EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: BNR.nl
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord munt.
Artikel 1 tot 5
Geplaatst op: woensdag 21 maart 2018

Meer dan 90% van de Amerikaanse volwassenen bezit geen digitale MUNTen

Een nieuwe enquête van Finder maakt duidelijk dat de meeste Amerikanen zich grote zorgen maken over de cryptosector. Nog geen 10% van de respondenten geeft aan dat het cryptocurrencies bezit. Daar tegenover staat een grote groep die angstig is over de toekomst van de cryptosector.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 21 maart 2018

Gaat de Bitcoin binnenkort een nieuwe bodem neerzetten?

De Bitcoin staat op dit moment flink onder vuur. De grootste digitale MUNT ter wereld beleefde een geweldig 2017, maar van die positieve sfeer lijkt weinig over te zijn. Met name de druk van de overheden zorgt er voor dat steeds meer beleggers de cryptosector links laten liggen. Is dat terecht?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 20 maart 2018

Als deze grafiek correct is, kost één Bitcoin in 2020 $ 91.000

De Bitcoin is het jaar 2018 dramatisch uit de startblokken gekomen. Ten opzichte van de slotstand van 2017 noteert de digitale MUNT op dit moment ongeveer 40% lager. Ten opzichte van de recordkoers van december 2017, is er zelfs sprake van een waardedaling van 60%. Toch hoeft dit niet het einde van de rally te betekenen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 20 maart 2018

“Crypto is niet het antwoord voor een cashloze economie”

Economische toepassingen veranderen continu dankzij technologische ontwikkelingen. Hoe langer, hoe minder cash er in omloop is dankzij internetbankieren en betalingen met de kaart. Maar zal de bitcoin, of een andere cryptoMUNT, ervoor zorgen dat cash volledig zal verdwijnen? De Europese Centrale Bank (ECB) en de Bank of International Settlements (BIS) denken van niet.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 19 maart 2018

Techbedrijf Hongkong mag geen geld ophalen voor eigen cryptoMUNT

Het is niet voor het eerst dat het bedrijf onder vuur ligt vanwege de uitgifte van cryptoMUNTen. De Amerikaanse toezichthouder SEC noemde volgens mediaberichten de uitgifte door Black Cell in januari ook al 'illegaal'.

In bredere zin schroeven de beurswaakhonden in verschillende landen het toezicht op ICO's op. Nu vallen de uitgiftes nog vaak buiten de bestaande regels. Daardoor ligt misbruik op de loer, zei toezichthouder SEC deze maand nog maar eens.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs