EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 0 artikelen gevonden met het woord zilver prijs.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord ZILVER PRIJS

Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Goud en ZILVER PRIJS worden gemanipuleerd

Stel je voor, dat de overheid verplicht was haar beleid te voeren op basis van een door goud gedekte munt. Dan zouden ze minder kunnen lenen, minder besteden en zorgvuldiger met de terugbetaling van hun schulden omgaan. Maar in plaats van zichzelf te controleren, proberen ze nu de controle over de toegang tot goud te verkrijgen. In tegenstelling tot de dollar, de euro en alle andere papieren valuta’s, is goud geen slaaf van iemand anders zijn balans. Niemand kan 5000 jaar geschiedenis devalueren. Goud is nog nooit tot waarde nul gezakt. Aandelen, obligaties en papiergeld kunnen deze claim niet maken.

[...]

Lees verder op Edelmetaal-Info.nl
Geplaatst op: woensdag 8 februari 2012

Industriële vraag naar zilver +250% in 2020!

Analisten tegen zilver merken regelmatig op dat de crisis een effect heeft op de industriële vraag naar het witte edelmetaal.

Analisten tegen zilver merken regelmatig op dat de crisis een effect heeft op de industriële vraag naar het witte edelmetaal.

Hierbij vergeten deze specialisten meestal een belangrijke onderdeel, namelijk dat de vraag naar ZILVER PRIJSinelastisch is. Door de kleine hoeveelheden die worden verwerkt in de meest producten, heeft een hogere prijs amper invloed op de vraag.

Volgens specialisten zal de industriële vraag naar zilver tot 2020 een gigantische vlucht kennen van +250%, waarbij de grootste drijvers zitten in zonnecellen, de medische sector, waterzuivering en voedingshygiëne.

[grafiek + ...]

Lees verder op Slim Beleggen.net
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs