EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord grondstoffen.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord GRONDSTOFFEN

Geplaatst op: maandag 11 november 2019

Commodities waren tijdens de afgelopen 50 jaar niet zo goedkoop…

De commoditysector heeft het de afgelopen jaren niet gemakkelijk gehad. Ten opzichte van de ‘normale’ aandelen hebben de meeste commodityaandelen zelfs een dramatische prestatie afgeleverd. Toch kan er binnenkort een trenddraai gaan plaatsvinden binnen deze hard afgestrafte sector.

De commoditysector is tijdens de afgelopen jaren min of meer in het ‘vergeethoekje’ geraakt. Slechts een handjevol beleggers is vandaag de dag nog geïnteresseerd in GRONDSTOFFEN. En dat is ook niet vreemd, want deze sector heeft het de afgelopen jaren niet bepaald gemakkelijk gehad. Toch kan die dramatische tijd achter de rug liggen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 28 augustus 2019

Verenigde Staten zien in Australië betrouwbare partner voor zeldzame GRONDSTOFFEN

De Verenigde Staten voeren gesprekken met Australië over de verwerking en levering van zeldzame metalen. De plannen vormen een onderdeel van de Amerikaanse ambities om zijn afhankelijkheid van Chinese leveringen af te bouwen. Dat heeft Ellen Ford, bij het Amerikaanse ministerie van defensie verantwoordelijk voor de aanvoer van GRONDSTOFFEN, bevestigd. De Verenigde Staten vrezen dat er mogelijk bevoorradingsproblemen zouden kunnen komen met de leveringen van zeldzame metalen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 15 augustus 2019

Muntoorlog zet markten op scherp

De handels- en muntoorlog tussen de VS en China heeft deze week wereldwijd de markten in rep en roer gezet. Wat is de stand van zaken en wat wordt de volgende stap?

De handels- en muntoorlog tussen de VS en China heeft deze week wereldwijd de markten in rep en roer gezet. Wat is de stand van zaken en wat wordt de volgende stap?

Langetermijnrentes op een historisch dieptepunt, aandelenmarkten die klappen krijgen, de goudprijs op het hoogste peil in zes jaar en een olieprijs die sterk terugvalt. De financiële en GRONDSTOFFENmarkten hebben een bewogen week achter de rug.

[...]

Lees verder op tijd.be
Geplaatst op: maandag 22 juli 2019

Gaan we binnenkort GRONDSTOFFEN delven op de maan?

Het is ondertussen 50 jaar geleden dat de mens voet zetten op de maan, een prestatie die het onmogelijke mogelijk maakte. Maar stopt het daar voor onze maan of gaan we nog een stapje verder? Volgens NASA Administrator Jim Bridenstine gaan we er deze eeuw nog GRONDSTOFFEN mijnen. Bedrijven zoals SpaceX, Virgin Galatic en Blue Origin maken er alvast werk van.

De maan zou vol zeldzame aardmetalen kunnen zitten en dat zou uiteraard interessant zijn. NASA Administrator Jim Bridenstine is van mening dat we deze eeuw nog mijnen zullen bouwen op de maan om deze zeldzame aardmetalen te delven. Verschillende bedrijven zijn hier zeker capabel genoeg voor mits verder onderzoek en nog meer ontwikkeling om deze taak uit te voeren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 19 juli 2019

LMBA: "Goud meer liquide dan staatsobligaties"

Goud is meer liquide dan de meeste staatsobligaties en heeft daarom geen risicoweging nodig. Dat concludeert de Londen Bullion Market Association (LBMA) op basis van nieuwe cijfers over de goudmarkt. Volgens de organisatie is het onterecht dat het edelmetaal dezelfde behandeling krijgt als andere GRONDSTOFFEN, omdat goud aan de hoogste liquiditeitseisen voldoet.

[...]

Lees verder op marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs