EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 16 artikelen gevonden met het woord platina.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord PLATINA

Geplaatst op: donderdag 26 maart 2020

ABN AMRO laat goudbeleggers in de steek

De ABN AMRO laat goudbeleggers in de steek, want de bank sluit alle gewichtsrekeningen voor goud, zilver en PLATINA. Ongeveer 2.000 klanten die via de bank edelmetalen op hun rekening hebben staan moeten dat voor 1 april verkopen. Doen ze dat niet, dan verkoopt de ABN AMRO deze posities voor de op dat moment geldende prijs. De bank kan niet garanderen dat dat tegen een gunstige koers plaatsvindt.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 20 januari 2020

Is PLATINA weer interessant voor een belegging?

Als we het over edelmetalen hebben dan wordt er vaak gedacht aan goud en zilver. Het is correct dat goud en zilver beide edelmetalen zijn, maar PLATINA hoort ook in dit rijtje thuis. En voor beleggers kan een belegging in PLATINA juist nu heel interessant zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 22 december 2019

Jaaroverzicht edelmetalen 2019

Het jaar loopt bijna ten einde en dat betekent dat het tijd is om terug te blikken op 2019. Het was een goed jaar voor de edelmetalen, want de prijzen van goud, zilver, PLATINA en palladium staan allemaal flink hoger dan begin dit jaar. Centrale banken verlaagden de rente opnieuw, waardoor spaargeld tegenwoordig vrijwel niets meer oplevert. Steeds meer spaarders en beleggers zoeken door negatieve rente hun toevlucht in edelmetalen...

Lees verder op GoudStandaard.com
Geplaatst op: dinsdag 10 december 2019

Bezoek aan de productiefaciliteit Valcambi in Zwitserland

Op donderdag 28 november zijn Nick Finson en Bart Brands namens GoldRepublic op bezoek geweest bij Valcambi in Zwitserland. In Balerna vlak over de grens met Italië bevindt zich, een op het oog vrij normaal industrieterrein. Dat Valcambi jaarlijks vele duizenden kilo’s goud, zilver, PLATINA en palladium produceert is van buiten niet te zien. Bij binnenkomst hint de subtiele maar strenge beveiliging wel op belang, maar is het weinig anders dan wanneer je een gemiddeld overheidsgebouw betreedt.

[...]

Lees verder op GoldRepublic.nl
Geplaatst op: maandag 2 december 2019

Over de revaluatie van goud

Er wordt wat onzin gedebiteerd op internet met betrekking tot goud. Goud is een edelmetaal en heeft de op twee na grootste massa van alle bekende metalen. Een liter goud weeg 19,32 kilogram, alleen PLATINA (21,45 kg.) en osmium wegen zwaarder (22,61 kg).

Lees verder op Biflatie.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs