EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord koper.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord KOPER

Geplaatst op: vrijdag 1 mei 2020

ECB maakt leningen voor banken nog goedKOPER

De Europese Centrale Bank (ECB) meldt donderdag dat ze het voor banken nog goedKOPER gaat maken om geld te lenen vanwege de economische schade als gevolg van het coronavirus.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 28 april 2020

Rusland verstrekt exportlicenties aan goudmijnsector

Rusland gaat permanente exportlicenties verstrekken aan goudmijnen, zodat ze hun goud rechtstreeks op de internationale markt kunnen aanbieden. Tot voor kort konden ze het alleen verkopen aan Russische banken, die het weer doorverkochten aan de centrale bank. Maar nu de centrale bank haar binnenlandse goudaankopen heeft gestaakt moeten de mijnen op zoek naar een nieuwe KOPER. Dat proces kwam moeizaam op gang, omdat de goudmijnen voor iedere internationale transactie een aanvraag moesten indienen. Door permanente licenties te verstrekken is dat in de toekomst niet meer nodig.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 23 april 2020

Olieprijs blijft verder dalen: zullen we dit voelen aan de pomp? En vanaf wanneer?

Benzineprijs zakt tot recordlaagte, dieselprijs tot laagste niveau in bijna 4 jaar

Benzineprijs zakt tot recordlaagte, dieselprijs tot laagste niveau in bijna 4 jaar

De olieprijzen zetten hun daling ook woensdag voort. De prijs voor een vat Brentolie, afkomstig uit de Noordzee en bepalend voor de prijs aan de Belgische pomp, zakte zelfs tot onder de 17 dollar per vat. De Amerikaanse oliesoort WTI leek even op te veren, maar kon uiteindelijk die winst niet vasthouden en werd opnieuw wat goedKOPER. Wordt tanken nu goedKOPER? En zo ja, vanaf wanneer?

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 20 april 2020

Olieprijs daalt 38%, vat ruwe olie kost nog maar $11,-

De prijs van een vat ruwe olie (WTI) daalde maandag 20 april met zo’n 38%. Dit is één van de grootste dalingen ooit. Het gaat om futures ruwe olie van het mei 2020 contract. Er zijn heel weinig KOPERs op de termijnmarkt want de prijs van het mei contract is in duikvlucht. De oliefuture voor juni 2020 noteert op moment van schrijven rond de $22 per vat, het dubbele van het huidige niveau.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 8 april 2020

Crisis stuwt goud naar recordhoogte: edelmetaal flirt met grens van 50.000 euro

Wie gisterochtend een goudstaaf van één kilogram wou aankopen bij The House in Brussel, moest daar - inclusief marge voor de verKOPER - meer dan 50.000 euro voor neertellen. “Dat is een record. In mijn dertigjarige loopbaan heb ik dit nog nooit meegemaakt”, zegt goudhandelaar Jan Van Cutsem. Tegen de avond was de verkoopprijs weer onder die kaap gezakt.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs