EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 21 artikelen gevonden met het woord fiat.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord FIAT

Geplaatst op: maandag 14 januari 2019

D-Day voor Theresa May: wat staat er morgen op het spel?

[...]

Na maandenlange onderhandelingen bereikten de Europese en Britse brexitonderhandelaars eind november een voorlopig terugtrekkingsakkoord. May’s deal kreeg daarna -zij het met lange tanden- ook groen licht van haar regering. Ook de Europese leiders gaven hun FIAT al, maar de echte grote horde ligt in het Britse parlement.

[...]

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 21 december 2018

Hoe zou het eigenlijk gaan met…de Familie Bitcoin?

Eerder schreven we al over miss bitcoin. Er bestaat eveneens minstens één mister bitcoin, maar ook zelfs een ganse zogenaamde bitcoin familie, een bitcoin gezin. Niemand in heel de wereld dan zij die verder de nek uitstaken in 2017 in een alles-of-niets gevecht. Een keiharde strijd voor overwinnen of ondergaan tussen bitcoin en FIATgeld. Wat ook een immens geldelijk verschil zal maken voor een gans gezin van vijf. Reusachtige rijkdom of bittere armoede, want ze hebben hun hele hebben en houden ingezet op BTC. Een man, een vrouw en drie kids, meet the bitcoin family. Of: revisit, want wie zou nog niet van hen gehoord hebben, ze haalden indertijd zelfs de wereldpers. Maar hoe zou het hun eigenlijk vandààg vergaan. Na de immense val die BTC onderging in 2018…?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 20 december 2018

Crypto’s: ‘Met het potentieel de wereld te veranderen’

Coinbase heeft een heel knappe video gemaakt getiteld ‘Cryptocurrenciy. The future of finance and money’. Die moet u beslist bekijken. Deze ‘digital currency exchange’, opgericht in 2012, is bijzonder goed bezig, immer innovatief zoals nu weer. Want zoals ze zelf zeggen (in vertaling): Markten kunnen dan wel op en neer gaan…’but we won’t lose sight of crypto’s potential to change the world.‘ Bitcoin wisselt de belangrijkste cryptomunten in FIAT currencies in 32 landen. En houdt bitcoin portefeuilles aan en laat transacties toe in wel 190 landen. Dat is in praktisch gans de wereld dus!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 augustus 2018

UBS: Bitcoin moet stijgen naar $213.000 om de Amerikaanse dollar te vervangen

Volgens de Zwitserse bank UBS is Bitcoin in de huidige vorm niet geschikt om FIATgeld te vervangen. UBS beschouwt Bitcoin zelfs niet als geld, daarvoor kent de cryptomunt nog te veel problemen. Om de Amerikaanse geldhoeveelheid ooit te kunnen vervangen, zou de grootste cryptomunt ter wereld zelfs moeten stijgen naar $213.000, aldus de bank.

Volgens het rapport van UBS kan Bitcoin slechts een fractie van het aantal transacties verwerken als men het vergelijkt met een bedrijf als Visa. De beperking van de capaciteit, die eigen is aan het ontwerp van Bitcoin, zal het gebruik van Bitcoin beperken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 31 juli 2018

Inflatie en veiligheid: hoe zit het nou écht met cryptovaluta?

Economen en financiële experts hebben zich lange tijd gebogen over de voordelen en nadelen van cryptovaluta. Steeds meer particulieren hebben een kleine investering in cryptovaluta gedaan, waarbij het merendeel van de mensen in Bitcoin geïnvesteerd heeft. Maar de gemiddelde Nederlander is nog lang niet zeker van het succes van het digitale geld. De portefeuille van de doorsnee Nederlander bevat minder dan €1000 aan cryptogeld, terwijl er in Afrika flink in cryptovaluta geïnvesteerd wordt. Hoe zit het nou precies met de voordelen van cryptovaluta ten opzichte van FIATgeld, wanneer er gekeken wordt naar inflatie en veiligheid?

Lees verder op Biflatie.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs