EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord munt.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord MUNT

Geplaatst op: maandag 16 juli 2018

Bitcoin en co plots vijf procent meer waard door geruchten rond BlackRock

CryptoMUNTen als bitcoin, ripple en ethereum wonnen vandaag meer dan 5 procent aan waarde op de verschillende handelsplatformen. Reden voor de opleving was de vermeende interesse van ’s werelds grootste vermogensbeheerder BlackRock in digitale valuta.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 16 juli 2018

TenX topman blijft ‘redelijk zeker’ dat Bitcoin dit jaar $60.000 haalt

De grootste cryptoMUNT ter wereld blijft in een neerwaartse trend sinds de piek van bijna $20.000 eind vorig jaar. Op dat moment voorspelde medeoprichter van TenX, Julian Hosp, dat Bitcoin in 2018 zowel $5.000 als $60.000 zou zien. Het eerste niveau hebben we zo goed als zeker gezien, maar komt het tweede deel van zijn voorspelling ook uit?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 16 juli 2018

Wordt dit (opnieuw) het goudenkwartaal voor goud?

De goudprijs staat al wekenlang onder druk en volgens de meeste analisten gaat daar in de nabije toekomst geen verandering in komen. De goudprijs weet in een tijd van oplopende geopolitieke spanningen niet te profiteren en dat baart de meeste analisten de grootste zorgen. Is de goudprijs daadwerkelijk haar glans verloren?

Normaal gesproken weet goud te schitteren in tijden van onrust en instabiliteit. Dat was bijvoorbeeld aan het begin van 2016 nog het geval toen er chaos was in China. Destijds wist de goudprijs in korte tijd flink in waarde te stijgen. De goud gerelateerde aandelen wisten zelfs exponentiële winsten te laten optekenen. Ook tijdens de afgelopen weken is de onrust toegenomen als gevolg van het gevoerde handelsbeleid van Donald Trump. Toch wist de goudprijs hier niet van te profiteren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 16 juli 2018

Zwitserse beurs staat open voor crypto-aanbod

Dat Zwitserland een cryptovriendelijke omgeving biedt aan digitale MUNTen en blockchain is niets nieuws. SIX Group, het moederbedrijf van de Zwitserse aandelenmarkt, heeft bekendgemaakt dat ze ‘open’ staan voor de mogelijkheid om cryptoMUNTen aan te bieden op hun digitale handelsplatform. De lancering van het platform staat gepland ergens midden 2019. 

De ‘Swiss Infrastructure and Exchange (SIX) Group’ beheert de grootste aandelenmarkt van Zwitserland. Ze zijn van plan om medio 2019 een ‘volledig gereguleerd’ platform voor digitale MUNTen te lanceren. De dienst is ingesteld om een compleet scala van diensten aan te bieden, waaronder ook consultaties voor ICO’s die niet als effecten zijn geclassificeerd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 15 juli 2018

Zilveren Krugerrand, Blockchain Smartphone & Mike Maloney

Een Zilveren Krugerrand MUNT, een smartphone met blockchain technologie en een primeur van een presentatie over investeren in edelmetalen en crypto’s van niemand minder dan Mike Maloney.

Tot nu en sinds 1967 werd de Zuid-Afrikaanse Krugerrand uitsluitend in goud geslagen. Het was en is nog steeds een heel populaire gouden MUNT. Maar nu is beleggen in zilver weer met een prominente MUNT uitgebreid. Een zilveren kruggerrand. De MUNT weegt 1 troy ounce (31,1 gram) en is verkrijgbaar vanaf een dollartje of 17 á 18 (huidige koers). De voorzijde draagt het portret van Paul Kruger, één van de vroegere presidenten van Zuid-Afrika. De keerzijde toont het nationale symbool van het land: de springbok. Hieronder een afbeelding:

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs