EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord ounce.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord OUNCE

Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2019

Deze grafiek voorspelt een nieuwe goud Bull Market

De goudprijs wist tijdens de afgelopen week opnieuw goede zaken te doen. En dit was grotendeels te danken aan de toespraak van Fed-voorzitter Jerome Powell. Powell liet doorschemeren dat de Amerikaanse centrale bank klaar staat om nog deze maand de rentestand te verlagen.

De goudprijs beweegt op dit moment weer boven de grens van $ 1.400. Deze belangrijke weerstandszone werd twee weken geleden doorbroken en sinds dat moment is het optimisme rondom goud opgelaaid. En dat is ook niet vreemd, want de goudsector beschikt als een van de weinige sectoren nog wel over voldoende groeipotentieel.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 11 juli 2019

Goudmijnaandelen zijn op een belangrijk kruispunt aangekomen

De goudprijs wist onlangs een belangrijke weerstandszone te doorbreken. Voor het eerst sinds lange tijd wist de goudprijs weer boven de grens van $ 1.400 uit te komen. Ook de goudmijnaandelen wisten te profiteren van de stijging bij de goudprijs. Toch is bij de goudsector nog geen sprake van een opwaartse uitbraak.

De goudsector is tot nu toe bezig aan een fantastisch beursjaar. Net als de aandelenmarkten wist de prijs van het gele edelmetaal tijdens de eerste zes maanden van het jaar fors in waarde te stijgen. En dat kwam voor veel beleggers als een complete verrassing, want het merendeel van de beleggers had de goudsector al de rug toegekeerd. Door de stijging van de afgelopen maanden is de goudsector echter weer terug op de kaart gezet.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 9 juli 2019

Mark Mobius’ advies: minstens 10 procent goud in portefeuille

Dat is wat de internationaal bekende stichter en fondsbeheerder van Mobius Capital Partners adviseert. Goud. Voor iedere portfolio. En minstens tien procent dan nog. Maar ook: aandelen. Mobius heeft altijd over de grenzen heen gekeken. Dat doet hij zelfs in 2019 nog, als 82 jarige. Vooral de markt van India is momenteel interessant, zegt hij. I love gold, zegt Mark Mobius. Hij ziet het gele edelmetaal ‘potentially topping $1,500 an OUNCE, as interest rates head lower, central banks extend purchases, and uncertainty surrounding geopolitics and cryptocurrencies fans demand.’ Mobius heeft het ook over cryptomunten, dus kijken en luisteren maar!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2019

Zilver blijft achter op goud, is dat een probleem?

Op dit moment wordt er in de media, voor het eerst sinds lange tijd, weer gesproken over goud. En dat is te danken aan de opwaartse uitbraak die afgelopen week bij de goudprijs gerealiseerd werd. Toch wordt er relatief weinig gesproken over de zilverprijs. Is dat een probleem?

Dat er op dit moment voornamelijk gesproken wordt over de prestatie van het gele edelmetaal, is niet vreemd. De goudprijs wist namelijk onlangs opwaarts uit te breken en daar is bij de zilverprijs nog geen sprake van. Het kleine broertje van het gele edelmetaal noteert nog steeds lager dan een aantal jaar geleden het geval was. Wat dat betreft zou je dus kunnen stellen dat er binnen de zilvermarkt nog geen reden voor feestvreugde is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 26 juni 2019

De favoriete goudmijnaandelen van ’s werelds beste beleggers

Terwijl de goudprijs hoge toppen scheert, zijn het de goudmijnaandelen die met de eerste prijs gaan lopen. Nu het gele edelmetaal eindelijk een 6-jarige weerstand heeft doorbroken, komen goudmijnaandelen terug op de radar van vele beleggers te staan. Een nieuwe rally in goudmijnaandelen laat het slimme geld niet aan zich voorbij gaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs