EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord huizenmarkt.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord HUIZENMARKT

Geplaatst op: vrijdag 8 maart 2019

Mario Draghi is een tragische man

Mario Draghi is een tragische man. Hij heeft slechts één instrument tot zijn beschikking, en dat instrument is onvoldoende om de economie aan te jagen: de rente. Rente is weliswaar een belangrijke, maar een overgewaardeerde factor. Draghi is tragisch want wat hij wil - een beetje inflatie, een beetje groei - gebeurt niet, en wat hij niet wil gebeurt wél: pensioenproblemen, spaarproblemen, populisme en bubbels in de HUIZENMARKT.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 7 maart 2019

'Woningmarkt koelt af: Minder verkopen en prijsstijging vertraagt'

Het aantal woningverkopen neemt af, de prijzen stijgen minder snel en de betaalbaarheid verslechtert. Samen met een dalend consumentenvertrouwen en afvlakkende economische groei duidt dit op een afkoelende woningmarkt, stelt HUIZENMARKTpeiler Calcasa donderdag in een nieuw kwartaalbericht.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 30 januari 2019

HUIZENMARKT vormt bedreiging voor de Nederlandse economie

We schreven vandaag al eerder over Klaas Knot. Hieronder een item van het interview bij Buitenhof. Het gaat over de Nederlandse HUIZENMARKT. De Nederlandsche Bank wil de hypotheekrenteaftrek stevig blijven afbouwen, om op termijn de eigen woning te kunnen belasten als een vorm van eigen vermogen via box 3.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 30 december 2018

Willem Middelkoop in gesprek met Nout Wellink (ex-DNB)

Willem Middelkoop in gesprek met Nout Wellink, ex-president van de DNB, bij Cafe Weltschmerz. De heren praten onder andere over de media, geopolitieke veranderingen, centrale banken, de huidige monetaire situatie, de HUIZENMARKT, technologische ontwikkelingen, koopkrachtontwikkeling, pensioenen, goud, een mogelijke crisis, en de SDR (Special Drawing Right).

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 27 december 2018

VEH: 'Helft Nederlanders verwacht binnen drie jaar crisis op de HUIZENMARKT'

Bijna de helft van de Nederlanders verwacht dat er binnen nu en drie jaar een crisis uitbreekt met dalende huizenprijzen tot gevolg. Dat schrijft belangenorganisatie Vereniging Eigen Huis (VEH) donderdag.

"Het aantal Nederlanders dat het geen gunstig moment vindt om een huis te kopen is het afgelopen jaar fors toegenomen van 22 procent tot 45 procent", aldus Maud Weide, belangenbehartiger bij VEH.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs