EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 5 artikelen gevonden met het woord renminbi.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord RENMINBI

Geplaatst op: dinsdag 19 november 2019

China neemt proef met cashbeperkingen op grote schaal

China gaat de strijd aan tegen corruptie en witwassen van crimineel en zwart geld met een proefproject omtrent cashbeperkingen. Het meeste of al van dit soort duistere transacties gebeurt immers door het verschuiven van contant geld. Het project zal twee jaar duren en wel in drie regio’s. ‘(…) the Hebei Province, Zhejiang Province, and Shenzhen City. One expert believes that this decision is meant to help with the launch of the RENMINBI token (RMB), which has yet to be released.’ Aldus Bitcoinexchangeguide.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 12 augustus 2019

China heeft een eigen cryptomunt: Digitale RENMINBI is een feit

Bij monde van the People’s Bank of China (PBOC) Payment and Settlement division Deputy Chief, Mu Changchun, is de Digitale RENMINBI klaar om gelanceerd te worden. Weten we meteen de reden waarom het land zo vijandig stond tegen bitcoin, cryptomunten in het algemeen en het mijnen ervan. China wil het (digitale) rijk voor zich! Zijn ze slim of zijn ze slim? En gelijk hebben ze. Het is tevens een enorme boon voor heel de cyrpto/blockchain wereld. Erkenning…en impact?! 1,4 Miljard mensen? Meer dan 18 procent van de wereldbevolking dat voor crypto gaat…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 5 augustus 2019

Chinese munt naar laagste niveau sinds 2008 na nieuwe heffingen Trump

China heeft de waarde van de RENMINBI maandag laten dalen naar het laagste niveau sinds 2008. Voor 1 dollar moet nu 7,02 yuan worden betaald.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 8 juli 2018

Chinese centrale bank zegt valuta niet te gebruiken in handelsconflict

De Chinese centrale bank zal de RENMINBI niet gebruiken als middel in het handelsconflict met de Verenigde Staten.

Eerder verklaarde bankgouverneur Yi Gang al dat China de wisselkoers van de RENMINBI stabiel zal houden op een “redelijk en gebalanceerd” niveau.  

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 19 juni 2017

ECB koopt Chinese RENMINBI!

De Europese Centrale Bank heeft voor het eerst RENMINBI gekocht. Zo melde de bank in een persbericht gisteren. Het toont aan dat de dollar aan belang blijft inboeten en de Chinese munt op weg is een reservemunt te worden.

Lees verder op Beurs.com
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs