EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
22
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: vrijdag 16 november 2018

Balanspositie Bank of Japan is groter dan het Japanse BBP

De Bank of Japan heeft net als veel andere centrale banken de afgelopen jaren een ruimhartig monetair beleid gevoerd. In de volksmond wordt regelmatig het ‘printen van GELD’ of het ‘creëren van GELD’ genomen. En dat is niet vreemd, want volgens sommige economen hebben de centrale banken een nieuwe zeepbel gecreëerd die gevoed is door al het ‘goedkope’ GELD.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 16 november 2018

Nederlanders nemen minder contant GELD op

Nederlanders nemen steeds minder contant GELD op. Haalden we in 2015 nog gemiddeld € 273 per maand uit de muur, in 2018 is dat bedrag met 28% gedaald naar € 197. Dat blijkt uit onderzoek van de bank Knab op basis van ruim 780.000 klanten waarvan de geanonimiseerde transacties zijn bijgehouden.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 15 november 2018

Ethereum mijnen is niet langer winstgevend

Een jaar geleden was het mijnen van Ethereum nog een zeer interessante side-job. Maar volgens een nieuw onderzoek kan je daar vandaag beter mee stoppen. Het mijnen van Ether via een GPU is niet langer winstgevend. De hashrate en de fors gedaalde koers van de cryptomunt zorgen ervoor dat je er geen GELD meer mee kan verdienen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 13 november 2018

Desperately seeking Satoshi (deel 2)

In onze twee- of meerdelige (?) zoektocht naar wie of wat zich achter het pseudoniem Satoshi Nakamoto wel verschuilt, zijn we natuurlijk lang niet de enigen. Er bestaat een echte ‘Vind Satoshi Nakamoto’ campagne. Voluit is het de ‘International Search for Bitcoin Creator Satoshi Nakamoto’. Hij loopt op het Russische crowdfunding platform BoomStarter. Er werd in augustus 2018 al $70.000 verzameld en het doel is aan $200.000 te komen. Het opzet was ons eerst niet helemaal duidelijk; misschien hopen ze op meer valabele tips naarmate het ‘prijzenGELD’ hoger wordt? Maar het blijkt dus dat er wereldwijd detectives uitgestuurd zullen worden. No kidding!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 november 2018

Beleggen of sparen? Wat is slim om te doen gezien de huidige periode waar wij in zitten?

Beleggen of sparen? De vraag stellen is ze beantwoorden. En dat is wel zo eenvoudig. ‘Werken en sparen doet GELD vergaren‘, is een oud Nederlands spreekwoord. Met de nadruk op ‘oud’ want het is inderdaad niet meer van deze tijd. We zouden het beter kunnen moderniseren tot: ‘Werken en beleggen doet GELD vergaren.‘ (Al bekt dat niet zo lekker natuurlijk).

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs