EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord ounce.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord OUNCE

Geplaatst op: woensdag 8 januari 2020

2020: Goud en Crypto of toch liever aandelen? (deel 2 van 3)

In deel 1 maakten we het bilan op voor aandelen, met voor en tegenargumenten. In dit tweede deel en in het derde en laatste belichten we de kansen voor goud en cryptomuten, het jaar 2020 inluidend. Nog op de valreep van het oude jaar, 31 december 2019, bijzonder nieuws over goud. En wel uit Turkije, een land dat van oudsher een hechte relatie heeft met het gele edelmetaal. ”Takasbank, the central clearing house responsible for the fulfilment of orders transacted through the Borsa Instanbul (BIST) Exchange in Turkey, have annOUNCEd their physically-backed blockchain platform for gold is now live. Known as the BiGA-Digital Gold Transfer Platform, it will allow for the transfer of ownership of gold‘…between participating banks 7/24‘

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 januari 2020

Goudprijs naar hoogste niveau in zes jaar

De goudprijs bereikte deze week het hoogste niveau in zes jaar. De prijs steeg maandag bij opening van de handel met 2,2% naar $1.587 per troy OUNCE. In euro’s bereikte goud zelfs een nieuwe all-time high van meer dan €45.600 per kilogram. Oplopende geopolitieke spanningen in het Midden-Oosten zorgen voor een vlucht naar veilige havens, waaronder edelmetalen.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 6 januari 2020

Beleggers vluchten naar goud door spanningen in Midden-Oosten

De goudprijs is naar het hoogste niveau in zes jaar tijd gestegen door de geopolitieke spanningen in het Midden-Oosten. Beleggers zouden het edelmetaal beschouwen als 'veilige haven' om naar te vluchten in roerige tijden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 23 december 2019

Breekt er een nieuwe prijsrally aan bij de zilverprijs?

De zilverprijs weet nu al enkele weken in positieve zin te verrassen. Dat was overigens ook wel hard nodig, want tijdens de afgelopen maanden heeft de zilverprijs behoorlijk wat terrein moeten inleveren. In september werd nog bijna de grens van $ 20 bereikt, maar onlangs kwam de zilverprijs weer onder de grens van $ 17 terecht. De komende maanden kan de zilverprijs weer in positieve zin gaan verrassen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 20 december 2019

Wat kunnen zonnepanelen betekenen voor de zilvermarkt?

Sinds het begin van de 21e eeuw heeft het gebruik van zilver voor zonnepanelen een grote vlucht genomen. Werd er in 2000 nog voor minder dan 1 miljoen troy OUNCE aan zilver gebruikt voor zonnepanelen, in 2011 was dat al toegenomen tot ...

Lees verder op GoudStandaard
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs