EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 2 artikelen gevonden met het woord libor.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord LIBOR

Geplaatst op: dinsdag 20 november 2018

Heeft Deutsche Bank 150 miljard witgewassen?

Net toen Deutsche Bank waarschijnlijk dacht dat de ergste juridische problemen (o.a LIBOR-schandaal, de verkoop van ongeldige mortgage-backed securities, Forex en edelmetaal manipulatie wat resulteerde in tientallen miljarden aan boetes) achter de rug zouden zijn, komt er een klokkenluider met nieuwe informatie over de Duitse bank. Is Deutsche Bank verantwoordelijk voor het grootste witwasschandaal in de Europese geschiedenis?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 27 juli 2017

Omstreden rentetarief LIBOR in 2021 geschrapt

Het omstreden rentetarief LIBOR, dat banken onderling gebruiken om elkaar geld te lenen, wordt in 2021 vervangen. De Britse toezichthouder FCA wil tegen die tijd een betrouwbaarder systeem introduceren.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 mei 2016

Alsnog particuliere claims mogelijk tegen banken in VS om LIBORschandaal

Zo’n zestien banken, waaronder Rabobank, moeten zich alsnog verantwoorden in een rechtszaak over het LIBOR-schandaal, waarbij handelaren samen afspraken maakten over het LIBORrentetarief.

Een rechtbank in hoger beroep heeft geoordeeld dat de banken toch aangeklaagd kunnen worden, zo melden Amerikaanse media. Ze draaien een oordeel van een lagere rechtbank daarmee terug.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 april 2016

Opnieuw ex-handelaar uit bankenwereld verbannen om LIBORfraude

De Britse financiële waakhond Financial Conduct Authority (FCA) heeft opnieuw een voormalige handelaar van een bank levenslang verbannen vanwege het gesjoemel met het rentetarief LIBOR.

Ditmaal treft de straf Paul White, die voorheen werkte bij Royal Bank of Scotland (RBS).

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 28 januari 2016

Eerste jaarverlies Deutsche Bank sinds 2008

Deutsche Bank heeft vorig jaar voor het eerst sinds 2008 een nettoverlies in de boeken gezet. De grootste bank van Duitsland leed een verlies van 6,8 miljard euro.

Deutsche Bank heeft vorig jaar voor het eerst sinds 2008 een nettoverlies in de boeken gezet. De grootste bank van Duitsland leed een verlies van 6,8 miljard euro.

Deutsche Bank kwam eerder deze maand al met voorlopige cijfers naar buiten.

Het grote verlies hangt samen met eerder aangekondigde miljardenafschrijvingen op bezittingen, miljarden aan juridische kosten en reorganisatielasten. Deutsche Bank is verwikkeld in een reeks schandalen. Zo kreeg het financiële concern een forse boete voor manipulatie van het rentetarief LIBOR.

Lees verder op nu.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
" ... Everything is in a bubble ..." — Peter Schiff

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/usergp/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/c_allesover.php on line 34
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs