EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord werkloosheid.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord WERKLOOSHEID

Geplaatst op: zondag 31 mei 2020

België: Meer dan 1,1 miljoen tijdelijk werklozen in april

[...] Het gaat om recordcijfers. Ter vergelijking: bij de financiële crisis van 2008-2009 kregen in de piekmaand januari 287.000 mensen een uitbetaling wegens tijdelijke WERKLOOSHEID.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 31 mei 2020

Naar een tweede burgeroorlog in de VS?

Meng 250 jaar openlijk en sluimerend racisme met torenhoge WERKLOOSHEID. Voeg er vier jaar politieke tegenstellingen en verscheuring aan toe. Een flinke snuif drugsproblemen nog, met de verwante criminaliteit, in alle lagen van de bevolking. Vervolgens voeg je er nationaal verspreide nervositeit bij en het verdriet om meer dan 100.000 doden wegens het Coronavirus. Rond het geheel af met de grootste tegenstellingen ooit tussen rijk en arm. Doe het allemaal in één pot die de keiharde struggle for life, for survival in de Verenigde Staten voorstelt. Vervolgens flink dooreen hutsen en wat verkrijg je? Onverenigde Staten en scènes als deze:

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 29 mei 2020

Een vierde van de VS is werkloos

Nooit gedacht dat nog eens in my lifetime te moeten schrijven. Je gelooft dit toch niet, en toch is het waar: meer dan 40 miljoen Amerikanen zitten zonder job. We schrijven 29 mei 2020. Benieuwd wie ze daarvan de schuld gaan geven in november 2020! De impact in zoveel mannen en vrouwen hun privéleven zal huge zijn. Zoveel minder consumenten, met zoveel persoonlijk schulden. En dat terwijl de nationale economie voor bijna 70 procent drijft op binnenlandse consumptie. Drijft? Het zal eerder zinken worden. Tien weken rapportering van WERKLOOSHEIDcijfers en elke week kwamen er miljoenen bij. 160 Miljoen werkenden theoretisch waarvan 40 miljoen dus niét meer, reken maar uit. Wie twijfelt er nu nog aan een economische krimp aldaar. Een recessie? Zeg maar gerust een depressie. Gerald Celente, de eminente trendvoorspeller, had dan toch weer gelijk toen hij niet de Grote Depressie voorzag. Maar de Grootste Depressie. Ready or not: deflation, here we come…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 24 mei 2020

Herstel Amerikaanse economie duurt langer: WERKLOOSHEID blijft voorlopig boven de 10 procent

De Amerikaanse economie wordt ongekend hard geraakt door de coronacrisis en het herstel gaat waarschijnlijk langer duren dan gedacht. Dat zeggen economen van de bank J.P. Morgan. Ze denken dat de WERKLOOSHEID in de grootste economie van de wereld in het eerste kwartaal volgend jaar nog boven de 10 procent zal liggen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 20 mei 2020

Piek in WERKLOOSHEIDsuitkeringen in VK: meeste aanvragen sinds 1996

In het Verenigd Koninkrijk rijst het aantal aanvragen voor WERKLOOSHEIDsuitkeringen de pan uit sinds de lockdown vanwege de coronapandemie van kracht is. Sinds 1996 zijn er niet zoveel aanvragen ingediend als in april, meldt het Office for National Statistics (ONS) dinsdag.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs