EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord oorlog.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord OORLOG

Geplaatst op: woensdag 23 mei 2018

Tijdelijke ‘wapenstilstand’ tijdens handelsOORLOG tussen China en USA

De onderhandelingsgesprekken van de afgelopen dagen tussen de Verenigde Staten van Amerika en China zijn precies goed verlopen. Amerikaans president Donald Trump heeft de importheffingen op Chinees staal opgeschort nadat beide landen vooruitgang hebben geboekt in hun handelsrelatie. Dat zei Amerikaans minister van Financiën Steve Mnuchin tijdens een interview met Fox News.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 23 mei 2018

Zweden bereiden zich voor op crisis en OORLOG

Alle Zweedse huishoudens – zo’n 4,8 miljoen – krijgen de komende dagen een instructieboekje in de bus voor als of wanneer er crisis en OORLOG uitbreekt. Want, zo luidt het officieel: “We hebben iedereen nodig voor de totale verdediging van ons land.” In het boekje van twintig pagina’s – genaamd ‘Om krisen eller kriget kommer‘ wordt haarfijn uitgelegd hoe de burgers moeten reageren in geval van OORLOG of andere op het eerste gezicht onwaarschijnlijke gebeurtenissen. Wilt u de Engelse versie van de brochure inzien? Bekijk hier (PDF alert) de digitale ‘If Crisis or War Comes’.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 22 mei 2018

Paus: ‘De wereld heeft niets geleerd op economisch gebied’

Paus Franciscus veroordeelt in strenge bewoordingen – en niet voor de eerste keer – de huidige economische constellatie in de wereld. Die wereld heeft géén lessen getrokken uit de financiële crisis die 10 jaar geleden begon. Er bestond nochtans de mogelijkheid om een meer rechtvaardige economie op te bouwen, maar “we” lieten die kans aan ons voorbij gaan. In plaats daarvan zijn egoïsme, roofzucht, speculatie, kortzichtigheid en oppervlakkigheid weer helemaal terug, aldus het hoofd van het Vaticaan. Eerder dit jaar waarschuwde de Paus nog voor een Derde WereldOORLOG door de nucleaire dreiging. Niet geheel onterecht overigens als we naar Israel en Iran kijken.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 22 mei 2018

Neen aan de OORLOG met Iran

In 1935 gaf Generaal-Majoor Smedley Butler een speech met als titel “War is a Racket”. Hij maakte er een klein boekje van met slechts vijf hoofdstukken: 1) OORLOG is oplichterij 2) Wie verdient eraan? 3) Wie betaalt voor OORLOG? 4) Hoe deze oplichterij te stoppen en 5) Weg met OORLOG! Mocht ik meer tijd hebben, dan zou ik het vertalen, maar in de tussentijd kan ik u wel de belangrijkste antwoorden op die vragen meegeven.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 21 mei 2018

Mnuchin: "Amerikaanse handelsOORLOG met China on hold"

De Amerikaanse minister van Financiën Steve Mnuchin heeft deze nacht op de zender Fox News gezegd dat de handelsOORLOG tussen zijn land en China voorlopig stilligt. De Amerikaanse importheffingen op Chinees staal zijn opgeschort, nadat beide landen vooruitgang hebben geboekt bij de handelsbesprekingen die de afgelopen twee dagen zijn gehouden.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs