EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord huizenmarkt.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord HUIZENMARKT

Geplaatst op: woensdag 20 mei 2020

Twee maanden lockdown schaadt HUIZENMARKT niet: meer en snellere verkopen

De HUIZENMARKT heeft tegen de verwachting in weinig schade ondervonden van de lockdown, meldt NVM-dochteronderneming Brainbay dinsdag. Afgelopen week lag het verkoopaantal zelfs 23 procent hoger dan het weekgemiddelde van voor de coronamaatregelen in werking traden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 20 mei 2020

‘Economische instorting is onvermijdelijk’/HUIZENMARKT volgt?

Het is de Zwitserse professionele belegger en goudhandelaar Egon von Greyerz die ons waarschuwt voor de economic collapse die komt. Ons; eigenlijk iedereen die het horen wil (en anders zal het misschien voelen worden!) Als gewezen Zwitserse bankier, Financieel directeur en medestichter van een FTSE 100 onderneming in het VK kent hij de begrippen ‘geld’ en ‘economie’ door en door. En zeker ook de correlatie tussen die twee.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 20 mei 2020

Dreigt economische depressie en deglobalisering?

Beleggers moeten zich voorbereiden op een economische depressie die drie keer zo erg is als de financieel-economische crisis van 2008. Dat zegt hedgefondsmanager Kyle Bass, die in de vorige crisis bekendheid kreeg door succesvol te speculeren tegen de Amerikaanse HUIZENMARKT. Hij verwacht dat de Amerikaanse economie met 7% tot 10% zal krimpen, percentages die horen bij een depressie.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 november 2019

HUIZENMARKT 2020: Wat gaan de huizenprijzen doen?

De situatie op de woningmarkt zal zowat iedereen interesseren, nationaal en internationaal. Wonen is een absolute must en één van de primaire levensbehoeften. Of je nu huurder bent en mogelijk uitkijkt om een eerste woning te kopen. Of eigenaar, die een eigen woning bewoont. Of je vastgoed verhuurt of er op een andere wijze in investeert. In beleggerskringen is het ook de regel: je eerste investering dient een eigen woning te zijn. Dat zou dan zowat de beste investering zijn die er maar is. Want in theorie stijgt de waarde praktisch elk jaar gestaag. Wat zijn eigenlijk de vooruitzichten voor de HUIZENMARKT 2020? We focussen ons op Nederland.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 3 november 2019

UBS ziet vastgoedbubbel in Amsterdam

De HUIZENMARKT in Amsterdam begint steeds meer kenmerken van een bubbel aan te nemen. Dat concludeert de Zwitserse zakenbank UBS in haar nieuwste rapport over de vastgoedmarkt. In de nieuwste editie van de Global Real Estate Bubble Index staat Amsterdam voor het eerst in de top vijf van steden met de meest overgewaardeerde HUIZENMARKT. Daarmee laat onze hoofdstad andere wereldsteden als Parijs, Londen, New York en Tokyo achter zich.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs