EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord pensioen.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord PENSIOEN

Geplaatst op: donderdag 23 januari 2020

PENSIOENmisère: dramatische gevolgen voor samenleving nog altijd onderkend

Het PENSIOENstelsel in Nederland staat onder druk. Inmiddels is hierover een maatschappelijke discussie ontstaan en zijn de meningen van de betrokken partijen behoorlijk verdeeld. Op Biflatie.nl leest u voortaan alles wat uw PENSIOEN aangaat. Fiscaal, wettelijk, over de nieuwste ontwikkelingen binnen de sector en wat de toekomst brengt.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 13 januari 2020

Onderzoek: Werkenden gaan in 2020 toch meer betalen voor hun PENSIOEN

PENSIOENpremies gaan dit jaar in veel gevallen omhoog, terwijl een aantal PENSIOENfondsen ook de PENSIOENopbouw verlaagt. Voor veel werkenden wordt het PENSIOEN dit jaar dus duurder, concludeert Het Financieele Dagblad (FD) in samenwerking met PENSIOENPro na eigen onderzoek. Dit ondanks een oproep van minister Wouter Koolmees van Sociale Zaken aan PENSIOENfondsen om de premies niet te verhogen in 2020.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 8 januari 2020

Jong beginnen met PENSIOENsparen kan u bijna 90.000 euro extra kapitaal opleveren

Jong begonnen is half gewonnen. Het is een huizenhoog cliché, maar het geldt zeker voor het PENSIOENsparen. Wie gedurende 40 jaar aan PENSIOENsparen doet, kan een kapitaal aanleggen van bijna 120.000 euro. Wie maar 20 jaar spaart, komt nog niet aan 33.000 euro.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 6 januari 2020

Opnieuw duizenden Parijzenaars op straat tegen PENSIOENhervormingen

In de Franse hoofdstad Parijs zijn opnieuw duizenden mensen op straat gekomen uit protest tegen de PENSIOENhervormingen van de regering. Ze eisen dat president Emmanuel Macron de hervorming annuleert.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 6 januari 2020

Biflatie PENSIOEN Bulletin: Indexering vanaf 2020 snoeihard nodig

Het jaar 2020 is het 11e jaar op rij dat PENSIOENfondsen hun PENSIOENen niet indexeren. Slechts enkele fondsen hebben in deze periode een verhoging kunnen doorvoeren. Hoe lang kunnen de fondsen dit volhouden?

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs