EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 47 artikelen gevonden met het woord koopkracht.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord KOOPKRACHT

Geplaatst op: dinsdag 5 november 2019

Brengt Lagarde ons spaargeld in gevaar?

Spaarders zijn gewaarschuwd. Onder leiding van Lagarde gaat de ECB een andere koers varen, waarbij de KOOPKRACHT van uw geld van ondergeschikt belang is. Dat blijkt uit verschillende uitspraken die de kersverse centraal bankier van de eurozone heeft gedaan. Ze is nog maar net begonnen, maar gaat nu al grenzen over die Draghi niet durfde te passeren.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: vrijdag 18 oktober 2019

Frankrijk is nu de groeimotor van economie van de eurozone

Voor het eerst sinds 2004 zal Frankrijk dit jaar het meest bijdragen aan de economische groei van de eurozone. De Franse prestatie wordt vooral aangezwengeld door de binnenlandse vraag. Volgens berekeningen van het Franse onderzoekscentrum OFCE zou de KOOPKRACHT van de Franse gezinnen volgend jaar met gemiddeld wat 310 euro stijgen. Voor het eerst in zes jaar doet Frankrijk ook beter dan de eurozone.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 20 september 2019

5 zaken die je wil weten over status

Wanneer mensen een relatief gelijke KOOPKRACHT hebben worden statusaankopen aantrekkelijker omdat zowat elke aankoop hen meer aanzien geeft dan hun gelijken.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 19 september 2019

Lage rente gooit roet in het eten

Macro-economisch gaat het best goed met Nederland, volgens het CPB. De groei zwakt wat af, de werkloosheid blijft heel laag, de overheidsfinanciën staan er prima voor en de KOOPKRACHT gaat ook beter worden. Maar uiteraard ziet BNR-economiecommentator Kees de Kort nog kanttekeningen. Maar de lage rente gooit roet in het eten, want die blijft de komende twee jaar waarschijnlijk op nul. En dan wordt nog geen rekening gehouden met mondiale schokken in de economie.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 12 september 2019

Kleinste groei Nederlandse KOOPKRACHT sinds einde economische crisis

De gemiddelde Nederlander is er vorig jaar 0,3 procent in KOOPKRACHT op vooruitgegaan ten opzichte van 2017. Dat becijferde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Sinds het einde van de economische crisis in 2013 is de groei van de KOOPKRACHT niet meer zo gering geweest.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs