EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord pensioen.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord PENSIOEN

Geplaatst op: zaterdag 21 september 2019

PENSIOENgerechtigden slepen Nederlandse Staat voor de rechter

De vereniging PENSIOENverlies daagt de Nederlandse Staat voor de rechter om alsnog het PENSIOENgat te dichten dat door de kabinetten-Lubbers is ontstaan.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 18 september 2019

Waarom miljoenen Nederlanders mogelijk minder PENSIOEN krijgen

De PENSIOENfondsen zijn in gevaar. Wellicht krijgen miljoenen PENSIOENgerechtigden vanaf volgend jaar minder geld. Dat zit zo.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 16 september 2019

Dekkingsgraden twee grootste PENSIOENfondsen onder 90 procent.

De dekkingsgraden van de twee grootste PENSIOENfondsen van Nederland zijn in augustus tot onder de 90 procent gedaald. Dat maken ambtenarenPENSIOENfonds ABP en PENSIOENfonds Zorg en Welzijn (PFZW) maandag bekend, meldt Het Financieele Dagblad.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 16 september 2019

Er dreigen alsnog kortingen op de PENSIOENen: Hoe kan dat?

Het gaat goed met de economie, de werkloosheid blijft dalen en er ligt een PENSIOENakkoord. Hoe kan het dat PENSIOENfondsen dan toch in zwaar weer zitten en misschien vanaf volgend jaar zelfs moeten korten?

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 9 september 2019

PENSIOEN en sparen kost geld, krediet niet…

Met een beetje fantasie toon ik aan hoe we meegaan in de zotheid van een doorgeslagen monetair krediet gedreven tijdperk. Een nieuw monetair tijdperk wordt ingeluid. Ooit wilden we in onze arbeidzame leven wat bewaren voor onze oude dag want onze AOW-volksverzekering is in deze tijd niet toereikend om in de kosten van het levensonderhoud te voorzien. Een aanvullend PENSIOEN is daarbij onmisbaar. Of een lijfrente die men afsluit bij een verzekeraar. Hoe je het ook bekijkt, in dit tijdperk waarin we een “welvaartsvaste” verzorgingsstaat hebben opgebouwd willen we graag zekerheid voor de toekomst.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs