EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord valuta.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord VALUTA

Geplaatst op: donderdag 20 september 2018

Interpol: Bitcoin niet gebruikt bij financiering terroristische aanslagen.

Volgens een recent rapport van Europol zijn Bitcoin, en andere cryptocurrencies, niet gebruikt bij recente terreuraanslagen in Europa. Het meerendeel van de terroristische fondsenwerving wordt volgens Europol nog steeds uitgevoerd via het traditionele bankensysteem en remittance-diensten. CryptoVALUTAs blijven wel populair bij cyber-criminelen hoewel Bitcoin steeds minder gebruikt lijkt te worden. Nieuwe regels om witwassen via crypto moeilijker te maken zitten er aan te komen.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: donderdag 20 september 2018

Mondiale anti-witwas-standaard voor cryptoVALUTA in de pijplijn

De Financial Action Task Force (FATF) claimt dichtbij een akkoord te zijn over wereldwijde standaarden voor cryptoVALUTA. Concreet gaat het over het dichten van gaten in de internationale witwasregelgeving.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 17 september 2018

'Trump mijdt klachten over VALUTA tegen Japan'

De Japanse premier Shinzo Abe heeft zijn Amerikaanse ambtgenoot Donald Trump tijdens hun eerste ontmoeting in 2017 verteld dat het "gevaarlijk" is om het onderwerp VALUTA aan te snijden. Sindsdien heeft Trump volgens de premier niet meer tegen Japan geklaagd over de munt.

Abe deed de onthulling zondag tijdens een televisiedebat. Daarin werd Abe onder meer gevraagd naar de betrekkingen met de VS.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 13 september 2018

Is het plafond van de dollar bereikt? En dus de bodem voor goud?

De dollar is tot nu toe bezig aan een uitstekend beursjaar. Tijdens het jaar 2017 moest de wereldVALUTA nog het nodige terrein inleveren, maar dit jaar is een inhaalrace gestart. Toch is het nog maar de vraag hoe lang de dollar het hoofd boven water weet te houden. Trump liet namelijk onlangs nog weten dat hij niet gecharmeerd is van een dure dollar.

Donald Trump is sinds zijn aantreding als president van de Verenigde Staten al van mening dat de dollar volgens hem veel te duur is. Wat dat betreft verliep het jaar 2017 dus hoogstwaarschijnlijk naar alle tevredenheid van Trump.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 12 september 2018

Eerste Amerikaanse lobbygroep voor cryptoVALUTA is een feit

Grote Amerikaanse cryptoVALUTAbedrijven richten een lobbyclub op, die hun belangen over moet brengen aan beleidsmakers en toezichthouders. De Blockchain Association zou de eerste lobbyorganisatie voor deze bedrijfstak worden.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs