EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord werkloosheid.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord WERKLOOSHEID

Geplaatst op: donderdag 11 juni 2020

Er zijn leugens, Grove Leugens…en statistieken

Om volledig te zijn, er was nog iemand die al eerder op Twitter opmerkte dat de recentste officiële Amerikaanse WERKLOOSHEIDcijfers vals waren. ‘May sees biggest jobs increase ever of 2.5 million as economy starts to recover from coronavirus’, kopte cnbc.com op 5 juni 2020. Eenzelfde bericht werd door zowat heel de MSM overgenomen. De financiële markten riepen in koor Hosanna! Zoveel jobs erbij, de Amerikaanse economie herstelt! Niet dus. Close but no cigar.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2020

Aantal Amerikaanse aanvragen voor WERKLOOSHEIDsuitkering richting 43 miljoen

Vorige week hebben 1,87 miljoen Amerikanen een aanvraag voor een WERKLOOSHEIDsuitkering gedaan, waarmee het totaal aantal aanvragen van de afgelopen elf weken uitkomt op 42,6 miljoen. Dat heeft het Amerikaanse ministerie van Arbeid donderdag bekendgemaakt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2020

WERKLOOSHEID Verenigde Staten daalt naar 13,3 procent

De WERKLOOSHEID in de Verenigde Staten is in mei gedaald naar 13,3 procent, zo maakt het ministerie van Arbeid vrijdag bekend. In april stond dit percentage nog op 14,7 procent, het hoogste niveau sinds de Grote Depressie in de jaren dertig van de vorige eeuw.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 8 juni 2020

2.5 miljoen Amerikanen terug aan de slag!

De maand mei was een bijzonder goede maand voor de Amerikaanse arbeidsmarkt. Zo een 2.5 miljoen Amerikanen gingen opnieuw aan de slag, het beste herstel ooit gezien op de arbeidsmarkt in de Verenigde Staten. Economen hadden het dus mis want zij dachten dat het banenverlies zou oplopen tot 8,33 miljoen en dat de WERKLOOSHEID zou stijgen naar 19,5 procent.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 5 juni 2020

Amerikaanse aanvragen voor WERKLOOSHEIDsuitkering richting 43 miljoen

Vorige week hebben 1,87 miljoen Amerikanen een aanvraag voor een WERKLOOSHEIDsuitkering gedaan, waarmee het totaal aantal aanvragen van de afgelopen elf weken uitkomt op 42,6 miljoen. Dat heeft het Amerikaanse ministerie van Arbeid donderdag bekendgemaakt.

Lees verder op nu.nl
" ... Everything is in a bubble ..." — Peter Schiff

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/usergp/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/c_allesover.php on line 34
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs