EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
35
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord valuta.
Artikel 1 tot 5
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2018

Israƫlische diamantbeurs lanceert 2 cryptomunten

De Israƫl Diamond Exchange (IDE), ƩƩn van de grootste diamantbeurzen van de wereld, heeft twee nieuwe digitale VALUTA gelanceerd. De nieuwe cryptomunten Cut en Carat moeten de handelaars een grotere anonimiteit bezorgen. Ook voor een aantal andere problemen zouden de virtuele portefeuilles een antwoord moeten kunnen bieden.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 9 maart 2018

Cryptomunten weer eens onder druk

Geld Verschillende cryptomunten stonden vandaag weer eens onder druk. Een bitcoin, in totale marktwaarde de grootste cryptomunt, werd deze ochtend voor circa 8.600 dollar verhandeld. Dat betekende in een dag tijd een daling van ongeveer 15 procent, aldus de site Coinmarketcap, die alle koersen bijhoudt. Ook andere VALUTA's leverden in eenzelfde orde van grootte in. In een week tijd is sprake van een waardedaling van meer dan 20 procent.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 8 maart 2018

Minister Hoekstra wil geen verbod op crytohandel, wel meer regels

Minister Wopke Hoekstra van Financiƫn wil de handel in cryptomunten internationaal reguleren om oneigenlijk gebruik van digitale munten aan te pakken. Een verbod ligt niet voor de hand.

Dit schrijft hij in een brief aan de Tweede Kamer. Hierin schrijft hij cryptoVALUTA's binnen een "passend regelgevend kader" te willen brengen zonder dat de potentie van de techniek in gevaar komt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 8 maart 2018

Nederland wil bitcoin aan banden leggen

Nederland wil de handel in bitcoins en andere zogenoemde cryptomunten intomen. Aan de handel in digitale ruilmiddelen kleven volgens minister van Financiƫn Wopke Hoekstra te veel risico's voor consumenten en investeerders.

Hoekstra wil het voortouw nemen om samen met de andere lidstaten van de Europese Unie regels af te spreken voor cryptoVALUTA "om oneigenlijk gebruik aan te pakken". In zijn eentje kan Nederland immers weinig beginnen tegen zo'n grensoverschrijdend fenomeen, schrijft hij aan de Nederlandse Tweede Kamer. Maar nieuwe regels moeten de kracht van deze nieuwe technologie als het even kan niet de nek omdraaien, vindt de minister.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 8 maart 2018

Koers bitcoin neemt duik

De koers van de digitale munt bitcoin duikt fors omlaag tot onder 10.000 dollar nadat de Amerikaanse beurswaakhond Securities and Exchange Commission (SEC) herhaalt de handel in cryptoVALUTA's strenger te willen reguleren.

De bitcoin verloor tot wel 13 procent aan waarde en staat nu op 9.754 dollar. De SEC stelt opnieuw dat handelsplatformen voor cryptomunten moeten worden geregistreerd bij de toezichthouder.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs