EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudmarkt.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord GOUDMARKT

Geplaatst op: donderdag 13 februari 2020

World Gold Council: “Centrale banken blijven goud kopen”

Centrale banken kochten vorig jaar 650 ton goud, bijna evenveel als het record van een jaar eerder. Ondanks de hoge goudkoers blijven verschillende landen hun goudreserves uitbreiden ter diversificatie van hun reserves. Volgens Juan Carlos Artigas van de onderzoeksafdeling van de World Gold Council zal deze trend ook dit jaar aanhouden. In een interview met Kitco geeft hij toelichting op de laatste cijfers over de GOUDMARKT.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 30 januari 2020

Gaan de goudmijnaandelen eindelijk uitbreken?

Tijdens de sell-off op de aandelenmarkten eind 2018 wisten de goudmijnaandelen goede zaken te doen. Op het moment dat de paniek immers losbarst, gaan beleggers opzoek naar veiligheid. En goud wordt al decennialang gezien als een veilige investering. Opvallend genoeg kende de GOUDMARKT ook een goed 2019.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 15 januari 2020

Breekt er een nieuwe prijsrally aan binnen de GOUDMARKT?

Tijdens de afgelopen maanden is het onderhuidse plaatje binnen de goudsector aanzienlijk verbeterd. Toch staan de goud- en zilversector op dit moment nog niet echt in de schijnwerpers. En dat komt met name door de goede prestatie bij de andere aandelen. Toch moeten beleggers deze kansrijke sectoren niet uit het oog verliezen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 2 januari 2020

Een goed begin: goud als Trend Tracker voorbeeld

De goudprijs wist in december haar neerwaartse trend te doorbreken en maakte vervolgens een indrukwekkende eindejaarsrally. Deze beweging kwam niet geheel onverwacht, want een maand geleden schreef ik in dit artikel voor Insiders al over een aanstaande trendverandering in de GOUDMARKT. Dit werd ingegeven door de Trend Tracker, een zelf ontwikkeld beleggingsmodel op basis van technisch analyse.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: dinsdag 17 december 2019

Overzicht: Eurazië gaat voor goud

Vrijwel alle landen op het Euraziatische continent hebben de afgelopen jaren goud aan hun reserves toegevoegd. We hebben al veel geschreven over de goudaankopen van Rusland en China, maar dat zijn zeker niet de enige landen. Cijfers van de World Gold Council laten zien dat er veel meer landen hun voorraden aanvullen. India is de laatste twee jaar ook weer actief op de GOUDMARKT, nadat ze in 2009 een pluk van 200 ton overnamen van het IMF.

[...]

Lees verder op GoudStandaard
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs