EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: dinsdag 15 januari 2019

Bitcoin beleggen: opgepast voor fraude en oplichting!

Het is van alle tijden: overal en altijd wanneer er (veel) GELD op het spel staat, doemen boosdoeners op. Lieden met slechte bedoelingen die proberen andermans portefeuille lichter te maken. Door middel van fraude en oplichting, alle euvele middelen zijn geschikt. Op Facebook staat zo een wel heel verleidelijke advertentie. ‘Miljoenen op de meest effeciënte manier’ lezen we. Met een foto van de Belgische topacteur Matthias Schoenaerts, een villa en een sportwagen. De suggestie is overduidelijk. Wie klikt op de link komt op Scienceoffers.eu terecht. Het lijkt te gaan over een systeem van cryptobeleggen waarmee heel makkelijk te verdienen valt. Het is echter pure oplichting!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 14 januari 2019

Is er ergens nog GELD voor u? Bijna half miljard euro aan slapende tegoeden wachten op eigenaar

Belgen hadden eind vorig jaar 482,96 miljoen euro aan slapende tegoeden staan. Dat is 25,23 miljoen meer dan eind 2017, blijkt uit cijfers van de FOD Financiën. De tegoeden kunnen nog terugvloeien naar de rechtmatige eigenaar, want pas na 30 jaar stromen ze definitief in de staatskas.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 13 januari 2019

Duitsers hebben in 2018 al 40 miljard aan kapitaal verloren door de negatieve rente

Onlangs las ik een nogal alarmerend bericht op een website bij onze buren. De Duitsers hebben in 2018 al 40 miljard aan kapitaal verloren door de negatieve rente op hun spaartegoeden. Dat geeft te denken. Ook in ons land speelt dit. Veel rekeninghouders zijn zich niet bewust dat een kapitaaltje van bijvoorbeeld 10.000 euries elk jaar minder waard wordt. Als je dat wilt voorkomen dan moet je elk jaar flink meer bijstorten om in de pas te lopen met de GELDontwaarding.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 12 januari 2019

Zimbabwe introduceert nieuwe munt vanwege tekort aan dollars

Zimbabwe gaat dit jaar een nieuwe munteenheid invoeren, heeft de Zimbabwaanse minister van Financiën zaterdag aangekondigd. Door een tekort aan Amerikaanse dollars is het financiële stelsel in het land in ernstige problemen geraakt.

Omdat er onvoldoende GELD is als onderpand voor de 10 miljard Amerikaanse dollar die elektronisch op de bank staat, vragen steeds meer bedrijven om contante betalingen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 11 januari 2019

Crypto Biflatie Bulletin

Gaat Rusland de Amerikaanse dollar inruilen voor bitcoin? Zien de centrale banken een toekomst voor cryptomunten? Want de BIS, zowat de centrale bank der centrale banken, publiceert de resultaten van een bijzondere rondvraag! Wat zijn de 5 beste munten om te ‘hodlen’ tot 2020? Helaas ook minder goed nieuws maar dan niet rechtstreeks over de cryptomarkt. De echtgenote van een der rijkste mannen van Noorwegen werd ontvoerd. De kidnappers eisen, u raadt het al, losGELD in een digitale munt… U leest het allemaal en meer in het nieuwste Crypto Biflatie Bulletin.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs