EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord inflatie.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord INFLATIE

Geplaatst op: dinsdag 16 oktober 2018

3 eenvoudige regels om rijk te worden met beleggen

Of het nu om aandelen, cryptomunten of zeldzame stripverhalen gaat, … er zijn 3 eenvoudige regels die iedereen kan volgen om er rijk mee te worden. Vergeet het effect van rentevoeten, handelsoorlogen, INFLATIE, recessies, … Er is maar 1 ding dat je moet onthouden: 3 eenvoudige regels om succesvol te beleggen.

Succesvol beleggen komt neer op ...

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 10 oktober 2018

Turkse INFLATIE stijgt naar hoogste punt in vijftien jaar

De INFLATIE in Turkije is in september gestegen naar bijna 25 procent op jaarbasis. De INFLATIE ligt daarmee op het hoogste niveau in vijftien jaar. Dit is vooral veroorzaakt door de sterk in waarde gedaalde Turkse lira.

Door de goedkopere lira wordt het veel duurder om bijvoorbeeld energie en levensmiddelen te importeren. De prijzen van voedsel stegen met bijna 28 procent. Ook energie, transport, kleding en andere diensten en producten werden fors duurder voor Turkse consumenten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2018

"INFLATIE in Venezuela gestegen boven 340.000 procent"

De INFLATIE in Venezuela bedroeg vorige maand 233,3 procent en op jaarbasis zijn de prijzen met 342.161 procent gestegen. Dat staat in een rapport dat is vrijgegeven door het Venezolaanse parlement, de enige instelling die onder controle staat van de oppositie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 26 september 2018

Goud is goedkoop en INFLATIE komt er aan

Er is niets zo erg als de waarde van je geld dat stiekem minder waard wordt. Nochtans is dat wat er gebeurt wanneer INFLATIE toeslaat. Velen zien INFLATIE als de prijzen die duurder worden, maar eigenlijk is INFLATIE jouw geld dat minder waard wordt. De oplossing tegen INFLATIE: goud. En goud kan je  vandaag goedkoop kopen. M.a.w. de verzekering tegen INFLATIE was bijna nooit zo goedkoop als vandaag.

Goud heeft er tot nu toe geen goed jaar opzitten. Het gele edelmetaal noteert een kleine 10% onder de beginkoers van januari. Sinds de piek in 2011 ging er al meer dan 30% van de koers af. Toch zit een revival van goud er aan te komen.

Want goud beschermt je koopkracht.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 september 2018

Europese Centrale Bank ziet geen noodzaak om beleid aan te passen

Er wordt verwacht dat de Europese Centrale Bank zal vasthouden aan het vooropgestelde beleid gezien de INFLATIE op een stabiel niveau blijft hangen, de groei van de eurozone is daarenboven best solide. Voorzitter Draghi voelt zich niet genoodzaakt om aanpassingen door te voeren.

Analisten verwachten dat de Europese Centrale Bank tijdens de volgende zitting zal aankondigen dat het huidige beleid gewoon kan worden aangehouden gezien de stabiele INFLATIE en de solide groei van de Europese economie. Dat beweert Dirk Schumacher, ECB watcher bij Natixis te Frankfurt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs