EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord olie.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord OLIE

Geplaatst op: donderdag 19 september 2019

OLIE + Centrale Banken = SmeerOLIE + smeergeld

Hoe groot de invloed is van OLIE en centrale banken. SmeerOLIE creëert smerig geld. Met smeergeld bedrijven centrale banken een smerige beteugelende monetaire politiek. Hoe onze economische motor stil valt door foute politiek. We hebben een redelijk rustig verlopen zomer met 3 keer een hittegolf achter de rug en record hoge temperaturen die we al bijna weer zijn vergeten. Even heerlijk er tussenuit en ondanks een nieuwe religie, de klimaatreligie, zijn veel ongelovigen toch in het vliegtuig gestapt naar een warm land.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 18 september 2019

Drones, cyberlegers en genmodificatie: heeft conventionele oorlogsvoering zijn beste tijd gehad?

Het fors bewaakte Saudische OLIEverwerkingscomplex Abqaiq vermocht afgelopen weekeinde niets tegen een gecoördineerde aanval met bewapende drones. De Saudische OLIEproductie halveerde op slag. Was deze aanval een voorproefje van wat ons te wachten staat op vlak van oorlogsvoering? En zijn bewapende drones de Kalasjnikovs van deze eeuw?

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 18 september 2019

Moeten we vrezen voor een nieuwe OLIE-oorlog?

Afgelopen maandag wist de OLIEprijs fors in waarde te stijgen. En dat was te danken aan de drone-aanval op twee OLIE-installaties in Saoedi-Arabië. Als gevolg daarvan is de OLIEproductie van het OLIEland met de helft verlaagd. Wie achter de aanvallen zit is nog altijd onduidelijk. Maar, mogelijk breekt er een nieuwe OLIE-oorlog aan.

De laatste keer dat er zoveel onrust in de OLIEmarkt was, was tijdens de beginjaren ’90. Irak viel in augustus 1990 buurland Koeweit binnen en annexeerde het. Een internationale coalitie bestaande uit troepen van onder andere de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Egypte viel in januari 1991 binnen in beide landen, om de bezetting door Irak ongedaan te maken. Deze oorlog werd bekend als de Golfoorlog.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 17 september 2019

OLIEprijs daalt flink na berichtgeving over snel herstel OLIEproductie

De OLIEprijs is dinsdag rap gedaald na berichtgeving over een mogelijk snel herstel van de OLIEproductie in Saoedi-Arabië. Door een droneaanval op twee Saoedische OLIE-installaties steeg de OLIEprijs maandag op het hoogtepunt met meer dan 10 procent. Het herstel hiervan zou in eerste instantie enkele maanden kunnen duren, maar ingewijden zeggen nu dat het maximaal drie weken zal duren.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 17 september 2019

StookOLIEprijs na drone-aanval Saudi-Arabië schiet omhoog

120 euro extra voor bestelling van 2.000 liter

120 euro extra voor bestelling van 2.000 liter

De maximumprijs van stookOLIE gaat morgen zoals verwacht flink omhoog, met zowat 6 cent per liter. Wie 2.000 liter stookOLIE bestelt, moet tegen de maximumtarieven dus bijna 120 euro extra neertellen vanaf morgen. De prijsstijging is een gevolg van de drone-aanval het voorbije weekend op het hart van de Saudische OLIE-industrie.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs