EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord zilverprijs.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord ZILVERPRIJS

Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2019

Zilver blijft achter op goud, is dat een probleem?

Op dit moment wordt er in de media, voor het eerst sinds lange tijd, weer gesproken over goud. En dat is te danken aan de opwaartse uitbraak die afgelopen week bij de goudprijs gerealiseerd werd. Toch wordt er relatief weinig gesproken over de ZILVERPRIJS. Is dat een probleem?

Dat er op dit moment voornamelijk gesproken wordt over de prestatie van het gele edelmetaal, is niet vreemd. De goudprijs wist namelijk onlangs opwaarts uit te breken en daar is bij de ZILVERPRIJS nog geen sprake van. Het kleine broertje van het gele edelmetaal noteert nog steeds lager dan een aantal jaar geleden het geval was. Wat dat betreft zou je dus kunnen stellen dat er binnen de zilvermarkt nog geen reden voor feestvreugde is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 25 juni 2019

Breekt er een nieuwe 10-jarige zilverrally aan?

De ZILVERPRIJS kende net als de goudprijs een uitstekende handelsweek. Toch wordt er in de media vaak uitsluitend gesproken over het gele edelmetaal. En dat moet beleggers niet op het verkeerde been zetten, want het is met name de zilvermarkt dat op dit moment interessant is voor beleggers.

Dat er op dit moment meer aandacht is voor de goudprijs dan voor de ZILVERPRIJS is niet verwonderlijk. Het gele edelmetaal heeft immers tijdens de afgelopen maanden een betere prestatie afgeleverd dan zilver. Dat kan echter ook gezien worden als goed nieuws voor de zilvermarkt, want in dat geval valt te zeggen dat de ZILVERPRIJS nog over het nodige potentieel beschikt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 8 mei 2019

Goudmijnaandelen liggen er helemaal niet zo slecht bij…

Sinds medio februari is er al sprake van een dalende trend bij de goudprijs. Al wekenlang staat de goudprijs onder druk en dat heeft ook effect gehad op de goudmijnaandelen. Toch liggen de goudmijnaandelen er, in vergelijking met de zilvermijnaandelen, nog relatief goed bij.

Dat de goudprijs al wekenlang onder druk staat, is niet verwonderlijk te noemen. Als gevolg van de stijgende beurskoersen hebben beleggers immers steeds minder interesse in een veilige haven zoals goud is. Op dit moment weet de goudprijs echter beduidend beter staande te blijven dan de ZILVERPRIJS.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 25 april 2019

Grafiek: ZILVERPRIJS moet deze steunlijn in leven houden

De ZILVERPRIJS heeft het de laatste weken niet gemakkelijk gehad. De stijging op de aandelenmarkten heeft duidelijk een negatief effect gehad op de goud- en zilvermarkt. En dat is ook niet verwonderlijk, want in ‘stille tijden’ hebben beleggers minder behoefte aan veilige havens. Voor de ZILVERPRIJS is het van groots belang om de steunlijn intact te houden.

De ZILVERPRIJS kende een fantastisch jaareinde. Door de onrust op de financiële markten wist het edelmetaal met behoorlijk wat procenten in waarde te stijgen. Ook tijdens de eerste weken van dit jaar wist de ZILVERPRIJS de stijgende trend voort te zetten. Maar, vanaf februari kwam daar verandering in. Inmiddels heeft de ZILVERPRIJS alweer een groot deel van de winst prijsgegeven en wordt er gevreesd voor een hertest van de belangrijke steunlijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 23 april 2019

Zilver was zelden zo goedkoop versus goud

De edelmetalen wisten dit jaar net als de aandelenmarkten goed uit de startblokken te komen. Helaas was dit ‘nieuwjaarsfeestje’ voor de edelmetalen slechts van korte duur. Vanaf medio februari staan de goud- en ZILVERPRIJS namelijk al onder druk en dat heeft in het bijzonder tot veel schade bij de ZILVERPRIJS geleid.

Dat de edelmetalen het de afgelopen weken lastig hadden, is niet verwonderlijk. Door de stijgende beurskoersen is de rust op de financiële markten weer teruggekeerd. En gewoonlijk weten de edelmetalen juist te profiteren van onrust. En op dit moment is die onrust in geen velden of wegen te bekennen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs