EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord olie.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord OLIE

Geplaatst op: maandag 16 juli 2018

Een machteloze EU met moedeloze compromissen

Terug van weg geweest: Mijn Kijk over de Dijk! Bijna 2 jaar geleden ben ik gestopt met schrijven voor Biflatie.nl i.v.m. drukke (neven)werkzaamheden. Nu geniet ik van mijn pensioen en kan ik wat meer tijd besteden aan het schrijven over de maatschappelijke ontwikkelingen in ons kleine polderlandje in samenhang met de geopolitieke gebeurtenissen om ons heen. Een klein landje is sterk afhankelijk van buitenlandse ontwikkelingen zoals OLIEprijzen, importheffingen, immigrantenstromen en noem maar op. Het is de kunst om op basis van een juiste analyse een blik vooruit te werpen op de onzekere toekomst van ons kikkerlandje. Met een realistische en objectieve beoordeling is het interessant om de gevolgen in te schatten voor het welzijn van ons burgers in een democratische rechtsstaat. Met deze “wetenschap” leg ik de basis voor mijn columns waarin ik probeer de actuele situatie te schetsen van de wereld om ons heen die ons welzijn beïnvloedt.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 juli 2018

VS dreigt met sancties als Rusland en China OLIE uit Iran blijven importeren

De Amerikaanse minister van Financiën Steven Mnuchin overweegt sancties op te leggen aan China, Rusland en Europa, wanneer zij OLIE blijven importeren uit Iran. Dat zei de minister tijdens een hoorzitting voor de House Financial Services Committee, het comité van het Huis van Afgevaardigden dat toezicht houdt op de financiële sector van de Verenigde Staten.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: donderdag 12 juli 2018

Betalen we binnenkort meer dan €2/liter aan de pomp voor benzine?

Wie regelmatig zijn auto moet tanken, zal al gemerkt hebben dat de prijs voor benzine de laatste maanden fors gestegen is. Dat komt grotendeels door de sterke stijging van de OLIEprijs. Volgens analisten van Bernstein & Co kan de OLIEprijs nog eens verdubbelen. Hierdoor is het goed mogelijk dat we binnenkort meer dan €2/liter betalen aan de pomp.

Analisten van Bernstein & Co zien een volgende supercyclus door ‘chronische onderinvesteringen’ in de OLIEsector de laatste jaren. Die supercyclus kan de OLIEprijs katapulteren naar $150/vat. Dat is dubbel zoveel als vandaag.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 12 juli 2018

Onderzoek: Goud gaat de komende twee jaar OLIE verslaan

De goudprijs wordt op dit moment door het merendeel van de beleggers verguisd. Niet verwonderlijk, want het gele edelmetaal weet al weken teleur te stellen. En deze slechte prestatie blijft uiteraard niet onopgemerkt bij de beleggers. Terwijl de goudprijs blijft dalen, weet de OLIEprijs steeds hogere regionen te bereiken. Die tijd kan echter snel gaan keren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 10 juli 2018

China investeert $250 miljoen in OLIEsector Venezuela

China wil meer dan $250 miljoen investeren in OLIEsector van Venezuela, zo meldt Bloomberg. De China Development Bank zal verschillende leningen verstrekken aan PDVSA, de grootste OLIEproducent van Venezuela. Die zal het geld gebruiken om nieuwe investeringen te doen in de Orinoco Belt, een gebied waar grote OLIEreserves liggen.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs