EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: zaterdag 18 mei 2019

Gerald Celente: ‘Welke handelsoorlog?’

Gerald Celente van Trends Journal denkt dat het allemaal zo’n vaart niet zal lopen. Welke handelsoorlog, stelt hij retorisch de vraag. Hij voorspelde ook eerder precies dit. Goedkoop GELD zal de aandelenbeurzen blijven voeden. Allemaal overroepen dus. Donald Trump zal inbinden en de Chinezen willen ook hoe-dan-ook zaken blijven doen. We horen en zien het Celente allemaal uitleggen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2019

De beste dagen van de week om in crypto te handelen

Maandag is het slechtste moment van de week om cryptomunten te kopen. Of erin te handelen. Terwijl vrijdag dan net het tegengestelde oplevert. Door op die dag digitale munten aan te schaffen, actief te zijn, behaalt u de meeste winst. Deze informatie werd verzameld en gepubliceerd op de Britse cryptosite Cryptodaily. Ze is gebaseerd op 15 maanden aan historische data. De auteur geeft ze ons met het voorbehoud dat dit geen beleggingsadvies is, zoals gebruikelijk. Iedereen is verantwoordelijk voor zichzelf en zijn daden, zoals verondersteld geweten. En dat GELDt dus ook in de cryptowereld. Vijf dagen of zeven?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 15 mei 2019

Vancouver is de witwashoofdstad van de wereld

In British Columbia, de meest westelijke provincie van Canada, is het voorbije jaar voor meer dan 5 miljard dollar internationaal crimineel GELD witgewassen. Dat blijkt uit een rapport van de provinciale overheid. Buitenlandse criminelen gebruiken lacunes in de lokale wetgeving om de inkomsten uit hun misdadige activiteiten naar Canada te brengen en in het legale circuit te kunnen injecteren.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 13 mei 2019

China slaat terug en verhoogt invoertarieven op Amerikaanse producten

China is van plan om vanaf 1 juni invoertarieven te heffen op 60 miljard aan Amerikaanse producten. De maatregel is een verGELDingsactie voor invoertarieven die de Amerikanen vorige week op Chinese producten invoerden.

In totaal zullen de tarieven worden verhoogd op 5.140 Amerikaanse producten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 13 mei 2019

Amerikaans pensioentekort bedraagt $6 biljoen; wie gaat betalen?

Pensioen: nu GELD opzij zetten voor later om van je oude dag te kunnen genieten. Maar hoe reëel is dit nog? In de Verenigde Staten is er momenteel een tekort van 6 biljoen dollar volgens berekeningen van het American Legislative Exchange Council. En deze wordt ieder jaar meer.

Financieel expert John Mauldin stelt wel dat de berekening een schatting is en daarom is het niet zeker. Maar daardoor is het niet minder zorgwekkend. De reële situatie is volgens Mauldin waarschijnlijk een nog hoger tekort.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs