EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord inflatie.
Artikel 1 tot 5
Geplaatst op: maandag 16 april 2018

Het loopt niet als een tiereliertje

Gecorrigeerd voor INFLATIE gaat het helemaal niet zo denderend met de Amerikaanse loonontwikkeling. De mediale koopkracht in de VS steeg de afgelopen tien jaar met 2 procent, zegt Kees de Kort. 'Ik zou vooral naar deze variabele kijken. Als je eenmaal drie auto's hebt, ga je geen vierde auto kopen, dus de bovenkant van de samenleving draagt niet echt bij aan de consumptie. Als de koopkracht aan de onderkant van de samenleving daalt, snap je al dat de economie niet echt aantrekt.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 12 april 2018

Bijna 9.000 procent INFLATIE in jaar: geld verliest waarde in sneltempo in Venezuela

In het Zuid-Amerikaanse Venezuela is het INFLATIEpercentage tussen april 2017 en maart 2018 gestegen tot 8.878 procent. Dat blijkt uit cijfers van de commissie Financiën van het door de oppositie gecontroleerde Venezolaanse parlement.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 9 april 2018

Paul Tudor Jones: ‘We zitten met een groot probleem’

[...] Vooraan Custer ligt een leger van bedrijfsobligaties die enorme groot zijn geworden door de ultralage rentevoeten. Dit leger ligt nu nog wat te slapen, maar de geschiedenis leert dat ze meedogenloos dodelijk kunnen zijn wanneer ze wakker schieten.

Wanneer Powel ook nog achter zich durft kijken om zich eventueel terug te trekken uit een oorlog die hij niet kan winnen, ziet hij INFLATIEland onder leiding van grondstoffen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 5 april 2018

ECB blijft maar stimuleren? Krankzinnig!

De Europese Centrale Bank (ECB) wil per se dat de INFLATIE op twee procent komt. Pas dán is de ECB bereid te denken over minder steun. Dus blijft de ECB de economie maar stimuleren. Maar is dat nou nodig, vraagt BNR-macro-econoom Kees de Kort zich af. De werkloosheid is namelijk dalend en de cijfers uit Europa goed. 'Dan vraag je je af: wáárom blijft de ECB stimuleren? Het is krankzinnig! Want die Europese economie kan intussen écht wel op eigen benen staan.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 maart 2018

Een grondstof die beter beschermt tegen INFLATIE dan goud

Elk jaar wordt er wereldwijd een grote hoeveelheid koper gebruikt voor het produceren van een hele lijst producten, zo is koper onmisbaar bij het produceren van o.a. auto’s & elektronica en het veelzijdig potentieel maakt het een van de meest belangrijke grondstoffen op aarde.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs