EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
39
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord olie.
Artikel 1 tot 5
Geplaatst op: donderdag 15 maart 2018

'Problemen Venezuela voelbaar op wereldwijde OLIEmarkt'

De problemen in Venezuela zijn voelbaar op de wereldwijde OLIEmarkten. Het land pompt als gevolg van de diepe economische crisis steeds minder OLIE omhoog.

Deze aanhoudende productiedaling zal bijdragen aan het wereldwijde leveringstekort dat later dit jaar wordt voorzien, zegt internationaal energieagentschap IEA donderdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 15 maart 2018

Made in Russia: succes van Poetin blijft te veel afhankelijk van OLIE

De Russische president Vladimir Poetin is er niet in geslaagd om zijn land minder afhankelijk te maken van fossiele brandstoffen. Om zijn reserves, die tegen het midden van de jaren veertig uitgeput dreigen te raken, te kunnen ontwikkelen, heeft het land nood aan bijkomende investeringen en innoverende technologieën. Op dat gebied kunnen westerse sancties echter bijzonder veel pijn doen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 13 maart 2018

Arnold Schwarzenegger wil OLIEbedrijven aanklagen: "Ze zijn schuldig aan moord"

Arnold Schwarzenegger is van plan de grote OLIEmaatschappijen voor de rechter te slepen. Volgens de acteur en voormalig gouverneur van Californië maken ze zich schuldig aan moord.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 7 maart 2018

2 prominente beleggers: ‘Het is nu tijd om grondstoffen te kopen’

Met de terugkeer van de volatiliteit op de financiële markten, maakten grondstoffen ook een comeback. De OLIEprijs zit al langer in de lift, en speelt vaak de eerste viool in de revival van grondstoffen. Maar het ziet er nu naar uit dat de rest ook begint te volgen. 2 prominente beleggers van Wall Street delen deze mening.

Wanneer we kijken naar de activa die het beste presteren sinds begin dit jaar, dan valt buiten de volatiliteit vooral op dat grondstoffen goed presteren. 12 van de 15 beste activa komen uit de grondstoffensector.

Iconische belegger Paul Tudor Jones zegt dat hij nu vooral harde activa en grondstoffen wil bezitten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 6 maart 2018

'OPEC-landen moeten planning OLIEproductie heroverwegen'

Landen die zijn aangesloten bij OLIEkartel OPEC en andere OLIEproducerende staten zoals Rusland doen er verstandig aan om hun productieplanning te heroverwegen. 

Landen die zijn aangesloten bij OLIEkartel OPEC en andere OLIEproducerende staten zoals Rusland doen er verstandig aan om hun productieplanning te heroverwegen. 

De waarschuwing volgt op een rapport van de IEA. Daarin staat dat de Amerikaanse OLIEwinning, gecombineerd met de Braziliaanse en Canadese OLIEproductie, vrijwel voldoende is om de komende drie jaar aan de groeiende internationale vraag te voldoen.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs