EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord grondstoffen.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord GRONDSTOFFEN

Geplaatst op: donderdag 13 februari 2020

Niet alleen coronavirus, ook koorts bij bankiers

Het is niet alleen het coronavirus. Er waart nog een ander spook rond. Het deflatiespook. Ondanks dat we officiële inflatiecijfers gepresenteerd krijgen van ongeveer 1,3 procent hebben we toch te maken met een daling van het algemene prijspeil. Dat is vaak het geval als GRONDSTOFFEN zoals olie en koper bijvoorbeeld lager noteren in de GRONDSTOFFENmarkt. In december kwam het CPB met deze cijfers: Daling BBP: van 2,6 procent in 2018 naar 1,7 in 2019 en 1,3 procent in 2020.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 15 januari 2020

Superbelegger Jim Rogers: “We gaan een verschrikkelijke tijd tegemoet”

“Dit is niet hoe een gezonde economie er uitziet.” Jim Rogers (geboren 1942, VS) is een monument in de wereld van beleggen, investeren. Heel vroeg voorzag hij de markt voor GRONDSTOFFEN exploderen (Hot commodities). De boom in aandelen van groeimarkten (A bull in China). Rogers reisde de wereld rond in een custom made Mercedes op zoek naar investeringen (Adventure Capitalist). Een man met een speurneus voor winstkansen. Iemand naar wie we beter heel aandachtig kunnen luisteren dus!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 22 december 2019

Willem Middelkoop over beleggen in GRONDSTOFFEN

En: Wat gaat er gebeuren met de dollar?

En: Wat gaat er gebeuren met de dollar?

Willem Middelkoop was onlangs te gast bij RTL-Z om te praten over beleggen in GRONDSTOFFEN. Ondanks de neergaande trend in grondstofprijzen blijft Middelkoop positief. Hij voorziet schaarste in verschillende GRONDSTOFFEN, waardoor de prijzen uiteindelijk zullen stijgen. Zo kijkt hij met veel interesse naar palladium, een grondstof waarvan de vraag al jaren groter is dan het aanbod. Met een groeiende wereldeconomie zal de vraag naar dit edelmetaal verder toenemen, terwijl de productiecapaciteit beperkt is.

[...]

Lees verder op GoudStandaard.com
Geplaatst op: maandag 16 december 2019

Macro economie en GRONDSTOFFEN

GRONDSTOFFEN, commodities, zijn onmisbaar in ons dagelijks leven. Al zijn we ons daar niet altijd van bewust misschien. Ze worden onderverdeeld in categorieën zoals metalen, energie, agricultuur. In volgende infografiek van Visualcapitalist worden vier GRONDSTOFFEN nader belicht. Koper, aluminium, staal en stikstof. Onder welke vorm komen deze voor, waar vinden we ze en wat is precies hun nut?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 11 november 2019

Commodities waren tijdens de afgelopen 50 jaar niet zo goedkoop…

De commoditysector heeft het de afgelopen jaren niet gemakkelijk gehad. Ten opzichte van de ‘normale’ aandelen hebben de meeste commodityaandelen zelfs een dramatische prestatie afgeleverd. Toch kan er binnenkort een trenddraai gaan plaatsvinden binnen deze hard afgestrafte sector.

De commoditysector is tijdens de afgelopen jaren min of meer in het ‘vergeethoekje’ geraakt. Slechts een handjevol beleggers is vandaag de dag nog geïnteresseerd in GRONDSTOFFEN. En dat is ook niet vreemd, want deze sector heeft het de afgelopen jaren niet bepaald gemakkelijk gehad. Toch kan die dramatische tijd achter de rug liggen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs