EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
42
kliks
40
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord oorlog.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord OORLOG

Geplaatst op: vrijdag 19 juli 2019

Staan we aan de rand van een Derde WereldOORLOG?

Het conflict tussen de VS en Iran is afgelopen dagen aanzienlijk ernstiger geworden. Een OORLOG tussen de twee naties werd op het allerlaatste moment afgeblazen door president Trump nog maar een tweetal weken geleden. Maar sindsdien zijn de geo-politieke spanningen weer opgelopen. Is de kans op een militair treffen almaar groter geworden. Wel blijven er discrete onderhandelingen achter de schermen plaatsvinden. Zo doet Iran het voorstel haar nucleaire installaties te laten onderzoeken, in ruil voor opheffing van de Amerikaanse sancties.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 19 juli 2019

Krimpt binnenkort de Amerikaanse productiesector?

De Amerikaanse productiesector heeft het al maanden lastig. Dat is overigens niet vreemd, want ook elders in de wereld staan de productiesectoren onder druk. En dat is voor het grootste deel te danken aan de handelsOORLOG. Het handelsbeleid van Donald Trump heeft vergaande gevolgen gehad voor de wereldwijde productiesector. En de Amerikaanse productiesector zou zelfs binnenkort te maken kunnen krijgen met een krimp.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 juli 2019

Man die Enigma-code kraakte en zo Tweede WereldOORLOG hielp beslechten op Brits bankbiljet

Wetenschapper Alan Turing komt op een nieuw Brits bankbiljet te staan. Turing was de man die er tijdens de Tweede WereldOORLOG in slaagde om de code van het Duitse Enigma-toestel te kraken, waarmee de nazi’s hun communicatie versleutelden. Die prestatie zou miljoenen levens redden en de geallieerden uiteindelijk aan de overwinning helpen. Dankbaarheid kreeg hij er echter niet voor. Omdat hij homoseksueel was, werd hij na de OORLOG chemisch gecastreerd. Hij was pas 42 toen hij onder mysterieuze omstandigheden stierf.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 15 juli 2019

Bedrijven verlaten China ‘en masse’, maar keren niet terug naar de VS

Verschillende Amerikaanse fabrikanten verplaatsen hun productie naar landen buiten China, nu de handelsOORLOG tussen ‘s werelds twee grootste economieën zijn tweede jaar ingaat. De Amerikaanse bedrijven werken aan een volledige transformatie van hun globale toeleveringsketens. Tientallen bedrijven waaronder kledingproducenten als Crocs, Hanes, Levi’s en Nike, maar ook producenten van computers (Dell en HP) en andere elektronica (GoPro) houden wel degelijk rekening met een langere periode van moeilijke handelsbetrekkingen. Volgens de Asian Nikkei Review plannen ook Amazon, Microsoft, Sony en Nintendo een vertrek.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 15 juli 2019

Economische groei in China noteert op laagste niveau in 27 jaar

De economische groei in China noteert op zijn laagste niveau in 27 jaar. De langdurige handelsOORLOG met de Verenigde Staten blijft de op één na grootste economie ter wereld wel degelijk achtervolgen. Volgens cijfers die het Chinese bureau voor statistiek mandag vrijgeeft groeide het Chinese bbp in het tweede kwartaal van 2019 nog met 6,2% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs