EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
44
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord munt.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord MUNT

Geplaatst op: vrijdag 16 november 2018

Dash verslaat Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash én Ripple

Dash is momenteel de 13e grootste cryptoMUNT ter wereld met een marktwaarde van ongeveer $1,3 miljard. Eerder deze week voerde het netwerk van Dash een stress test uit om te zien hoeveel transacties Dash kon uitvoeren op 1 dag. In die stress test versloeg het andere, grotere cryptoMUNTen als Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash en XRP.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 15 november 2018

Ethereum mijnen is niet langer winstgevend

Een jaar geleden was het mijnen van Ethereum nog een zeer interessante side-job. Maar volgens een nieuw onderzoek kan je daar vandaag beter mee stoppen. Het mijnen van Ether via een GPU is niet langer winstgevend. De hashrate en de fors gedaalde koers van de cryptoMUNT zorgen ervoor dat je er geen geld meer mee kan verdienen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 15 november 2018

Bitcoin maakt Death Cross – Cryptomarkt verliest $20 miljard

Bitcoin en cryptoMUNTen breken uit hun consolidatiepatroon. Helaas is het een uitbraak naar beneden. Een Death Cross bij Bitcoin en een hard fork bij Bitcoin Cash zorgen ervoor dat de cryptomarkt op 1 dag opnieuw $20 miljard kwijt speelde. XRP dat minder hard zakt als Ethereum verovert opnieuw de 2e plaats.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 15 november 2018

Crypto/blockchain snippets

Een reeks opvallende nieuwtjes van diverse oorsprong uit de wondere wereld van de blockchain en cryptoMUNTen. We noemen ze snippets of ook miscellaneous. Het beste nieuws bewaren we dan voor het slot van dit artikel. Waarbij we wel al kunnen vertellen dat het iets érg positief is…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 15 november 2018

IMF-topvrouw Lagarde zegt dat centrale banken digitale MUNTen kunnen uitgeven

Volgens Christine Lagarde, topvrouw van het Internationale Monetaire Fonds, zouden centrale banken eigen digitale MUNTen moeten kunnen uitgeven. Dat zei ze tijdens een bijeenkomst van topbankiers in Singapore. Ze spoorde verschillende landen aan om hierover na te denken.

Het lijkt misschien een vreemde uitspraak van Christine Lagarde, maar op dit moment zijn er reeds twee landen die volop bezig zijn met dit te onderzoeken en testen, namelijk Zweden en Canada. Lagarde is namelijk een voorstander van digitale MUNTen en het systeem dat erachter schuilt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs