EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
46
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
24
kliks
21
kliks
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord centrale.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord CENTRALE

Geplaatst op: maandag 15 oktober 2018

ECB-voorzitter hard voor Italië als begroting faalt

Mario Draghi, voorzitter van de Europese CENTRALE Bank, spreekt harde taal omtrent de begroting- en budgetteringsplannen van Italië. Hij is niet van plan om financiële steun te verlenen aan de Italiaanse regering mochten ze geen akkoord vinden. De nieuwe Italiaanse regering had eerder laten weten om de Europese budgetteringsregels aan hun laars te lappen.

De spanningen in Europa lopen redelijk hoog op sinds de nieuwe Italiaanse regering heeft laten weten om zich geen sikkepit aan te trekken van de vooropgestelde Europese budgetteringsregels. Dit Italiaanse ‘je m’en foutisme’ werkt beleggers, investeerders en Mario Draghi serieus op de zenuwen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 oktober 2018

President ECB: 'Pas tegen zomer 2019 duidelijkheid over renteverhoging'

De Europese CENTRALE Bank (ECB) zal tegen de zomer van 2019 meer duidelijkheid verschaffen over de timing voor de eerste renteverhoging sinds 2011, maar houdt voorlopig alle opties nog even open. Dat heeft de Franse CENTRALEbankpresident en ECB-bestuurder François Villeroy de Galhau gezegd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 oktober 2018

Trump’s kritiek op Federal Reserve krijgt steun

Amerikaans president Trump uitte deze week kritiek op het beleid van de Federal Reserve. Hij is van mening dat de CENTRALE bank te hard van stapel loopt met hun rentebeleid. Het tempo van de renteverhogingen ligt volgens hem te hoog. Econoom Michael Pearce treedt hem hier in bij. Het huidige rentebeleid heeft volgens hem een negatieve invloed op de economie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 11 oktober 2018

Het hóeft niet mis te gaan

De financiële sector mag dan versterkt zijn de afgelopen tien jaar, de kwetsbaarheden blijven, zegt het IMF. Vooral de positie van de CENTRALE banken, handelsconflicten en de stijgende schuldenposities baren zorgen, constateert Kees de Kort. 'De emerging markets worden onderkend als een heel groot pijnpunt: de problemen daar kunnen zomaar groter worden.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 11 oktober 2018

Beurzen in het rood na opmerking Trump: "De Fed is gek geworden"

Na de zware verliezen op de beurs van Wall Street, heeft Amerikaans president Donald Trump nog maar eens uitgehaald naar de Amerikaanse CENTRALE bank. “Ik denk dat de Fed gek geworden is”, zei hij net voor een verkiezingsrally in Pennsylvania.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs