EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord olie.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord OLIE

Geplaatst op: maandag 2 december 2019

OPEC wil OLIEproductie verder beperken

OLIEkartel OPEC en diverse andere landen overwegen hun OLIEproductie te beperken met ongeveer 400.000 vaten per dag, meldde de Iraakse OLIEminister Thamer Ghadhban zondag. De totale productiebeperking komt daarmee uit op 1,6 miljoen vaten per dag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 18 november 2019

Grootste beursgang ooit: Saudisch staatsOLIEbedrijf straks 1.500 miljard waard

Het Saudische staatsOLIEbedrijf Saudi Aramco gaat zijn aandelen waarderen op 7,23 tot 7,72 euro per stuk (30 tot 32 riyal). Dat meldt de OLIEgigant in een update van het prospectus. De totale waarde van Aramco komt daarmee op 1,5 biljoen euro, ruim onder de 1,8 biljoen die kroonprins Mohammed bin Salman voorzag. Een biljoen is een 1 met 12 nullen, ofwel duizend miljard.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 13 november 2019

Internationale Energieagentschap voorspelt dat vraag naar OLIE zal stagneren rond 2030

De vraag naar OLIE zal rond 2030 stoppen met groeien dankzij efficiëntere en elektrische wagens. Dat voorspelt het Internationale Energieagentschap (IEA). De uitstoot van de schadelijke broeikasgassen zou dan weer nog toenemen tot 2040, alle klimaatmaatregelen ten spijt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 10 november 2019

Iran ontdekt groot nieuw OLIEveld dat op een na grootste bron van land is

Iran heeft een nieuw groot OLIEveld ontdekt in het zuidwesten van het land, schrijft persbureau AP. Het veld zou zo’n 53 miljard vaten OLIE bevatten en is het op een na grootste veld van Iran, meldt premier Hassan Rohani zondag op de Iraanse staatstelevisie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 november 2019

Amerikaanse OLIEsector boekt eerste handelsoverschot in ruim vier decennia

In de Verenigde Staten heeft de petroleumindustrie voor de eerste keer in meer dan veertig jaar een handelsoverschot laten optekenen. Daardoor slaagde de Amerikaanse economie erin tijdens de maand september ook zijn handelsdeficit te verminderen. Dat blijkt uit rapporten van het Amerikaanse ministerie van handel. Er wordt wel aan toegevoegd dat in alle economische sectoren de Amerikaanse export en import een daling liet optekenen.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs