EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord zilverprijs.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord ZILVERPRIJS

Geplaatst op: donderdag 19 september 2019

Goud- en zilverbeleggers moeten deze grafiek in de gaten houden…

Tijdens de afgelopen maanden wisten de goud- en ZILVERPRIJS goede zaken te doen. Met name de goudprijs wist daarbij in positieve zin op te vallen. Tijdens de afgelopen drie jaar wist goud elk jaar beter te presteren dan zilver. Toch is het ‘kleine broertje van goud’ recent bezig geweest aan een inhaalbeweging. En die inhaalrace kan enorm belangrijk zijn voor de toekomst van beide edelmetalen.

Tijdens de afgelopen maanden wisten steeds meer beleggers de weg richting de edelmetalen te vinden. En dat is niet verwonderlijk, want de afgelopen tijd is de instabiliteit en politieke onzekerheid in de wereld alleen maar verder toegenomen. En goud en zilver hebben beide bewezen dat ze nog steeds prima kunnen fungeren als ‘veilige haven’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 16 september 2019

De echte zilverrally moet nog beginnen…

Afgelopen mei werd de zilverrally ontketend. De grote broer van zilver, goud, liet al enkele maanden een stijgende trend zien en daar heeft zilver zich nu bij aangesloten. Tijdens de afgelopen twee weken moesten de edelmetalen echter een pas op de plaats maken. De ademspauze bij de goud- en zilverstieren kunnen beleggers gebruiken om alsnog terug te keren naar deze zwaar ondergewaardeerde markt.

De ZILVERPRIJS is een van de uitblinkers van de afgelopen maanden. Sinds mei dit jaar is de prijs voor zilver al tientallen procenten in waarde gestegen. En wij hebben een grafiek gevonden die laat zien dat de echte zilverrally mogelijk nog moet beginnen. Wat dat betreft zijn beleggers dus nog niet te laat.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 26 augustus 2019

Dit is het moment om zilver boven aandelen te verkiezen

De edelmetalen zijn tot nu toe aan een fantastisch jaar bezig. Eigenlijk sinds de zomer van 2018 zit de goudprijs al in de lift. De ZILVERPRIJS had aanvankelijk nog last van de nodige ‘opstartproblemen’, maar wist tijdens de laatste weken een inhaalslag te maken. Ten opzichte van aandelen lijkt zilver op dit moment behoorlijk interessant te zijn.

De wereldwijde aandelenmarkten noteren nog steeds een mooie plus ten opzichte van de slotstand van 2018. Toch heerst er op dit moment een pessimistische sfeer op de beursvloer. En dat heeft alles te maken met de dalende beweging van de afgelopen weken. Daarnaast blijft de handelsoorlog een hoofdpijndossier voor beleggers.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 6 augustus 2019

Grafiek: Staat zilver aan de vooravond van een gigantische prijsstijging?

De edelmetalen wisten tijdens de voorbijgaande weken goede zaken te doen. Zo wist de goudprijs een maand geleden opwaarts uit te breken en ook de ZILVERPRIJS lijkt aan de vooravond te staan van een opwaartse uitbraak. En die potentiële uitbraak mogen beleggers niet uit het oog verliezen.

Een jaar geleden waren er maar weinig beleggers te vinden die geïnteresseerd waren in edelmetalen. Door de tegenvallende prestaties van de edelmetalen hadden veel beleggers het vertrouwen er in verloren. Tijdens de afgelopen maanden is die trend voorzichtig aan gedraaid. Met name de goudmarkt is voor veel beleggers ineens weer interessant geworden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 25 juli 2019

Zilver was in vergelijking met aandelen slechts één keer eerder zo goedkoop

De ZILVERPRIJS wist tijdens de afgelopen week goede zaken te doen. Voor het eerst sinds tijden wist zilver een betere prestatie af te leveren dan goud. En dat was ook wel hard nodig, want de goudprijs is de afgelopen tijd behoorlijk uitgelopen op de ZILVERPRIJS. Zilver lijkt op dit moment zwaar ondergewaardeerd te zijn. Helemaal in vergelijking met aandelen.

De ZILVERPRIJS wist tijdens de afgelopen handelsweek met enkele procenten in waarde te stijgen. En daarmee wist de zilvermarkt goede zaken te doen. Toch weten de meeste zilvermijnaandelen dit jaar nog wel altijd minder goed te presteren dan de meeste goudmijnaandelen. En dat is ook niet verwonderlijk, want de goudprijs wist tijdens de afgelopen weken hoofdzakelijk de aandacht naar zich toe te trekken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs