EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 27 artikelen gevonden met het woord woningmarkt.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord WONINGMARKT

Geplaatst op: donderdag 7 maart 2019

'WONINGMARKT koelt af: Minder verkopen en prijsstijging vertraagt'

Het aantal woningverkopen neemt af, de prijzen stijgen minder snel en de betaalbaarheid verslechtert. Samen met een dalend consumentenvertrouwen en afvlakkende economische groei duidt dit op een afkoelende WONINGMARKT, stelt huizenmarktpeiler Calcasa donderdag in een nieuw kwartaalbericht.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 22 februari 2019

Nederlandse woningprijzen blijven stijgen: oppassen voor Australische toestanden

Ook in 2019 worden huizen in Nederland duurder. Wel met 6 procent voor de gemiddelde woning oftewel 17.000 euro. Dat schrijft Rabobank in haar Kwartaalbericht WONINGMARKT van 21 februari 2019. Verder heeft de bank het over ‘bijna overal recordprijzen.’ Kunnen de bomen tot in de hemel groeien? Of in dit geval de woningprijzen tot in de eeuwigheid blijven stijgen? De Kredietcrisis die in 2007 uitbrak leert ons van niet. Maar we hoeven niet eens zo ver terug te gaan in de tijd. Anno 2019 loopt opnieuw een vastgoedbubbel leeg. Namelijk helemaal down under. Wat is er in Australië aan de hand?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 10 januari 2019

Gekte op de WONINGMARKT: Amsterdamse kamer van 6 vierkante meter voor 878 euro

Je moet wel héél graag in Amsterdam willen wonen om 878 euro per maand te betalen voor een kamer van 6 vierkante meter. Toch is dat echt wat er wordt aangeboden op Kamernet.

De kamer is centraal gelegen aan de Roetersstraat en je hoeft keuken en badkamer slechts te delen met één ander persoon. Maar daar houden de pluspunten ook wel zo ongeveer mee op. Behalve de huur van 878 euro ben je als huurder verplicht om eenmalig 1.700 euro borg te betalen én moet je de kast en het bed overnemen voor 250 euro.

[...]

Lees verder op welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: dinsdag 27 november 2018

Record: Buitenlandse beleggers investeren 2 miljard euro in huurwoningen

Internationale beleggers investeren in 2018 een record van 2 miljard euro in Nederlandse huurwoningen. Dat is een verdubbeling van het bedrag van vorig jaar, stelt WONINGMARKTonderzoeker Capital Value dinsdag aan de hand van onderzoek onder vijftig grote beleggingsfondsen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 14 november 2018

Rabobank: Huizenprijzen stijgen minder hard in 2019

De huizenprijzen in Nederland zullen volgend jaar gemiddeld minder hard stijgen. Dat denken economen van de Rabobank. Ze voorspellen in een woensdag verschenen nieuw rapport over de WONINGMARKT een prijsstijging van circa 6 procent.

Lees verder op nu.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs