EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
43
kliks
40
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord olie.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord OLIE

Geplaatst op: maandag 15 juli 2019

VS willen militaire coalitie opzetten om OLIEtransporten in de Golf te beschermen

De Verenigde Staten proberen een militaire coalitie op poten te zetten die OLIEtankers beschermt die door de Straat van Hormuz varen. De voorbije weken zijn schepen die langs die route passeren aangevallen of bij hun doorgang gehinderd.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 1 juli 2019

Gerald Celente met Trends in the News

Gerald Celente geeft al 30 jaar het ‘news before it happens.’ Vandaag geeft hij zijn visie op de handelsoorlog tussen de VS en China. Op de bitcoin. OLIE. De markten in het algemeen. Celente is en blijft een eeuwige goldbull. Wat degenen die hem gevolgd hebben al die tijd geen windeieren heeft gelegd. Bij zijn stokpaardje is bitcoin bijgekomen. Beleggers ontvluchten fiatmunten, aldus Celente, en buiten naar goud ook naar een ander alternatief: cryptomunten. De war against the little people is on! Hear all about it!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 1 juli 2019

OLIEprijs boven 60 dollar na akkoord Rusland en Saoedi-Arabië

De prijs van een vat OLIE van de Amerikaanse soort WTI heeft vandaag de kaap van 60 dollar (53 euro) overschreden. Dat gebeurde na de aankondiging van Rusland en Saoedi-Arabië dat ze hun OLIEproductie gaan beperken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 28 juni 2019

VS: sancties voor elk land dat Iraanse OLIE importeert

De spanningen tussen de Verenigde Staten en Iran lopen vrijdag verder op, nadat de Amerikaanse Iran-gezant Brian Hook aankondigde sancties te zullen opleggen aan alle landen die Iraanse OLIE importeren.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 25 juni 2019

Trump: “Andere landen moeten zelf hun OLIEtankers gaan beschermen”

De Amerikaanse president Donald Trump schrijft in een reeks tweets dat andere landen voortaan best zelf kunnen instaan voor de verdediging van hun OLIEtankers, wanneer die door de Straat van Hormuz passeren.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs