EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
44
kliks
Bron: businessinsider.com
30
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
27
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord huizenmarkt.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord HUIZENMARKT

Geplaatst op: zaterdag 11 mei 2019

‘Deze markt is een tikkende tijdbom’

‘Huizen prijzen zullen in de Verenigde Staten nooit dalen’. Dat was wat iedereen geloofde halverwege de ’00. De rest is geschiedenis. Volgens gerenommeerd financieel expert John Mauldin zien we nu gelijke patronen. Nu niet in de HUIZENMARKT, maar in de markt voor bedrijfsobligaties.

Mauldin legt uit dat de bubbel in de HUIZENMARKT werd gevormd door zwakke kredietstandaarden en leningen met een lage rente. Hierdoor ontstond een hoge schuld van lage kwaliteit. Lage kwaliteit betekent dat de kans groot is dat de schuld niet wordt terug betaald.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 9 april 2019

Nederland in 5 opvallende nieuwsberichten

Op één dag, dinsdag 9 april, haalt ons land het nieuws, zij het dan meest het binnenlandse. Van economische bedreigingen tot ons pensioen. Van de HUIZENMARKT tot betaalde sex. Zouden deze Nederland, toevallig of niet, ook typeren? Zijn het onderwerpen waar de meeste Nederlanders van wakker liggen? Dat oordeel laten we aan u, de lezer over. Read all about it!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 27 maart 2019

Meer minnen dan plussen voor de VS

Meer minnen dan plussen voor de VS. Het consumentenvertrouwen dat een half jaar geleden nog goog was, daar zit de klad in - en men is somberder over de toekomst. De HUIZENMARKT geeft evenmin aanleiding tot vreugde: het aantal verleende bouwvergunningen daalt, het aantal in aanbouw genomen woningen ook, alleen in het aantal verkochte huizen zit enige beweging.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 maart 2019

Mario Draghi is een tragische man

Mario Draghi is een tragische man. Hij heeft slechts één instrument tot zijn beschikking, en dat instrument is onvoldoende om de economie aan te jagen: de rente. Rente is weliswaar een belangrijke, maar een overgewaardeerde factor. Draghi is tragisch want wat hij wil - een beetje inflatie, een beetje groei - gebeurt niet, en wat hij niet wil gebeurt wél: pensioenproblemen, spaarproblemen, populisme en bubbels in de HUIZENMARKT.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 7 maart 2019

'Woningmarkt koelt af: Minder verkopen en prijsstijging vertraagt'

Het aantal woningverkopen neemt af, de prijzen stijgen minder snel en de betaalbaarheid verslechtert. Samen met een dalend consumentenvertrouwen en afvlakkende economische groei duidt dit op een afkoelende woningmarkt, stelt HUIZENMARKTpeiler Calcasa donderdag in een nieuw kwartaalbericht.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs