EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
44
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
21
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord werkloosheid.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord WERKLOOSHEID

Geplaatst op: maandag 12 november 2018

Moeten we vrezen voor een recessie?

De groei van de wereldeconomie lijkt wat te temperen. Dat is hoofdzakelijk te danken aan de handelsoorlog. Het handelsbeleid van Trump heeft onder andere grote gevolgen voor de groei van de groeilanden. Binnen de Amerikaanse landsgrenzen ziet alles er nog rooskleurig uit. Maar, voor hoelang nog?

De Amerikaanse economie draait nog steeds op volle toeren. De groei van het bruto binnenlands product mag dan wel iets zijn teruggevallen, maar het groeicijfer is nog steeds indrukwekkend te noemen. Tevens ziet de Amerikaanse arbeidssector er bijzonder gezond uit met een historisch laag WERKLOOSHEIDspercentage van 3,7%.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 6 november 2018

500.000 jonge Amerikaanse mannen zijn niet aan het werk en men weet niet echt waarom

In de Verenigde Staten is de WERKLOOSHEID tot een historisch dieptepunt teruggevallen. Daarbij moet echter wel een uitzondering gemaakt worden voor mannen tussen vijfentwintig en vierendertig jaar. Dat zegt Jeanna Smialek, redacteur economie bij het persbureau Bloomberg. Niemand blijkt echter goed te weten waarom de mannelijke millennials op de arbeidsmarkt zoveel problemen ervaren.

[...]

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 17 september 2018

Amerikaanse arbeidsmarkt is niet zo sterk als het lijkt

Het Amerikaanse WERKLOOSHEIDspercentage beweegt op dit moment op een historisch laag niveau. Het percentage van 3,9% doet ons geloven dat de Amerikaanse arbeidsmarkt kerngezond is. De vraag is alleen of dat daadwerkelijk wel zo is.

Onlangs verschenen er opnieuw fantastische cijfers over de Amerikaanse arbeidsmarkt. Zo steeg vorige maand het gemiddelde uurloon met 2,9%; de sterkste stijging sinds de Grote Recessie. Josh Bivens, hoofdeconoom bij het liberale economische beleidsinstituut, is niet overtuigd van de huidige arbeidscijfers. Hij laat weten dat Amerika ver verwijderd is van ‘volledige werkgelegenheid’. Een term die de afgelopen maanden vaak is gebruikt als het ging om de Amerikaanse arbeidsmarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 10 augustus 2018

De kans op een snelle recessie is vrij klein

De wereldeconomie groeit op dit moment aan een mooi tempo en ook de groeivooruitzichten zien er goed uit. Uiteraard kan een eventuele handelsoorlog nog roet in het eten gooien, maar normaliter blijft de groei standhouden. In Amerika ziet de situatie er nog steeds erg rooskleurig uit. En daarom lijkt de kans op een snelle recessie vrij klein te zijn.

De meest recente groeicijfers laten zien dat het Amerikaanse bruto binnenlands product nog steeds te maken heeft met een indrukwekkende groei. In het bijzonder valt de kracht van de arbeidssector op. Het aantal WERKLOOSHEIDsuitkeringen blijft dalen en juist die dalende trend bevestigt dat de kans op een snelle Amerikaanse recessie bijzonder klein is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 9 juli 2018

Het Amerikaanse spaargedrag moet ons zorgen baren

De Amerikanen hebben weer het volste vertrouwen in de toekomst. Het lage WERKLOOSHEIDspercentage, en daarmee de grote vraag naar arbeiders, heeft weten te leiden tot een stroom aan optimisme. Door dit optimisme is de behoefte tot sparen gedaald tot recorddieptepunten. En juist dat is een extreem groot gevaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs