EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 28 artikelen gevonden met het woord woningmarkt.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord WONINGMARKT

Geplaatst op: donderdag 11 juli 2019

WONINGMARKT koelt af, meer woningen in de verkoop

De WONINGMARKT is in het tweede kwartaal van 2019 verder afgekoeld. De huizenprijzen stijgen minder hard en het woningaanbod is toegenomen. Dat schrijft de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) donderdag bij de publicatie van de WONINGMARKTcijfers over het tweede kwartaal.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 juni 2019

Woning gekocht in 2013? Gemiddeld 88.000 euro winst

Woningeigenaren die in 2013 op het dieptepunt van de WONINGMARKT een huis hebben gekocht, staan gemiddeld op een papieren winst van 88.000 euro.

Ook de kopers die in 2008, het hoogtepunt voor de financiële crisis, een huis kochten staan op winst. Virtueel is de waarde van hun woning met 54.000 euro gestegen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 11 april 2019

Boedapest snelste groeier op wereldwijde WONINGMARKT

De wereldwijde residentiële vastgoedmarkt blijft tekenen van een vertraging vertonen. Vorig jaar lieten minder dan 80 procent van de nationale WONINGMARKTen een prijsstijging optekenen. Dat blijkt uit een rapport van consulent Knight Frank, die de gemiddelde vastgoedprijzen tijdens het vierde kwartaal van vorig jaar in honderdvijftig steden analyseerde. De onderzoekers kwamen daarbij tot de vaststelling dat de wereldwijde WONINGMARKT vorig jaar nog een gemiddelde groei met 4,3 procent liet optekenen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 10 april 2019

Steeds sterkere signalen van afkoeling WONINGMARKT

Economen van ABN AMRO zien steeds sterkere signalen op een afkoeling van de WONINGMARKT. Zo wijzen ze woensdag in een prognose op de minder hard stijgende woningprijzen en de daling van het aantal transacties.

"Een belangrijk signaal van afkoeling is het dalende vertrouwen in de WONINGMARKT", zegt econoom Philip Bokeloh.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 7 maart 2019

'WONINGMARKT koelt af: Minder verkopen en prijsstijging vertraagt'

Het aantal woningverkopen neemt af, de prijzen stijgen minder snel en de betaalbaarheid verslechtert. Samen met een dalend consumentenvertrouwen en afvlakkende economische groei duidt dit op een afkoelende WONINGMARKT, stelt huizenmarktpeiler Calcasa donderdag in een nieuw kwartaalbericht.

Lees verder op nu.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs