EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 43 artikelen gevonden met het woord wereldoorlog.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord WERELDOORLOG

Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2020

Wereldbank voorspelt diepste recessie sinds Tweede WERELDOORLOG

De Wereldbank verwacht dat de wereldeconomie dit jaar met 5,2 procent zal krimpen, blijkt maandag uit een raming van de ontwikkelingsorganisatie. Hiermee zou de coronacrisis de wereldeconomie in de diepste recessie duwen sinds de Tweede WERELDOORLOG.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 mei 2020

Meer dan 20 miljoen Amerikaanse jobs verloren in april, werkloosheid schiet omhoog naar hoogste niveau in ruim 80 jaar

Er zijn in de afgelopen maand april 20,5 miljoen jobs verloren gegaan op de Amerikaanse arbeidsmarkt, de grootste terugval sinds de Grote Depressie van begin jaren 30 vorige eeuw. 14,7 procent van de Amerikanen is nu werkloos, waarmee het record van na de Tweede WERELDOORLOG, 10,8 procent in november 1982, verpulverd is. Dat maakte de Amerikaanse regering vandaag bekend.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 20 april 2020

“Het wordt nooit meer zoals voorheen”: econoom Koen Schoors over de impact van corona

Economie Volgens het IMF wordt de Grote Lockdown de ergste wereldwijde recessie sinds de Tweede WERELDOORLOG. “Hoog tijd dat onze politici een échte federale regering vormen”, vindt econoom Koen Schoors. “De speeltijd is voorbij; de school staat in brand.”

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 27 maart 2020

“Zwitserland heeft een van de grootste strategische voedsel- en medicijnreserves ter wereld”

Economie Met drie à zes maanden aan essentiële levensmiddelen en goederen, beschikt Zwitserland over een van de grootste strategische voedsel- en medicijnreserves ter wereld. Dat schrijft The Financial Times vandaag. Na de Eerste WERELDOORLOG is Zwitserland gestart met het aanleggen van een strategische voedselvoorraad om voorbereid te zijn op mogelijke tekorten in periodes van oorlog, natuurrampen of epidemieën, zoals nu met de coronacrisis.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 25 februari 2020

Veiligheidsconferentie München 2020: Westerse internationale ordening onder vuur

Afgelopen weekend werd in München de jaarlijkse veiligheidsconferentie gehouden. De conferentie is het geopolitieke equivalent van de bijeenkomsten van het mondiale bedrijfsleven in Davos. Iedereen die iets voorstelt in de wereld van de geopolitiek is present. Het thema was dit jaar ‘Westlessness’: de dreigende desintegratie van de door het westen na de Tweede WERELDOORLOG opgebouwde internationale ordening. Een ordening die wordt gedragen door de dominante rol van de dollar en een internationale kapitaalmarkt.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
" ... Everything is in a bubble ..." — Peter Schiff

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/usergp/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/c_allesover.php on line 34
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs