EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord valuta.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord VALUTA

Geplaatst op: woensdag 23 mei 2018

Salaris in bitcoin? Bij dit Nederlandse bedrijf is het inmiddels mogelijk

De bitcoindienst BTC Direct betaalt haar medewerkers vanaf juni 2018 een deel van het salaris in bitcoin. Dat is uniek, want geen enkele organisatie in Nederland betaalt vaste medewerkers uit in cryptocurrency.

Meer dan een half miljoen Nederlanders bezit bitcoin of andere cryptomunten. Dit onderstreept de potentie voor alledaags gebruik van cryptoVALUTA. Noud Peters, medewerker finance van BTC Direct:

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 17 mei 2018

Het kamerdebat over cryptoVALUTA laat zien dat de politiek Bitcoin niet begrijpt

Het kamerdebat over cryptoVALUTA toont aan dat de politiek Bitcoin niet begrijpt De kamer debatteerde op 16 mei 2018 over cryptoVALUTA zoals Bitcoin. De aanvrager van het debat, Dhr Paternotte, en de minister van Financien erkenden beide dat Cryptocurrency en Blockchain een aanjager kunnen zijn voor innovatie en dat we deze niet in de kiem moeten smoren. Ze pleitten echter allebei voor een nieuwe Bitcoin en laten daarmee zien dat ze niet snappen waar het bij Bitcoin om draait: Financiele soevereiniteit. We hebben het debat voor je op youtube gezet en soundcloud.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: dinsdag 8 mei 2018

Bijna de helft van cryptocurrency investeringen wordt gedaan in Bitcoin

Bitcoin is nog steeds de meest populaire cryptomunt om in te investeren, van alle crypto-investeringen zit 43% in Bitcoin. Ethereum, Ripple en Litecoin zijn na Bitcoin de meest populaire munten. De bekendheid van Bitcoin is ook hoog, maar liefst 95% van de Nederlanders is er bekend mee. De gemiddelde Bitcoiner is een hoog opgeleide man van 18 tot 34 jaar. Al dit en meer is te lezen in de cryptoVALUTA monitor, een marktonderzoek van Multiscope onder 7.364 Nederlanders.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: dinsdag 8 mei 2018

Bitcoin blijft populairste cryptomunt in Nederland

Van het geld dat Nederlanders in cryptoVALUTA's investeren, zit 43 procent in de bitcoin. Verder spreiden bezitters hun investering met name over ethereum (11 procent), ripple (7 procent) en litecoin (5 procent). 

Dit blijkt dinsdag uit de zogenoemde CryptoVALUTA Monitor, een marktonderzoek van Multiscope onder ruim zevenduizend Nederlanders.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 mei 2018

Grootste private bank van Venezuela nu door overheid "overgenomen"

De Venezolaanse regering heeft Banesco, de grootste private bank van het land, overgenomen. Ze liet ook elf bestuurders arresteren. Die worden beschuldigd van "het helpen bij en verbergen van aanvallen tegen de Venezolaanse VALUTA met als doel het afbreken van de VALUTAerd die verdacht worden van het plegen van aanvallen op de snel in waarde gedaalde VALUTA". Bewijs daarvan is echter niet gegeven.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs