EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord olie.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord OLIE

Geplaatst op: dinsdag 18 september 2018

De VS is nu ’s werelds grootste OLIEproducent

Voor het eerst sinds 1973 is de Verenigde Staten opnieuw de grootste OLIEproducent ter wereld. Volgens het Internationaal Energie Agentschap pompte de VS in de maand augustus net geen 11 miljoen vaten OLIE per dag op. Dat is meer dan Rusland. In februari stak de VS ook al Saoedi-Arabië voorbij.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 12 september 2018

Brent-OLIE voor het eerst sinds mei boven 80 dollar

De OLIEprijzen zijn vandaag gestegen op basis van signalen dat het wereldwijde OLIEaanbod aan het slinken is.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 29 augustus 2018

Iran wil meer garanties van de EU over afname OLIE

De Iraanse minister van Buitenlandse Zaken zegt nog steeds te wachten op meer toezeggingen vanuit de EU voor wat betreft de afname van ruwe OLIE. Met ingang van 4 november treden nieuwe Amerikaanse sancties in werking, die andere landen verbieden om OLIE uit Iran te kopen. China en de landen van de Europese Unie hebben aangegeven dat ze deze sancties niet willen opvolgen en dat ze OLIE uit het land zullen blijven importeren.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 29 augustus 2018

Russische aardgasproducent Gazprom profiteert van Amerikaanse sancties

Gazprom vaart wel bij de hogere OLIE- en gasprijs en de zwakke roebel, die het gevolg is van Amerikaanse sancties tegen Rusland. Het Russische concern kende mede daardoor zijn beste tweede kwartaal sinds 2015.

De nettowinst van 's werelds grootste gasproducent vervijfvoudigde ruimschoots tot dik 259 miljard roebel (3,2 miljard euro), van een kleine 48 miljard roebel een jaar eerder.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 28 augustus 2018

De bitcoin koers is nu ook te vinden in de Financiële Telegraaf

Het was ons helaas even ontgaan maar de papieren versie van de Financiële Telegraaf toont sinds enige tijd de Bitcoin koers. Bovenaan de pagina is deze nu te vinden samen met OLIE, euro en rente-tarieven. Een interessante ontwikkeling zou je denken maar de redactie van de Financiële Telegraaf wilde er weinig over kwijt. Wat we nog wel te horen kregen is dat er simpelweg belangstelling voor was en dat ze nog niet weten hoelang de plaatsing van de koers nog gaat duren.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs