EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
42
kliks
40
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord pensioen.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord PENSIOEN

Geplaatst op: donderdag 18 juli 2019

PENSIOENen van grote fondsen worden volgend jaar mogelijk gekort

De vier grootste PENSIOENfondsen van Nederland dreigen volgend jaar te moeten korten op de PENSIOENen, terwijl kortingen ingaan tegen het recente PENSIOENakkoord dat deze juist moest voorkomen. ABP, Zorg & Welzijn (PFZW), PMT en PME geven de lage rente de schuld.

De fondsen zijn tevreden over hun beleggingswinsten, maar deze werden tenietgedaan door de lage rente, stellen ze. Daardoor steeg het geld te langzaam in waarde.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 18 juli 2019

PENSIOENen van 8 miljoen Nederlanders dreigen verlaagd te worden

De vier grootste PENSIOENfondsen van Nederland dreigen volgend jaar te moeten korten op de PENSIOENen, ondanks het recente PENSIOENakkoord. Als dat gebeurt, dan worden de PENSIOENen verlaagd van zo'n 8 miljoen mensen in Nederland, schrijft NOS. De fondsen zeggen in reactie op hun kwartaalcijfers, die donderdag verschijnen, in de problemen te komen door de "extreem lage rente".

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 juli 2019

Ruim 2.700 PENSIOENspaarders trappen in fiscale val

2.742 PENSIOENspaarders krijgen een kleiner fiscaal voordeel dan ze hadden ontvangen als ze iets minder hadden gespaard. Dat schrijft De Tijd op basis van cijfers van de federale overheidsdienst Financiën.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2019

Nederlands PENSIOENsysteem nog steeds het beste ter wereld?

Het PENSIOENsysteem van Nederland is uniek, schrijft NRC op 26 juni 2019. De krant (wij ook, en u?) vraagt zich af hoe andere landen het doen op dit gebied. Want we mogen dan een land van klagers zijn (geef toe?!), alles is relatief. Want wat als er nu geen betere oplossing bestààt om onze senioren van een relatief zorgeloos oude dag te verzekeren? De vraag stellen is ze beantwoorden.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 21 juni 2019

Na uw PENSIOEN heeft u kapitaal van 392.000 euro nodig

De Belg die na zijn PENSIOEN zijn levensstandaard wil behouden, moet tegen dan een extra kapitaal opbouwen van gemiddeld 392.000 euro. Een groepsverzekering en PENSIOENsparen volstaan daarvoor niet.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs