EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 12 artikelen gevonden met het woord zilverkoers.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord ZILVERKOERS

Geplaatst op: maandag 3 december 2018

Technische analyse Zilver | Week 49 - 2018

Vorige week werd al geconcludeerd dat de opleving was gestuit door het 50 d. MA waaruit af te leiden viel dat het niet makkelijk zou worden om er doorheen te breken. Met de candle van vorige week vrijdag werd de ZILVERKOERS aanzienlijk teruggezet beneden het 50 d. MA zodat de stieren weer voldoende werk aan de winkel hadden.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 29 oktober 2018

Technische analyse Zilver | Week 44 - 2018

De afgelopen 2 weken bewoog de ZILVERKOERS hoofdzakelijk zijwaarts maar toch zijn er wat positieve punten te vermelden. Na de doorbraak van het 50 d. MA op de vrijdag 2 weken geleden wisten de stieren zich boven het MA te handhaven. De doorbraak boven het 50 d. MA is een belangrijke stap naar een ommekeer van de neerwaartse trend. Het was medio juni voor het laatst dat de koers zich boven dit MA bevond zodat deze doorbraak mogelijk de afronding van de bodemvorming markeert.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 15 oktober 2018

Technische analyse Zilver | Week 42 - 2018

Vorige week bleek dat de beren het voorlopig voor het zeggen hadden, ze wisten het 50 d. MA als weerstand te handhaven zodat het de ZILVERKOERS aan kracht ontbrak om er boven te breken. Op maandag van de afgelopen week werd deze verwachting nogmaals onderstreept. De koers opende rond het 50 d. MA waarna de beren weer aantoonden dat zij de beslissingen bepaalden. De ZILVERKOERS ging na de opening aanzienlijk omlaag waarmee het 50 d MA uit het zichtveld verdween.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 9 april 2018

TA Zilver Analyse Roy | Week 15 - 2018

De ontwikkeling van de ZILVERKOERS blijft zich nog steeds zijwaarts bewegen binnen de eerder aangegeven range van grofweg $16.10 tot $ 16.80. De weerstand aan de bovenzijde wordt vooral gevormd door het 200 d. MA waar we nu 3 testpogingen zien met toppen op $16.95, $16.90 en $16.81. De bodems vallen op $ 16.13 – $16.16 – $ 16.10 en $ 16.15.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 26 februari 2018

TA Zilver Analyse Roy | Week 9 - 2018

De ZILVERKOERS in de dag-grafiek vertoont nog steeds geen duidelijk patroon. Het 200 d. MA werd weer opgezocht maar kon niet opnieuw (blijvend) worden doorbroken. Wat we in de grafiek kunnen zien is dat na het stevige herstel van december vorig jaar en de top op $17.70 van januari dit jaar het vertrouwen een flinke knauw heeft gekregen.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs