EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
22
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord valuta.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord VALUTA

Geplaatst op: woensdag 14 november 2018

IMF: Centrale bank moet digitale munt als serieuze optie overwegen

Centrale banken moeten de uitgifte van hun eigen cryptomunten als serieuze optie overwegen. Digitale VALUTA's bieden namelijk veel voordelen, zoals bescherming en privacy van consumenten. 

Dat zei voorzitter Christine Lagarde van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) op een congres in Singapore.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 14 november 2018

Iran executeert 'muntensultan' (goud)

Iran heeft twee zakenlui geëxecuteerd vanwege economische misdaden. Een van hen is een man die als ‘muntensultan’ bekendstond en beschuldigd werd van het manipuleren van de VALUTAmarkt.

Justitie in Iran maakte de executies bekend. De VALUTAhandelaar Vahid Mazloumin werd gearresteerd toen hij met twee ton aan gouden munten onderweg was. De tweede man die werd geëxecuteerd was een handlanger die de munten verkocht.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 8 november 2018

De beurs is een Belgische uitvinding maar van waar komt de naam?

De term ‘beurs’ die wordt gebruikt om de aandelenmarkten en andere financiële marktplaatsen aan te duiden vindt zijn oorsprong bij een Belgische familie.

In de veertiende eeuw al verzamelden verkopers en kopers van verschillende landen zich in Brugge om er waren en VALUTA te kopen en te verkopen.

[...]

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 1 november 2018

Van obscuur plan tot wereldmunt: de bitcoin bestaat tien jaar

Tien jaar geleden belandde het idee voor de bitcoin in de mailbox van een handvol mensen. Nu zijn miljoenen mensen bekend met de digitale VALUTA. Davy Stevens, werkzaam bij handelsplatform BTC Direct: “Het idee voor de bitcoin was zo krachtig. Het had alles in zich om groot te worden.”

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 30 oktober 2018

De twijfelachtige toekomst voor de Europese Unie

Toen ooit de Europese Unie op 1 november 1993 werd opgericht was ik een voorstander. Ik was 40, had een jong gezin en had weinig politieke interesse. Ik was wel vatbaar voor de propaganda voor een verenigd Europa die ik meekreeg via het medium TV en mijn abonnement op de krant. Ik zag dat wel zitten om vrij door Europa te kunnen reizen met open grenzen en later de beloofde gezamenlijke munt de Euro. Geen gedoe meer bij de grens met geld wisselen en geen paspoortencontrole. En niet meer dat eeuwige omrekenen in vreemde VALUTA om te weten of ik niet teveel uitgaf in Franse Franks of Duitse Marken.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs