EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
44
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
21
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord olie.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord OLIE

Geplaatst op: vrijdag 16 november 2018

Trump zet OLIEprijs schaakmat, maar deze insiders kopen massaal

Een sterk staaltje, zo mag je het beleid van Donald Trump noemen om de OLIEprijs naar beneden te krijgen. De crash van het zwarte goud kan je dan ook historisch noemen, van het hoogste niveau in 4 jaar naar meer dan 20% lager in enkele weken. De OLIEcrash zette enkele insiders van OLIEaandelen alvast aan om fors eigen aandelen in te kopen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 15 november 2018

Minister zet gaskraan open in elf gasvelden in Noorden

Eric Wiebes, Minister van Economische Zaken en Klimaat, geeft groen licht aan de Nederlandse AardOLIE Maatschappij (NAM) om tot het einde van 2028 op elf plekken in Friesland, Groningen en Drenthe gas te winnen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 14 november 2018

OLIEprijzen dalen met meer dan 6 procent

De OLIEprijzen gaan in rap tempo omlaag, dinsdag was tussentijds sprake van prijsdalingen van meer dan 6 procent. Zulke stevige prijsveranderingen komen niet vaak voor op de OLIEmarkt. Waarschijnlijk worden benzine en diesel aan de pomp de komende tijd goedkoper.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 november 2018

Dit wordt de OLIE van de volgende 100 jaar

OLIE domineert al decennia onze energie-infrastructuur. Een wereld zonder OLIE is op dit moment ondenkbaar. Maar de dominantie van OLIE daalt. Er komen steeds meer (groene) alternatieven. Maar de nieuwe OLIE voor de komende 100 jaar is geen grondstof, maar zijn batterijen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 13 november 2018

Moet de OLIEprijs nog meer terrein inleveren?

De OLIEprijs is bezig aan een rampzalige reeks. In ruim een maand tijd is de prijs voor een vat ruwe OLIE met meer dan 20% gedaald. Als gevolg van deze daling is alle jaarwinst als sneeuw voor de zon verdwenen. De schade zou zelfs de komende maanden nog verder kunnen gaan oplopen.

De OLIEmarkt is haast altijd een garantie voor stevige beweeglijkheid. Traders kunnen hun heil dus vinden in de OLIEsector. Toch is de huidige daling wel opmerkelijk te noemen. Amper een maand geleden lieten immers analisten nog weten dat we rekening moesten houden met een OLIEprijs van $ 100 per barrel. En juist toen sloeg de trend volledig om.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs