EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord pensioen.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord PENSIOEN

Geplaatst op: woensdag 10 juni 2020

Geschrokken van de corona-impact op uw PENSIOEN? Dit zijn uw opties

De beurscrash na de uitbraak van het coronavirus had ook een grote impact op de PENSIOENspaarfondsen. Spaargids.be adviseert hoe u in de toekomst uw verlies kan compenseren.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2020

Heeft het coronavirus ook een grote impact op uw PENSIOEN? Dit kan u doen

De beurscrash na de uitbraak van het coronavirus had ook een grote impact op de PENSIOENspaarfondsen. Spaargids.be adviseert hoe u in de toekomst uw verlies kan compenseren.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 20 mei 2020

Pandemie blaast aftocht, nu de oplossing PENSIOEN misère

Er wordt vol verwachting uitgekeken naar de resultaten van het PENSIOENoverleg. Op vrijdag 29 mei komt de zogeheten stuurgroep bijeen om knopen door te hakken. Er liggen nog veel onbeantwoorde vragen op tafel. Wat te doen met de premies. Hoe om te gaan met de aangekondigde kortingen. Gaan PENSIOENen mee bewegen met de financiële markten en de stand van de economie. Op welke wijze wil men overgaan van het oude naar het nieuwe stelsel. Enzovoort, enzovoort. Er liggen naar mijn idee teveel vragen op tafel in een tijd dat de hele PENSIOENproblematiek is ingehaald door nieuwe rampzalige feiten.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 mei 2020

Welke formule PENSIOENsparen zorgt voor het hoogste rendement?

Als u voor het eerst start met PENSIOENsparen, zal u snel ontdekken dat er twee manieren zijn om dat te doen: via de bank of via de verzekeringsmaatschappij. In het eerste geval belegt u eigenlijk in aandelen. Het is ook die groep die nu zwaar getroffen wordt door de coronacrisis. Betekent dat dat we nu allemaal beter overgaan naar een PENSIOENspaarverzekering? Ook niet. Spaargids.be bekijkt welke formule u best kan kiezen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 15 mei 2020

Econoom Peter De Keyzer windt er geen doekjes om: "Eén op drie restaurants en cafés zal niet meer opengaan”

De Krant “We moeten door de woestijn, we hebben geen andere keuze. Maar laten we niet dezelfde fouten maken uit het verleden door alles te blijven subsidiëren en zoveel mogelijk werklozen een overheidsbaan of brugPENSIOEN te geven.” Econoom Peter De Keyzer windt er geen doekjes om: de grootste crisis in bijna 100 jaar zál pijn doen. “En we mogen de factuur niet opnieuw doorschuiven naar onze kleinkinderen.”

Lees verder op HLN.be
" ... Everything is in a bubble ..." — Peter Schiff

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/usergp/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/c_allesover.php on line 34
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs