EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord werkloosheid.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord WERKLOOSHEID

Geplaatst op: donderdag 14 november 2019

WERKLOOSHEID stijgt voor het eerst in meer dan vijf jaar

[...]

Het aantal openstaande vacatures neemt al zes jaar elk kwartaal toe, meldt het CBS. In het derde kwartaal ontstonden er 316.000 vacatures en werden er in totaal 312.000 vervuld. Niet eerder werden er in een kwartaal zoveel vacatures vervuld.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 november 2019

Het lachwekkende geloof van de Europese Commissie in onveranderlijkheid

De Europese Commissie is weer de periodieke ramingen gekomen. En zoals gebruikelijk zijn die ver bezijden de realiteit. In Brussel denken ze dat de komende tweeënhalf jaar alle blijft zoals het is: inflatie onder de twee procent, een van 1,1 procent, WERKLOOSHEID, begrotingstekort, alles blijft hetzelfde.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 7 oktober 2019

Amerikanen moeten vrezen voor een stijgende WERKLOOSHEID

De Amerikaanse WERKLOOSHEID kwam in september uit op 3,5% van de beroepsbevolking. Dat werd afgelopen vrijdag bekend door de publicatie van de banencijfers. En daarmee wist de WERKLOOSHEID met 0,2 procentpunt te dalen ten opzichte van de maand daarvoor. Dit resulteerde in de laagste WERKLOOSHEID in meer dan 50 jaar tijd.

De Amerikaanse WERKLOOSHEID is al jaren aan het dalen. Sinds het jaar 2011 is deze trend al van kracht. Het banenrapport van afgelopen vrijdag leidde tot optimisme bij Donald Trump. Toch is het nog maar de vraag of die optimistische sfeer lang zal blijven hangen. Een belangrijke indicator waarschuwt namelijk voor een stijgende WERKLOOSHEID.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2019

WERKLOOSHEID en inflatie dalen in eurozone

De WERKLOOSHEID in de eurozone daalt al enkele jaren langzaam maar zeker. Er zijn wel grote verschillen, tussen Europese landen, tussen jongeren en ouderen, maar een ding is zeker: minder WERKLOOSHEID in de eurozone. En de inflatie gaat omlaag. Daar is iedereen blij mee. 'Behalve die mensen in Frankfurt van het ECB', zegt BNR-economiecommentator Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 19 september 2019

Fed schiet in eigen goal

De Fed verlaagt de rente, maar eigenlijk weet niemand waarom of wat daar het gevolg van is. Ik zou zeggen dat er geen aanleiding voor die verlaging is. Als je kijkt naar de verwachtingen die de Fed een paar maanden geleden had met betrekking tot groei, WERKLOOSHEID en inflatie - de zogeheten dot plot - en je vergelijkt die met de huidige verwachtingen, dan zie je geen enkel verschil.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs