Bijbehorende Video's
Lees ook:
donderdag 25 september 2014
vrijdag 19 september 2014
dinsdag 8 juli 2014
vrijdag 20 juni 2014
woensdag 14 mei 2014
donderdag 1 mei 2014
zondag 27 april 2014
donderdag 10 april 2014
dinsdag 1 april 2014
vrijdag 14 maart 2014
zaterdag 22 februari 2014
woensdag 22 januari 2014
donderdag 16 januari 2014
dinsdag 14 januari 2014
zondag 12 januari 2014
zaterdag 23 november 2013
donderdag 21 november 2013
donderdag 14 november 2013
woensdag 23 oktober 2013
vrijdag 21 september 2012

ISIS & MH17

Te Irak zijn er inmiddels 150 bombardementen uitgevoerd met het doel ISIS te vernietigen. Verschillende malen is er gemeld dat er, behalve de 1500 troepen die er reeds zijn, geen grondtroepen ingezet gaan worden. In plaats daarvan zullen de gematigde rebellen verder bewapend en in Saoudi Arabie getraind gaan worden.

Gematigde rebellen? Saoedi Arabie?

Iedereen met zelfs de geringste kennis over het land Saoudi Arabie weet dat deze dictatuur door de Wahabistische Familie Saoud uitgevoerd wordt.

Het Wahabisme en Salafisme zijn de meest extreme en radicale stromingen in de Islam. Een duidelijk verschil tussen deze twee stromingen is er niet eens te maken. Herhaaldelijk hebben we artikelen in Goudportal geplaatst over dit land Saoudi Arabie. Deze bondgenoot van de USA is de grootste sponsor van de Soennitische terroristische bewegingen op onze planeet. Dit is veilig te concluderen.

In dat land gaan we nu dus rebellen verder bewapenen en trainen. Onlangs is er weer 500 miljoen US$ vrijgemaakt in de USA voor dit doel. Van Saoudi Arabie mogen we verwachten dat ze ook een flinke duit zullen bijdragen. Frankrijk, de UK, Qatar, Kuweit etc etc zullen niet achterblijven.

Het bewapenen van de oppositie tegen Assad wordt al jarenlang door bovengenoemde landen gedaan. Zonder deze steun had ISIS nooit zo sterk kunnen worden. Omdat Assad te sterk bleek te zijn richtte ISIS zich in een andere richting, Irak. Dat is nooit de bedoeling van het bewapenen van deze oppositie geweest! Na operatie Iraki Freedom is Irak net "bevrijdt" en een "prille democratie" net als Afghanistan en Libie.

ISIS is te sterk geworden. Tot de tanden bewapend met amerikaans oorlogstuig veroveren ze grote gebieden van de door en door corrupte Iraakse "regering". Dit gaan we nu oplossen door te bombarderen en andere groeperingen verder te bewapenen. Het probleem is echter dat al deze andere rebellen vrijwel net zo radicaal zijn als ISIS. Dit is niet alleen de mening van uw auteur maar ook die van Amnesty International en Human Rights Watch.

Alleen de Koerden in Noord Syrie en Irak zijn enigzinds gematigd. Het probleem hierbij is dat ze samenwerken met de PKK die bij ons in het westen als een terroristische beweging geldt. Turkije, onze NATO vriend, die aanvankelijk zo enthousiast de jihadisten in Syrie steunde, is met het bewapenen van de Koerden minder blij.

Deze hele campagne tegen ISIS zal op een grote mislukking uitlopen. Een moeras waar we steeds verder in wegzakken. Op zijn best krijgen we een staat als Libie of Somalie (en Afghanistan na 2016) waarin verschillende krijgsheren elkaar bestrijden. De oppositie tegen ISIS is wat mensenrechten betreft niets beter als ISIS. (Amnesty International / Human Rights Watch) Voor de Alawiten, Druzen en Christenen is het te hopen dat Assad de strijd wint. Van de door ons ondersteunde krijgsheren valt voor deze minderheden weinig goeds te verwachten.

MH17

In de MSM wordt er op een breed front de aanval ingezet op Rusland en Poetin. Dit doet denken aan de Mediacampagnes voor de 1e wereldoorlog tegen Duitsland. Het doel was toen om het Amerikaanse publiek enthousiast te maken om mee te doen aan de grote oorlog. Een groot deel van de krante artikelen over deze bloeddorstige Hunnen die met geweerkolven de kinderen doodslaan en alle vrouwen verkrachten bleek uit de grote duim gezogen hebben de historici later aangetoont.

Voor degenen die nog vertrouwen hadden in de Main Stream Media hoop ik dat deze lastercampagne tegen Putin de ogen opend. Er is geen objectieve media. Er is geen vrije media. Alleen op internet.

Er is inmiddels 30 Miljoen US$ uitgeloofd voor degenen die kunnen bewijzen wie er verantwoordelijk is voor het neerhalen van de MH17. De Amerikanen beweerden direct dat zij het bewijs hadden dat de onafhankelijkheids strijders (sepetaristen) in het Oosten hiervoor verantwoordelijk waren. Nu mogen ze zo langezamerhand dit bewijs tonen, kunnen ze meteen die 30 miljoen incasseren.

Kunnen ze meteen het bewijs tonen voor het feit dat Saddam Hoesseins soldaten in Kuweit de babies uit coefeuses halen en op de vloer gooien, dat Saddam Hoessein massa vernietigings wapens heef die ons binnen enkele uren kunnen bereiken, dat Ghadaffie viagra aan zijn soldaten uitdeelt zodat ze meer kinderen kunnen verkrachten en dat Assad gifgas gebruikt tegen zijn eigen bevolking. Dit alles werd in de MSM als een bewezen feit gebracht en bleek alles gelogen. Er is weinig veranderd de laatste 100 jaar.

In Duitsland zijn er raket deskundigen die beweren dat de MH17 onmogelijk door het BUG afweer systeem is neergehaald. Vanzelfsprekend wordt hier in de MSM nul aandacht aan besteed. Mocht u hier meer over lezen dan adviseer ik u om naar: Raketenexperte Oberst a. D. Bernd Biedermann te googlen.

Vooralsnog zijn er 3 opties open:

  • Afgeschoten met het boordkanon van een ander vliegtuig.
  • Neergehaald door een air to air raket van een ander vliegtuig.
  • Neergehaald door het S200 Bug afweer systeem vanaf de grond.

Serieus onderzoek wordt er helaas niet uitgevoerd. Normaal gesproken worden er in zo`n geval alle brokstukken verzameld en wordt het toestel stukje voor stukje in een hangar opgebouwd. Door een beetje druk uit te oefenen op zowel de Oekraiense "regering" alswel de rebellen zou dit zeker mogelijk zijn. Helaas niets van dit alles.

Van het "onderzoeksjournalisme" in onze media hoeven we ook niets te verwachten.

Hopenlijk zal iemand uiteindelijk toch het zwijgen verbreken ofwel voor door de uitgeloofde 30 miljoen of anders uit gewetens bezwaren.

Hans Peter, Goudportal.

comments powered by Disqus