EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
35
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord oorlog.
Artikel 1 tot 5
Geplaatst op: donderdag 15 maart 2018

Ook VS, Frankrijk en Duitsland beschuldigen Rusland van vergiftigingsincident

De Verenigde Staten, Duitsland en Frankrijk steunen de beschuldigingen van de Britse premier Theresa May aan het adres van Rusland. Ook zij houden Rusland verantwoordelijk voor de vergiftiging van de voormalig dubbelspion Sergej Skripal en zijn dochter en spreken van ‘het eerste offensieve gebruik van zenuwgas in Europa sinds de Tweede WereldOORLOG’. De twee werden eerder deze week vergiftigd en in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: donderdag 15 maart 2018

China zal keihard zijn in handelsOORLOG met V.S.A.

Amerikaans president Donald Trump wilt een handelsOORLOG voeren en China is hier op voorbereid. Maar de Amerikanen moeten zich de vraag stellen of ze bereid zijn om hier een hoge prijs voor te betalen. China heeft een grote binnenlandse markt en een robuuste economie. Als het menens wordt, kunnen de Amerikanen slachteroffer worden van hun eigen stommiteit.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 13 maart 2018

De OORLOG van Trump is goed voor de goudprijs

Donald Trump is een man van zijn woord. In zijn verkiezingscampagne sprak Trump al over het opleggen van invoertarieven. Nu het zover is, kan dit uitmonden in een handelsOORLOG. En een handelsOORLOG telt nooit winnaars, enkel verliezers … waaronder vaak de aandelenmarkt. Dit is echter goed nieuws voor de goudprijs.

De goudprijs noteert al een tijdje boven de grens van $1.300, maar kan ook nog niet echt een doorbraak forceren. Het ziet er echter naar uit dat de handelsOORLOG en de volatiliteit op de aandelenmarkt niet snel zal verdwijnen. Daar moet de goudprijs op termijn van kunnen profiteren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 12 maart 2018

Westerse machten brengen OORLOGspropaganda over Syrië

Een groep Syrische trappinisten halen in een nieuwe open brief hard uit naar de berichtgeving over de OORLOG in Syrië. Westerse regeringen, NGO’s en verschillende internationale media-organisaties zouden zich op structurele basis schuldig hebben gemaakt aan het verdraaien van de waarheid en het verspreiden van desinformatie over de situatie in het land.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 12 maart 2018

“HandelsOORLOG met V.S.A. is een ramp”

President Donald Trump kan een handelsOORLOG ontketenen als hij de importtarieven op staal en aluminium verhoogt. Niet alleen de Europese Unie maar ook China zal hierdoor benadeeld worden. China zal zelf geen handelsOORLOG beginnen als tegenreactie. Maar ze zullen wel de nodige stappen ondernemen mocht het toch zover komen. De nationale belangen krijgen dan voorrang en zullen verdedigt worden tegen het Amerikaans protectionisme.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs