EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord olie.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord OLIE

Geplaatst op: woensdag 15 mei 2019

Saudische pijplijnen aangevallen door drones

De recente drone-aanval op OLIEleidingen van Saudi-Arabië is opgeëist door de rebellengroep Ansar Allah. Khalid Al Falih, energieminister van Saudi-Arabië, benadrukte snel dat de aanval de OLIEbevoorrading niet in het gedrang heeft gebracht. Toch toont de aanval de grotere slagkracht die Ansar Allah, de groepering van de Houthi-rebellen in Jemen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 15 mei 2019

De OLIEmarkt staat in tweestrijd

De escalerende handelsoorlog tussen de VS en China hangt zwaar boven de OLIEmarkt. ‘The economic implications of the U.S.-China trade war are putting downward pressure on oil prices, while the growing threat of military conflict in the Middle East is keeping prices up,’ schrijft Oilprice.com. De OLIEprijs zoekt richting en het kan beide kanten op. Aan de ene zijde is er de handelsoorlog en wie weet waar dit conflict gaat eindigen? Tegelijk is er mogelijk een heel ander conflict in the making. De VS hadden al twee vliegdekschepen naar de wateren voor de Iraanse kust gestuurd. Op 14 mei 2019 komt het bericht dat er twee Saoedische tankers ‘beschadigd’ zijn. Gesaboteerd naar het schijnt…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 11 mei 2019

Bitcoin is de beste investering van 2019

Inderdaad; beter dan OLIE of zelfs aandelen. Wie zou dat hebben vermoed in december 2018? (Wijzelf, zie hier voor het bewijs maar dit terzijde.) Bitcoin was voor de zoveelste maal dood verklaard, geen hond die de munt nog wilde aanraken. En toch, en toch. Net dat is het moment om erin te beleggen, de munt te kopen. Dat is tegendraads of contrarian beleggen en loont het meest van alle beleggingstechnieken.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 10 mei 2019

Catch 22: VS en Iran zetten EU volledig klem

De Iraanse president Rohani kondigde eerder deze week aan dat zijn land opnieuw uranium gaat verrijken indien Europa er binnen de 60 dagen niet in slaagt de handel met Iran (voornamelijk OLIE en banken) te beschermen. Verrijkt uranium is nodig om kernbommen te ontwikkelen. De aankondiging werd onmiddellijk gevolgd door bijkomende sancties vanuit Washington. Naast OLIE wordt het nu ook onmogelijk om in staal en andere metalen met de Islamitische Republiek te handelen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 7 mei 2019

Waar is de ‘Salvator Mundi’, het duurste schilderij ter wereld?

In 2005 kopen de kunstspeculanten Alexander Parish en Robert Simon bij de New Orleans Auction Gallery een kleine OLIEverfschilderij. Het doek meet 66 op 47 cm. Ze betalen er 1.000 dollar (890 euro) voor. De schilderij heeft de vermelding “Christ Salvator Mundi”, naar Leonardo da Vinci (Italiaan 1452–1519) . Beide hopen het doek te kunnen toewijzen aan een van da Vinci’s leerlingen. Of tenminste aan een kunstenaar binnen de ‘inner circle’ van de Italiaanse grootmeester. Maar hoe vaker ze de ‘Salvator Mundi’ aan kunstkenners tonen, hoe meer ze ervan overtuigd raken dat ze een werk van de meester zelf in handen hebben.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs