EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord schulden.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord SCHULDEN

Geplaatst op: zaterdag 11 mei 2019

Zullen we ooit moeten betalen voor ons eigen geld?

Het is opvallend hoe de laatste maanden de rente op de financiƫle markten langzaam verder is gedaald. Ik houd dat angstvallig in de gaten. Het maakt mij ongerust. Waar leidt dit ons naar toe? Zullen we ooit moeten betalen voor ons eigen geld? Nooit eerder in onze monetaire geschiedenis is de rente zo laag geweest en de mondiale SCHULDENberg zo hoog.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 mei 2019

Voormalig ECB-bestuurslid houdt pleidooi voor Eurobonds

De Eurozone zou op korte termijn Eurobonds moeten introduceren. Dat zei VĆ­tor ConstĆ¢ncio, voormalig vice-voorzitter van de ECB, tijdens een conferentie over de Europese financiĆ«le infrastructuur in Florence. Niet alleen kunnen Eurobonds volgens hem lidstaten van de muntunie beter beschermen tegen de grillen van de financiĆ«le markten, ook is het een nuttig instrument om de Europese kapitaalmarkt te versterken. Tenslotte zouden Eurobonds ook het tekort aan veilige staatsleningen dat na de Europese SCHULDENcrisis is ontstaan kunnen opvullen.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: vrijdag 26 april 2019

De Griekse SCHULDENbalans begint weer op te laaienā€¦

In het jaar 2008 werd de gehele wereld geconfronteerd met de financiƫle crisis. De eurozonelanden kregen drie jaar later een nieuwe tik te verwerken. De uitbraak van de eurocrisis gaf in 2011 een extra impuls aan het negatieve sentiment. En deze eurocrisis werd voor een deel veroorzaakt door Griekenland.

Er zijn maar weinig Europese leiders te vinden die warme gevoelens koesteren als het om Griekenland gaat. Door het Griekse SCHULDENprobleem moesten de andere eurozonelanden noodgedwongen leningen verstrekken aan het land dat op omvallen stond. Het gevolg is dat de Grieken acht jaar later nog steeds gebukt gaan onder grote SCHULDEN. En de Griekse economie groeit op dit moment helaas niet hard genoeg mee om deze SCHULDEN op te vangen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 24 april 2019

Schipperend Duitsland wordt midscheeps geraakt

De afgelopen vijf jaar zijn aardig wat landen in de eurozone er onmiskenbaar in geslaagd de begrotingstekorten om te zetten in begrotingsoverschotten. Zwakke broeders zijn er altijd, ziet Kees de Kort: in Griekenland en Italiƫ zijn de uitstaande SCHULDEN nog steeds erg hoog.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 19 april 2019

President excuseert zich voor gemaakte fouten: ā€œOekraĆÆne dreigt failliet te gaanā€

OekraĆÆne dreigt zijn SCHULDEN niet terug te kunnen betalen nu een rechtbank een belangrijke nationalisering in de banksector nietig verklaard heeft. Dat heeft president Petro Porosjenko vandaag gezegd. Tijdens een televisietoespraak excuseerde hij zich voor de gemaakte fouten nu hij de laatste dagen van de kiescampagne ingaat.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs