EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
44
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord grondstoffen.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord GRONDSTOFFEN

Geplaatst op: donderdag 15 november 2018

Prijs voor aardgas explodeert (eindelijk)

Beleggers hebben er op een of andere manier hun buik vol van. En begrijp ons niet verkeerd; we snappen dit maar al te goed. GRONDSTOFFEN zijn een volatiel segment, een ‘high beta’ onderdeel in de markt. Je moet soms over stalen zenuwen beschikken, om GRONDSTOFFEN toe te laten in je vermogen. Maar wie de volatiliteit de baas kan, die mag op langere termijn superieure rendementen verwachten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 6 november 2018

Beleggen in GRONDSTOFFEN: De perfecte storm biedt ongeziene kansen

‘De spreekwoordelijke perfecte storm raast over de GRONDSTOFFENsector’, zegt investeringsfonds VanEck. Maar het is een perfecte storm van underperformance die de sector historisch bijzonder aantrekkelijk maakt. Dit biedt ongeziene kansen voor beleggers die verder kunnen kijken dan vandaag en morgen.

In het 3e kwartaal werd de GRONDSTOFFENsector weer zwaar getroffen. De handelsoorlog tussen de VS en China weegt op de globale economische groei. Basismetalen als aluminium, zink, koper en nikkel moesten allemaal inleveren. De goudprijs dipte in Q3 onder $1.200 en ook de olieprijs staat al meer dan 10% onder zijn (voorlopige?) piek.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 5 november 2018

Vanadium: de nobele onbekende onder de GRONDSTOFFEN

Als je het over GRONDSTOFFEN hebt is vanadium niet meteen het eerste wat bij je opkomt. ‘Valuejagers.com’ noemt het zelfs ‘de ideale grondstof die niemand kent’. Nochtans betekent het toepassingen in tal van industrieën. Waarzonder een moderne economie in feite niet kan. Hoog tijd dus om het fenomeen vanadium eens te belichten.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 oktober 2018

Is koffie weer interessant voor een belegging?

De meeste GRONDSTOFFEN hebben zware jaren achter de rug liggen. Dit is ook het geval voor de koffieprijs. Tijdens de afgelopen twee jaar heeft de commodity ruim 45% aan waarde moeten inleveren. Als gevolg daarvan hebben veel beleggers de koffiemarkt de rug toegekeerd. Maar, misschien is dit wel het ideale moment om terug te keren naar deze zwaar afgestrafte markt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 2 oktober 2018

GRONDSTOFFEN bezig aan ommekeer?

Dr. Copper is weer bezig, volgens sommigen een signaal voor opwaartse aandelen in de mijnbouw, ondanks dat deze grotendeels over het hoofd worden gezien door investeerders en zelfs met angst wordt behandeld door anderen omwille van het conflict tussen de Verenigde Staten en China.

Gemiddeld presteren de Europese beurzen momenteel minder dan begin dit jaar. We zien een neerwaartse, semi-horizontale bewegingen de afgelopen maanden met als oorzaak de politieke spanningen in Italië en de zorgen omtrent de wereldeconomie door het handelsconflict.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs