EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
35
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 1 tot 5
Geplaatst op: donderdag 15 maart 2018

Ook op deze manier draagt blockchain bij

Ondanks de forse prijsdaling op de cryptomarkt, valt er heus nog wat positiefs te zeggen over deze technologische ontwikkeling. Los van het feit dat beleggers er al veel GELD mee hebben verdiend, draagt het ook zijn steentje bij op de arbeidsmarkt. Er zijn namelijk steeds meer bedrijven die meer willen weten over deze crypto en blockchain-technologie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2018

Banken moeten meer GELD opzij zetten voor 'slechte' leningen

Banken moeten meer GELD opzij zetten om risico’s te dekken voor leningen die in de toekomst oninbaar blijken te zijn. Er komt een Europees minimumniveau voor. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2018

Britse financiële toezichthouder: "We zullen nog tot 2064 schulden van brexit moeten aflossen"

Scheiden kost GELD. Dat zullen ook de Britten geweten hebben. Zij stemden voor de brexit en volgens de Britse financiële toezichthouder zal het Verenigd Koninkrijk nog tot 2064 schulden moeten afbetalen aan de Europese Unie.

Het Verenigd Koninkrijk zal nog tot 45 jaar na de scheiding met de Europese Unie de rekening daarvan moeten betalen. Dat zegt de Britse financiële toezichthouder OBR (Office for Budget Responsibility). Zij ramen de kosten op bijna 42 miljard euro. Een bedrag van die orde had ook premier Theresa May al genoemd, maar het is de eerste keer dat er ook een termijn van aflossing berekend is. En de schulden zullen niet voor 2064 afbetaald zijn, schat het OBR.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 12 maart 2018

“Niet crypto, maar blockchain zal de wereld veranderen”

Cryptomunten zijn de grote hype, maar het is de onderliggende technologie van blockchain die de wereld zal veranderen. Blockchain is veel meer dan alleen cryptomunten. De technologie heeft het potentieel om ons leven om te gooien, net als het internet heeft gedaan.

Diegene die geïnteresseerd zijn in blockchain, kunnen op een heel andere manier veel GELD verdienen dan door cryptomunten te kopen: leren hoe je kan werken met blockchain.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 12 maart 2018

Bitcoin wordt steeds minder gegooGELD

Het blijft rommelen op de cryptomarkt. Sinds de crash begin dit jaar, hebben de meeste munten hun momentum verloren. Ze lijken ze veel problemen te hebben om terug te herstellen. Zou het kunnen zijn dat de ‘hype’ is gaan liggen? Volgens de grafiek van Google Trends lijkt dat voor de bitcoin alleszins het geval te zijn. De interesse is harder gezakt dan de koers van de munt.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs