EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
Bron: Aullure.com
27
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord olie.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord OLIE

Geplaatst op: maandag 18 maart 2019

10 zaken die u wil weten over koffie

Koffie is het – op OLIE na – meest verhandelde product ter wereld. Dit maakt koffie tot een interessant product om in te beleggen. De basisprijs van koffie wordt bepaald op de handelsbeurzen van Londen, onderdeel van de New York Stock Exchange Euronext en op de New York Intercontinental Commodity Exchange (ICE). In 2014 steeg de prijs van koffie op 12 maanden tijd met 58%. Geen enkele grondstof deed beter.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 15 maart 2019

VS verzoekt India om geen OLIE uit Venezuela te kopen

De Amerikaanse regering heeft India verzocht om niet langer OLIE van Venezuela te kopen. Daarmee zou het land de regering van Maduro namelijk financieel ondersteunen, terwijl de VS juist met sancties de druk wil opvoeren. Elliott Abrams, de Amerikaanse ambassadeur in Venezuela, zei tegen Reuters dat India ‘het regime niet moet helpen’.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 maart 2019

Vat OLIE kost 33% meer dan eind december 2018

De prijs van een vat Brent-OLIE noteert deze week ruim 33% hoger dan in december vorig jaar. Brent is de in Europa meest verhandelde soort. Een vat Brent kost vrijdag meer dan 67 Amerikaanse dollar. Eind december was dat nog 50 dollar.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 14 maart 2019

Campagne tegen nepnieuws kost ongeveer €1 miljoen

De campagne tegen nepnieuws die begin deze week van start ging kost ongeveer €1 miljoen. Dat zei de minister van Binnenlandse Zaken Kasja Ollongren in reactie op een vraag van Martin Bosma van de PVV. Met een nieuwe website en spotjes op radio en televisie probeert de overheid ons te waarschuwen voor desinformatie. Ook verschijnen er lespakketten voor schOLIEren en social media tips voor ouderen.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 maart 2019

Grootste staatsfonds stopt deels met beleggingen in OLIE en gas

Het Noorse staatsfonds, het grootste staatsfonds ter wereld, stopt deels met beleggingen in OLIE en gas, meldt het Noorse ministerie van Financiën vrijdag. Met de stap wil het land minder afhankelijk zijn van de volatiele OLIEprijzen.

Eind 2018 zat 5,9 procent van de beleggingen in aandelen van het fonds in OLIE- en gasaandelen. Omgerekend ging het om een bedrag van 33 miljard dollar. Het gehele staatsfonds heeft een waarde van bijna 1 biljoen euro.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs