EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 32 artikelen gevonden met het woord woningmarkt.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord WONINGMARKT

Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2020

Huizencrisis op komst?

‘De in het eerste en tweede kwartaal van 2020 opgetreden economische schade is dermate omvangrijk, dat een diepe, vrijwel wereldwijde economische recessie onontkoombaar is.’ Aldus De Nederlandsche Bank (DVB) in het Juni nummer van haar ‘Economische Ontwikkelingen en Vooruitzichten.’ Zal ook de huizensector hierdoor getroffen worden, is de vraag die we vandaag stellen. Is het mogelijk dat in een deflatoire (wereld)economie onroerend goed immuun zou blijven? Vast niet zou je zeggen. Zeker voor particulieren is de eigen woning meestal het meest waardevolle bezit. Aan de andere kant heerst er nog steeds krapte op de Nederlandse WONINGMARKT. Misschien, heel misschien, houden beide invloeden elkaar wel in evenwicht. DNB verwacht in ieder geval dat het BNP (bruto nationaal product, goederen en diensten die we allemaal samen produceren in één jaar) zal dalen. En fors ook: met 6,4 procent oftewel dubbel zoveel als tijdens de Kredietcrisis van 2009!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 9 april 2020

ABN AMRO: Huizenprijzen dalen volgend jaar door gevolgen coronacrisis

Als gevolg van de coronacrisis zal de stijging van de huizenprijzen dit jaar afvlakken en volgend jaar zelfs gaan dalen, stellen economen van ABN AMRO dinsdag in een bericht over de WONINGMARKT.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 4 maart 2020

Video: Hulleman en Wellens over het failliet van de WONINGMARKT

Arno Wellens en Sven Hulleman gaan in gesprek over het failliet van de WONINGMARKT. Hoe komt het dat mensen met een hoge opleiding en een goede baan vaak nog geen huis kunnen vinden? Woningen worden onbetaalbaar, enerzijds door de lage rente en anderzijds door een toestroom van beleggers en speculanten op de WONINGMARKT. Het is een onhoudbare situatie, omdat een complete generatie straks bijna geen huis meer kan betalen en geen vermogen opbouwt. Het is kiezen tussen een dure huurwoning of jarenlang op de wachtlijst voor een sociale huurwoning. Hoe moet dat nu verder?

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 november 2019

Huizenmarkt 2020: Wat gaan de huizenprijzen doen?

De situatie op de WONINGMARKT zal zowat iedereen interesseren, nationaal en internationaal. Wonen is een absolute must en één van de primaire levensbehoeften. Of je nu huurder bent en mogelijk uitkijkt om een eerste woning te kopen. Of eigenaar, die een eigen woning bewoont. Of je vastgoed verhuurt of er op een andere wijze in investeert. In beleggerskringen is het ook de regel: je eerste investering dient een eigen woning te zijn. Dat zou dan zowat de beste investering zijn die er maar is. Want in theorie stijgt de waarde praktisch elk jaar gestaag. Wat zijn eigenlijk de vooruitzichten voor de huizenmarkt 2020? We focussen ons op Nederland.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 11 juli 2019

WONINGMARKT koelt af, meer woningen in de verkoop

De WONINGMARKT is in het tweede kwartaal van 2019 verder afgekoeld. De huizenprijzen stijgen minder hard en het woningaanbod is toegenomen. Dat schrijft de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) donderdag bij de publicatie van de WONINGMARKTcijfers over het tweede kwartaal.

Lees verder op nu.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs