EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
Bron: Aullure.com
27
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: maandag 18 maart 2019

Spaarrente zal nog lang laag blijven

De Europese Centrale Bank (ECB) kondigde aan dat ze de beleidsrente nog minstens tot eind 2019 handhaaft op het huidige historische lage niveau van 0%. Maar wat betekent dat voor uw GELDbeugel?

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 16 maart 2019

Hetgeen u door de media en overheid voorgehouden wordt

Het beeld van de wereld om ons heen wordt deels bepaald door hetgeen de media ons berichten, wat des te meer GELDt bij datgene wat zich afspeelt buiten ons directe zichtveld. Dit GELDt op financieel gebied, waar uw beeld van uw eigen koopkracht grotendeels bepaald wordt door uw eigen ervaringen in deze, maar wordt zeker ook beïnvloed  door hetgeen u door de media en overheid  voorgehouden wordt. Het grotere verlies in koopkracht dan de officiële cijfers aangeven doet  niet zo’n zeer wanneer u elke maand nog wat overhoudt, maar anders wordt het wanneer u minder goed in de slappe was zit.

 

Lees verder op AmsterdamGold
Geplaatst op: zaterdag 16 maart 2019

Noodwet: Is mijn goud in het buitenland wel veilig?

In de afgelopen week hebben wij meerdere mensen gesproken die zich zorgen maken over de Noodwet Financieel Verkeer. De noodwet is in 1978 in het leven is geroepen om bij ernstige ontwrichtende situaties de overheid een mandaat te verschaffen om roerende en onroerende zaken van burgers en bedrijven te nationaliseren. Naar de oorzaak blijft het natuurlijk gissen maar vooral de ervaren belegger en mensen zonder enige ervaring maar met wat spaarGELD lijken zich zorgen te maken.

[...]

Lees verder op GoldRepublic
Geplaatst op: donderdag 14 maart 2019

Google, Uber, Disney,... multinationals sponsoren Europese politieke partijen

Dat een veelvoud aan industriële lobby’s voortdurend de Europese instellingen bewerkt is geen geheim. Dat ook grote bedrijven en sectorverenigingen rechtstreeks GELD overmaken aan politieke partijen is minder bekend.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2019

Begrotingstekort? So be it!

Donald Trump heeft z'n begrotingsplannen naar het Huis van Afgevaardigden gestuurd. Begroot is een tekort van minstens 1000 miljard dollar per jaar. De regering gaat er dus gewoon vanuit dat de komende 3 á 4 jaar er minstens een tekort gaat zijn van 1000 miljard dollar per jaar. Dat is 4 á 5 procent van het Amerikaans nationaal inkomen. Dat is veel GELD.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs