EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
43
kliks
Bron: businessinsider.com
30
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
27
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
Er zijn 35 artikelen gevonden met het woord litecoin.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord LITECOIN

Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2019

Bitcoin naar hoogste punt van het jaar

De bitcoin stijgt weer eens. De koers van de virtuele munt ging vandaag ongeveer 6 procent omhoog.

De bitcoin stijgt weer eens. De koers van de virtuele munt ging vandaag ongeveer 6 procent omhoog.

Op het hoogtepunt was de bitcoin bijna 5.800 dollar waard, het hoogste punt sinds half november. Een directe aanleiding voor de stijging is er niet.

Analisten denken dat de bitcoin tot boven de 6.000 dollar kan stijgen. In het kielzog stegen ook andere virtuele munten, zoals ethereum, LITECOIN en EOS.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 23 april 2019

Bitcoin: van shoppen op Amazon tot pizza’s bestellen

Een startup genaamd Moon laat toe om op Amazon.com te betalen met Bitcoin, LITECOIN, Ether en Bitcoin Cash. Het kost je niets méér, in commissie, want dat regelt Moon met Mastercard en VISA. Moon is een browser extension, een uitbreiding van het besturingssysteem. Het komt eerstdaags ter beschikking voor Google Chrome. Moon werkt reeds in Opera en Brave. Amazon.com is de grootste webshop ter wereld. In eigendom van, niet toevallig, de rijkste man op aarde, de Amerikaan Jeff Bezos. De plannen zijn eveneens in wording voor Etsy, AliExpress, eBay, Target and Domino’s Pizza.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 april 2019

Koers bitcoin en andere cryptovaluta fors omhoog

De koers van de bitcoin is voor het eerst in vier maanden weer even boven de 5.000 dollar uitgekomen. De cryptovaluta steeg dinsdag tot 22 procent op de Luxemburgse bitcoinbeurs Bitstamp. De stijging is inmiddels afgevlakt tot ruim 13 procent.

Ook andere cryptovaluta's boeken een flinke stijging. Zo gaan de koersen van ether, ripple en LITECOIN met minimaal 5 procent omhoog, laat de site Coinmarketcap zien. Het is onduidelijk waar de stijging door veroorzaakt wordt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 30 januari 2019

Vertrouwelijke transacties

‘Confidential transactions’ oftewel vertrouwelijke transacties is het buzz woord of de recentste term in gebruik in de crypto & blockchainwereld. Privacy en anonimiteit zijn steeds belangrijker topics geworden. Financiële overdrachten for your eyes only in dit geval. LITECOIN (LTC) wil ze introduceren in een soft fork in 2019. Mimblewimble werkt er reeds mee… Oei, misschien beter eerst even vertalen?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 10 januari 2019

Heeft Bitcoin wel een energieprobleem? (deel 1)

De zes meest gebruikte cryptomunten slorpten in 2018 evenveel energie op als een klein land. Het gaat om bitcoin, bitcoin cash, ether, LITECOIN, monero en zcash. Aldus een studie van het Cambridge Centre for Alternative Finance, een financiële onderzoeksgroep van de universiteit van Cambridge. Tussen 52 en 111 terawattuur aan electriciteit. ‘Het midden van die vork, 82 terawattuur, is zowat het totale energieverbruik van België in een heel jaar.’ Om maar aan te tonen: de kost om crypto’s te mijnen is erg hoog. Aan electriciteit dus. (Ook wel aan uitrusting zoals steeds krachtiger computerapparatuur.) Wie daar een oplosing voor vindt, kan rijk worden in no time. Maar…hééft BTC wel zo’n groot energieprobleem?

Lees verder op Biflatie.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs