EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 38 artikelen gevonden met het woord litecoin.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord LITECOIN

Geplaatst op: zaterdag 26 oktober 2019

Bitcoin stijgt na tumultueuze week flink in waarde

De waarde van de cryptomunt bitcoin is na een tumultueuze week bezig aan een opmars. De cryptovaluta steeg zaterdag rond 10.00 uur met ruim 12 procent naar een waarde van 9.500 dollar (zo'n 8.754 euro) per bitcoin.

Op het hoogtepunt in de nacht van vrijdag op zaterdag steeg de bitcoinkoers naar 10.134 dollar, het hoogste niveau sinds halverwege september. Ook andere cryptomunten als ethereum en LITECOIN gingen flink omhoog.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 15 juni 2019

Ook deze cryptomunt presteert sterk dit jaar

De bitcoin is veruit de meest populaire digitale munt op de markt, vooral de laatste maanden gezien de fenomenale stijging van de afgelopen maanden. Maar er is nog een andere digitale munt die nog meer rendement heeft gehaald dit jaar, namelijk de LITECOIN. Met een stijging van bijna 330 procent is zijn rendement het dubbel als dat van de bitcoin op dit moment.

LITECOIN, de digitale munt die al met 330 procent in waarde is gestegen dit jaar, heeft niet veel concurrentie op de cryptomarkt. Met zijn forse stijging laat het andere digitale munten, zoals de bitcoin, ripple en ether, ver achter zich. Met een marktkapitalisatie van 8,4 miljard dollar is het de zevende grootste munt op de markt van de digitale munten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2019

LITECOIN is weer gewild door aankomende LITECOIN Halving (augustus 2019)

LITECOIN (LTC) wordt ook wel het kleine broertje van bitcoin (BTC) genoemd. De munt werd in 2011 ontwikkeld door Charlie Lee, een voormalige Google medewerker. Tuur Demeester schreef in 2013 al eens een artikel op Biflatie.nl over LITECOIN. Toentertijd was de waarde van LITECOIN slechts anderhalve euro. Inmiddels is de waarde fors toegenomen en eind december 2017 piekte de koers rond €360,- per stuk. Momenteel noteert de koers van LITECOIN zo rond e €100,-. Sinds het begin van 2019 is LITECOIN verdrievoudigd in waarde. Dit kan goed komen door de aankomende LITECOIN Halving.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2019

Bitcoin naar hoogste punt van het jaar

De bitcoin stijgt weer eens. De koers van de virtuele munt ging vandaag ongeveer 6 procent omhoog.

De bitcoin stijgt weer eens. De koers van de virtuele munt ging vandaag ongeveer 6 procent omhoog.

Op het hoogtepunt was de bitcoin bijna 5.800 dollar waard, het hoogste punt sinds half november. Een directe aanleiding voor de stijging is er niet.

Analisten denken dat de bitcoin tot boven de 6.000 dollar kan stijgen. In het kielzog stegen ook andere virtuele munten, zoals ethereum, LITECOIN en EOS.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 23 april 2019

Bitcoin: van shoppen op Amazon tot pizza’s bestellen

Een startup genaamd Moon laat toe om op Amazon.com te betalen met Bitcoin, LITECOIN, Ether en Bitcoin Cash. Het kost je niets méér, in commissie, want dat regelt Moon met Mastercard en VISA. Moon is een browser extension, een uitbreiding van het besturingssysteem. Het komt eerstdaags ter beschikking voor Google Chrome. Moon werkt reeds in Opera en Brave. Amazon.com is de grootste webshop ter wereld. In eigendom van, niet toevallig, de rijkste man op aarde, de Amerikaan Jeff Bezos. De plannen zijn eveneens in wording voor Etsy, AliExpress, eBay, Target and Domino’s Pizza.

Lees verder op Biflatie.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs