EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
39
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord zilverprijs.
Artikel 1 tot 5
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2018

Grafiek: De ZILVERPRIJS gaat binnenkort een richting kiezen

De ZILVERPRIJS beweegt al maandenlang zijwaarts. Ten opzichte van de slotstand van 2016 noteert de ZILVERPRIJS slechts enkele procenten hoger. Opvallend genoeg heeft de ZILVERPRIJS tijdens het afgelopen jaar een beduidend minder goede prestatie afgeleverd dan de goudprijs. Binnenkort gaat er echter een einde komen aan de zijwaartse beweging.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 2 maart 2018

Is de ZILVERPRIJS bezig met een 40-jarig bodempatroon?

Aan het begin van 2016 wisten de goud- en zilversector een stevige bodem neer te zetten. Toch heeft de grote broer van zilver – goud – de afgelopen twee jaar een beduidend betere prestatie afgeleverd. Ook tijdens de afgelopen weken heeft de ZILVERPRIJS het nodige terrein moeten inleveren.

De beleggers onder ons die rond het jaar 2011 in de zilversector zijn ingestapt, zitten vandaag de dag opgescheept met een flink verlies. De ZILVERPRIJS heeft tijdens de afgelopen jaren namelijk flink waarde moeten inleveren en de meeste zilvermijnaandelen zijn nog harder afgestraft. Toch biedt de huidige ZILVERPRIJS ook kansen voor de zogenoemde ‘koopjesjagers’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 26 februari 2018

Grafiek: “ZILVERPRIJS kan met minimaal 20% stijgen”

De ZILVERPRIJS kent niet bepaald een goede februarimaand. Het zilveren edelmetaal noteert op dit moment enkele procenten onder de slotkoers van de eerste maand van het jaar. Toch is dit niet het moment om de zilversector links te laten liggen. Juist zilver zou de komende tijd kunnen gaan ‘outperformen’.

Chris Kimble, van Kimble Charting, onderzocht onlangs de zilversector. Volgens hem zijn er op dit moment maar weinig beleggers geĂŻnteresseerd in een belegging in zilver. Dit is overigens niet verwonderlijk, want de ZILVERPRIJS heeft de afgelopen maanden niet bepaald een indrukwekkende prestatie neergezet. Toch kan daar in de nabije toekomst grote verandering in gaan komen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 januari 2018

TA Zilver Analyse Roy | Week 3 - 2018

De ontwikkelingen in de ZILVERPRIJS van afgelopen week vertonen een mooi technisch plaatje. Na de doorbraak van het 200 d. MA, die tijdens de kerstvakantie plaatsvond, zien we nu een terugval naar datzelfde MA. Zoals in de vorige update al aangegeven en eigenlijk verwacht ondernamen de beren inderdaad een poging om de doorbraak van het MA, en het daarmee gepaard gaande koopsignaal, terug te draaien.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: dinsdag 18 juli 2017

Voorraad zilver in ETF's naar record

Door de daling van de ZILVERPRIJS is het sentiment op de zilvermarkt naar een dieptepunt gedaald, maar dat wil niet zeggen dat alle beleggers negatief zijn over het edelmetaal. Terwijl de grote hedgefondsen en speculanten hun shortpositie in zilver uitbreiden zien we de totale voorraad van zilver in ETF‘s juist toenemen.

Lees verder op Goudstandaard

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs