EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord pensioen.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord PENSIOEN

Geplaatst op: woensdag 27 november 2019

Spaarrente? Nee, boeterente!

De discussie over het beleid van de Europese Centrale Bank (ECB) houdt maar niet op. Nee, de discussie wordt zelfs heftiger. Er wordt steeds vaker met een vermanend vingertje gewezen op het repressieve beleid van de ECB aangaande de rentetarieven en het opkoopbeleid. De gevolgen van hun beteugelende maatregelen worden nu zichtbaar. PENSIOENfondsen en spaarders worden hard getroffen. De jarenlang aanhoudende stapsgewijze renteverlaging heeft geleid tot bijna een nultarief op spaartegoeden en zelfs een negatief tarief op het overtollige kasgeld van de (spaar)banken.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 21 november 2019

DNB-president: Belastingstelsel is te ingewikkeld en 'onevenwichtig'

Volgens president Klaas Knot van De Nederlandsche Bank (DNB) is het Nederlandse belastingstelsel te ingewikkeld en "onevenwichtig", onder meer doordat woningbezit en PENSIOENsparen worden "gesubsidieerd". Dat zei hij woensdag in een toespraak tijdens de accountantsdag die jaarlijks wordt georganiseerd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 18 november 2019

'We kunnen ze niet doodschieten als ze 80 zijn'

Het nieuwe rapport van het CPB over de economie laat voor het eerst zien wat de consequenties zijn van de vergrijzing voor de economie en, in detail, wat de gevolgen zijn voor andere mensen dan de PENSIOENgerechtigden.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 november 2019

'Sprankje hoop' voor PENSIOENfondsen na verbetering in oktober

[...]

"Het is maar een dagkoers, maar het geeft wel een sprankje hoop", schrijft PFZW-directeur Peter Borgdorff in een bericht. "Dat onze financiële gezondheid wat verbetert, maakt op korte termijn de kans op een verlaging van de PENSIOENen kleiner."

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 13 november 2019

'PENSIOENverlagingen 2020 zijn voor meeste fondsen van de baan'

De verlaging van PENSIOENen voor volgend jaar is voor de meeste fondsen afgewend, melden onder meer NOS en RTL woensdag op basis van ingewijden. Minister Wouter Koolmees (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) zou een verlaging van de eisen voor PENSIOENfondsen voorbereiden, zodat zij niet of minder hoeven te korten.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs