EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord werkloosheid.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord WERKLOOSHEID

Geplaatst op: donderdag 19 september 2019

Fed schiet in eigen goal

De Fed verlaagt de rente, maar eigenlijk weet niemand waarom of wat daar het gevolg van is. Ik zou zeggen dat er geen aanleiding voor die verlaging is. Als je kijkt naar de verwachtingen die de Fed een paar maanden geleden had met betrekking tot groei, WERKLOOSHEID en inflatie - de zogeheten dot plot - en je vergelijkt die met de huidige verwachtingen, dan zie je geen enkel verschil.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 19 september 2019

Lage rente gooit roet in het eten

Macro-economisch gaat het best goed met Nederland, volgens het CPB. De groei zwakt wat af, de WERKLOOSHEID blijft heel laag, de overheidsfinanciën staan er prima voor en de koopkracht gaat ook beter worden. Maar uiteraard ziet BNR-economiecommentator Kees de Kort nog kanttekeningen. Maar de lage rente gooit roet in het eten, want die blijft de komende twee jaar waarschijnlijk op nul. En dan wordt nog geen rekening gehouden met mondiale schokken in de economie.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 16 september 2019

Er dreigen alsnog kortingen op de pensioenen: Hoe kan dat?

Het gaat goed met de economie, de WERKLOOSHEID blijft dalen en er ligt een Pensioenakkoord. Hoe kan het dat pensioenfondsen dan toch in zwaar weer zitten en misschien vanaf volgend jaar zelfs moeten korten?

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2019

Een recessie lijkt nog ver van ons verwijderd te zijn

De Leiding Economic Index (LEI) is maar bij weinig beleggers bekend. Toch is deze indicator tijdens de afgelopen decennia behoorlijk betrouwbaar geweest als het gaat om het voorspellen van een toekomstige recessie. En volgens deze economische indicator hoeven we nu nog niet te vrezen voor een snelle recessie.

De Leading Economic Index (LEI) van de Conference Board heeft een voorspellend karakter in zich zitten. Het is ontworpen om toekomstige bewegingen in de economie te voorspellen op basis van een samenstelling van 10 economische indicatoren (zoals nieuwe fabrieksorders, aandelenkoersen en wekelijkse WERKLOOSHEIDsclaims). En voorlopig ziet deze economische index er nog uitstekend uit.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2019

Deze angstaanjagende grafiek laat zien dat de WERKLOOSHEID zal toenemen

Het Amerikaanse WERKLOOSHEIDscijfer zit al jaren in een dalende trend. Als gevolg van de groeiende Amerikaanse economie is er simpelweg meer behoefte aan personeel en daarom worden steeds meer vacatures opgevuld. De glorietijden kunnen echter helaas al achter de rug liggen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs