft het Russische gasconcern Gazprom een serie EXPORTrecords opgeleverd. De gasreus sluisde zaterdag meer dan 655 miljoen kubieke meter aardgas richting West-Europa, een nieuw record, en dat al voor de vierde dag op rij. 

Het nieuwe record van zaterdag is opmerkelijk. Meestal valt het verbruik op weekenddagen wat terug, maar dat was nu niet het geval.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 4 februari 2018

VS overweegt nieuwe sancties tegen Venezuela

De Verenigde Staten overwegen de import van olie uit Venezuela en de EXPORT van geraffineerde olieproducten naar het land te blokkeren. Dat zei de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Rex Tillerson zondag tijdens een persconferentie in Argentinië. Met een dergelijke sanctie kan de regering van de Venezolaanse president Maduro verder onder druk worden gezet om weer terug te keren naar de grondwet, zo verklaarde Tillerson.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 29 januari 2018

VS zet Russische bedrijven en politici op sanctielijst

De Verenigde Staten hebben Russische functionarissen en bedrijven op de sanctielijst geplaatst. Het gaat onder meer om staatssecretaris Andrej Tsjerezov (Energie) en topman Sergej Topor-Gilka van het bedrijf TechnopromEXPORT.

In totaal legden de VS dit keer 21 mensen en negen ondernemingen sancties op. Het Amerikaanse ministerie van Financiën liet weten dat de strafmaatregelen zijn genomen vanwege de Russische annexatie van de Krim.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 24 januari 2018

Nord Stream 2: Game changer voor Europa?

Rusland weet ondanks de Westerse economische sancties steeds meer aardgas naar Europa te EXPORTeren. Zo haalde Gazprom vorig jaar voor het eerst in de geschiedenis een marktaandeel van 40% op de Europese gasmarkt. De verwachting is dat dat aandeel in de toekomst verder zal toenemen door de aanleg van de Nord Stream 2.

Lees verder op Geotrendlines

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs