EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord oorlog.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord OORLOG

Geplaatst op: donderdag 19 september 2019

HandelsOORLOG kostte VS 10.000 jobs in augustus

Door de handelsOORLOG met China hebben de Verenigde Staten tijdens de maand augustus meer dan tienduizend banen verloren. Dat blijkt uit een rapport van het bureau Challenger, Gray & Christmas.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 18 september 2019

Drones, cyberlegers en genmodificatie: heeft conventionele OORLOGsvoering zijn beste tijd gehad?

Het fors bewaakte Saudische olieverwerkingscomplex Abqaiq vermocht afgelopen weekeinde niets tegen een gecoördineerde aanval met bewapende drones. De Saudische olieproductie halveerde op slag. Was deze aanval een voorproefje van wat ons te wachten staat op vlak van OORLOGsvoering? En zijn bewapende drones de Kalasjnikovs van deze eeuw?

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 18 september 2019

Moeten we vrezen voor een nieuwe olie-OORLOG?

Afgelopen maandag wist de olieprijs fors in waarde te stijgen. En dat was te danken aan de drone-aanval op twee olie-installaties in Saoedi-Arabië. Als gevolg daarvan is de olieproductie van het olieland met de helft verlaagd. Wie achter de aanvallen zit is nog altijd onduidelijk. Maar, mogelijk breekt er een nieuwe olie-OORLOG aan.

De laatste keer dat er zoveel onrust in de oliemarkt was, was tijdens de beginjaren ’90. Irak viel in augustus 1990 buurland Koeweit binnen en annexeerde het. Een internationale coalitie bestaande uit troepen van onder andere de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Egypte viel in januari 1991 binnen in beide landen, om de bezetting door Irak ongedaan te maken. Deze OORLOG werd bekend als de GolfOORLOG.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 17 september 2019

Chinese minister trekt naar VS om oplossing handelsOORLOG voor te bereiden

De Chinese viceminister van Financiën Liao Min trekt woensdag met een delegatie naar Washington om er nieuwe onderhandelingen rond een oplossing voor het handelsconflict voor te bereiden. Die onderhandelingen zouden normaal in oktober plaatsvinden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 17 september 2019

Dan toch geen renteverlaging in Amerika?

We gaan er allemaal vanuit dat de Federal Reserve de rentes opnieuw gaat verlagen maar door de stijgende energieprijzen en beter dan verwachte economische gegevens, heerst er twijfel of de Federal Reserve wel effectief zijn rentebeleid gaat versoepelen. Dat heeft allemaal te maken met het inflatiecijfer, dat door de stijgende olieprijzen lichtjes mee stijgt uiteraard.

Wat gaat de Amerikaanse centrale bank doen tijdens hun volgende FOMC? Er wordt al maandenlang gespeculeerd dat ze het rentebeleid gaan versoepelen om de Amerikaanse economie te ondersteunen, voornamelijk wegens de effecten van de handelsOORLOG. Maar de meest recente ontwikkelingen doen marktkenners twijfelen over een ‘rate cut’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs