EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
 
Cryptocurrency
vr 18 jan
AFM en DNB pleiten voor internationale regels voor cryptomunten
 

Met maatregelen om cryptomunten als de bitcoin vrij te houden van witwaspraktijken en terrorismefinanciering, zijn volgens De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) consumenten nog niet beschermd tegen fraude en oplichting.

Volgens de financiële toezichthouders kan handel in cryptogeld alleen minder risicovol worden als daar betere internationale regels voor komen.

 
wo 16 jan
Cryptomunten zwaar ondergewaardeerd?
 

Er zit iets grondig fout in de marktwaarde van alleen al de drie grootste crypto handelsmarkten. Of de marktwaarde van alle digitale munten tezamen. De verhouding tussen beide ligt op 1/6de. Eén op zes. Vergelijken we deze met de verhouding tussen Intercontinental Exchange (ICE), de grootste eigenaar van financiële beurzen ter wereld, en die van de verhandelde waarden. Daar ligt de verhouding op 1/500ste. Eén op vijfhonderd. Of die (zeer winstgevende) cryptohandelaars worden zwaar overschat. Of de waarde van alle cryptomunten ligt veel te laag. Het is één van twee, dus zal er iéts moeten gebeuren. Vroeg of laat. De kwestie is dan ook niet meer of, maar wanneer beide valuaties terug in lijn met mekaar komen…

 
di 15 jan
Bitcoin beleggen: opgepast voor fraude en oplichting!
 

Het is van alle tijden: overal en altijd wanneer er (veel) geld op het spel staat, doemen boosdoeners op. Lieden met slechte bedoelingen die proberen andermans portefeuille lichter te maken. Door middel van fraude en oplichting, alle euvele middelen zijn geschikt. Op Facebook staat zo een wel heel verleidelijke advertentie. ‘Miljoenen op de meest effeciënte manier’ lezen we. Met een foto van de Belgische topacteur Matthias Schoenaerts, een villa en een sportwagen. De suggestie is overduidelijk. Wie klikt op de link komt op Scienceoffers.eu terecht. Het lijkt te gaan over een systeem van cryptobeleggen waarmee heel makkelijk te verdienen valt. Het is echter pure oplichting!

 
ma 14 jan
Ripple 2019: wat te verwachten?
 

Het ontstaan van Ripple Labs Inc. in 2012 heeft inderdaad ‘rimpelingen’ veroorzaakt in de cryptowereld. De naam slaat zowel op het bedrijf als op de munt (XRP). Het is in zo korte tijd de tweede belangrijkste coin geworden na bitcoin. Dit naar marktkapitalisatie toch al zeker. Haar systeem voor grensoverschrijdende financiële transacties is erg populair want supersnel en heel goedkoop. Wat zal het pas aangevatte jaar 2019 brengen voor Ripple?

 
zo 13 jan
Ethereum 2019: wat te verwachten?
 

In 2011 raakte een jonge programmeur, software ontwikkelaar, geïnteresseerd in bitcoin. Zijn naam is Vitalik Buterin (Rusland, 1994). Dat bracht hem op het idee van een alternatief platform. Niet alleen geschikt voor financiële transacties maar voor elk type van gedecentraliseerde applicaties (d’Apps). In 2013 schreef Buterin er een white paper over. Tezamen met Dr Gavin Wood en Joseph Lubin, en dankzij een succesvolle crowdfunding campagne, werd in 2015 Ethereum opgericht. Wat zijn de vooruitzichten voor dit nog piepjonge bedrijf, dat al zo’n prominente plaats heeft ingenomen in de crypto & blockchainwereld?

 
vr 11 jan
Satoshi Nakamoto stuurde 10 jaar geleden eerste bitcointransactie
 

Zaterdag 12 januari is het precies 10 jaar geleden dat de allereerste bitcointransactie werd verstuurd. Programmeur Hal Finney kreeg tien bitcoin van Satoshi Nakamoto, de bedenker van de digitale munt. Niemand weet wie Satoshi Nakamoto echt is. Hal Finney misschien, maar hij is inmiddels overleden aan de spierziekte ALS

 
vr 11 jan
Crypto Biflatie Bulletin
 

Gaat Rusland de Amerikaanse dollar inruilen voor bitcoin? Zien de centrale banken een toekomst voor cryptomunten? Want de BIS, zowat de centrale bank der centrale banken, publiceert de resultaten van een bijzondere rondvraag! Wat zijn de 5 beste munten om te ‘hodlen’ tot 2020? Helaas ook minder goed nieuws maar dan niet rechtstreeks over de cryptomarkt. De echtgenote van een der rijkste mannen van Noorwegen werd ontvoerd. De kidnappers eisen, u raadt het al, losgeld in een digitale munt… U leest het allemaal en meer in het nieuwste Crypto Biflatie Bulletin.

 
vr 11 jan
Heeft Bitcoin wel een energieprobleem? (deel 2)
 

In deel 1 hadden we het over de energiekost van het mijnen van bitcoin. Of die nu 0,01 procent bedraagt van de wereld electriciteitsconsumptie zoals Cambridge University stelt. Of bijna 1 procent volgens een prominente hoogleraar in de VS. Zelfs als het Britse, waarschijnlijkste cijfer correct is, blijft het een zeer aanzienlijke hoeveelheid stroom. Wat kost het nu precies aan electriciteit en andere kosten en in welke landen? Want bitcoin en andere digitale munten worden in het grootste deel van de wereld gemijnd. Hoeveel mijners hebben in 2018 afgehaakt? Kan de blockchain nog wel onderhouden worden aan de huidige lage bitcoinkoers?

 
do 10 jan
Heeft Bitcoin wel een energieprobleem? (deel 1)
 

De zes meest gebruikte cryptomunten slorpten in 2018 evenveel energie op als een klein land. Het gaat om bitcoin, bitcoin cash, ether, litecoin, monero en zcash. Aldus een studie van het Cambridge Centre for Alternative Finance, een financiële onderzoeksgroep van de universiteit van Cambridge. Tussen 52 en 111 terawattuur aan electriciteit. ‘Het midden van die vork, 82 terawattuur, is zowat het totale energieverbruik van België in een heel jaar.’ Om maar aan te tonen: de kost om crypto’s te mijnen is erg hoog. Aan electriciteit dus. (Ook wel aan uitrusting zoals steeds krachtiger computerapparatuur.) Wie daar een oplosing voor vindt, kan rijk worden in no time. Maar…hééft BTC wel zo’n groot energieprobleem?

 
do 10 jan
“Bitcoin wordt meer waard dan de $7000 miljard aan goud “
 

Het zou een gratuite, weinig geloofwaardige uitspraak zijn als ze van eender wie zou komen. Maar de Winklevoss Twins zijn niet ‘zomaar iemand’ in de cryptowereld. Cameron en Tyler (geboren te New York, 1981) zouden reeds in 2013 tezamen zo’n 1 miljard dollar waard zijn. Vroeg ingestapt in bitcoin en daardoor schatrijk geworden, spitst iedereen de oren wanneer zij spreken. De marktkapitalisatie van BTC zal die van de ganse hoeveelheid goud op aarde overtreffen?!

 
wo 9 jan
Gaat Rusland een nieuwe ‘bull run’ veroorzaken op de cryptomarkten?
 

Een Russische econoom beweert dat Rusland op het punt staat om dollars in te ruilen voor Bitcoin. De reden daarvoor is simpel, de Verenigde Staten van Amerika zijn namelijk van plan om nieuwe sancties op te leggen aan Rusland en dus gaan de Russen voor BTC kiezen i.p.v. USD.

Heugelijk nieuws voor beleggers in digitale munten. De berenmarkt zou wel eens sneller op zijn einde kunnen komen dan wordt verwacht. Volgens Vladislav Ginko, lector en econoom van de Russian Presidential Academy of National Economy and Public Administration, is Rusland van plan om in februari dollars in te ruilen voor Bitcoin als de Verenigde Staten nieuwe sancties opleggen.

 
vr 4 jan
Indrukwekkende ‘publiciteitsstunt’ van Ripple
 

De digitale cryptomunt Ripple (XRP), de favoriete munt van financiële instellingen, heeft met zijn netwerk een behoorlijk indrukwekkende prestatie neergezet waar veel banken van kunnen leren. Ze zijn er in geslaagd om een transactie van 755 miljoen dollar te vervolledigen in minder dan vier seconden. Als dat nog niet indrukwekkend genoeg is, het kostte slechts 1 dollarcent.

 
do 3 jan
De Crypto Hoofdstad van de wereld
 

We zijn in Portsmouth, New Hampshire, waar cryptocurrency diehards de Amerikaanse dollar achter zich hebben gelaten. De inwoners van deze stad, ontstaan in de 17de eeuw, hebben altijd officiële regels gehaat. In 1864 had het toenmalige stadje 120 bars, 30 bordelen en drie politieagenten. De piraat Blackbeard en andere rovers zouden hier hun schatten begraven hebben. Anno 2018 rijden er Tesla’s, met een lange rit achter zich op weg naar waar Bitcoin ATM’s (pinautomaten) staan. Op hun nummerplaat prijkt de slogan van de staat: ‘Live Free Or Die’.

 
do 3 jan
Wat brengt 2019 voor crypto en blockchain?
 

Maar liefst dertien gebeurtenissen groot en klein zullen de wereld van cryptomunten en blockchain beïnvloeden. Heel wat dus dat staat te gebeuren. En dat allemaal in één jaar, 2019. 2018 deed de cryptokoersen smelten. Wel werden constant meer bouwstenen gelegd voor de toekomst. Een toekomst vol technologische vernieuwingen die de wereld beslist zullen veranderen. Zoals R.E.M. het formuleert in de song: ‘It’s the end of the world as we know it’...

 
zo 30 dec
De Crypto Hoofdstad van de wereld (deel 2)
 

We zijn nog steeds in Portsmouth, New Hampshire aan de oostkust van de VS, waar de Atlantische Oceaan begint. De stad die zowat de meest cryptovriendelijke ter wereld kan genoemd worden relatief naar het aantal inwoners. Als je Japanner bent of Indiër of Nederlander en je eigen munt aan de kant schuift, tot daar nog toe. Maar als Amerikaan (in se chauvinist tot in de kist) hetzelfde doen terwijl jouw munt toch (voorlopig nog) de reservemunt van de wereld is? Het vergt een heel bijzondere mindset, manier van denken. Een nog veel dieper inzicht in en kennis van economie en geschiedenis, in het bijzonder die van ‘geld’. Dat inzicht en die kennis heeft trouwens een officiële naam en die luidt: monetarisme.

 
vr 28 dec
De man die een daling bij de Bitcoin voorspelde van 80%, spreekt opnieuw
 

De cryptomarkt kende een moeizaam jaar. Voor de meeste digitale munten was er zelfs sprake van een dramatisch beursjaar. Zo is de Bitcoin sinds haar top van $ 19.870 met meer dan 80% in waarde gedaald. Dit hadden maar weinig beleggers en analisten zien aankomen. Toch was er één analist die al vroegtijdig waarschuwde voor deze prijsval.

 
wo 26 dec
Wordt 2019 hét cryptojaar?
 

Hét cryptojaar? Dat is waarschijnlijk een te sterke verwachting. Of we 2017 zullen evenaren in prestatie wat de bitcoinkoers betreft, is denkelijk wishful thinking. Al weet je natuurlijk maar nooit, zeker niet met zoiets volatiel als cryptomunten. Volatiel, beweeglijk naar omhoog, zoals in 2017. Waarbij BTC en aanverwanten, de altcoins, een ware hype ondergingen en hun voorlopige all time high bereikten, in december van dat jaar. Maar ook naar omlaag, helaas voor de bezitters van BTC en alternatieve coins. In 2018 verloor BTC namelijk 67,7 procent van januari tot eind december moment van schrijven. Wat zijn na dit annus horribilis bij kenners en specialisten van de crypto & blockchainwereld de verwachtingen voor 2019?

 
wo 26 dec
Wordt BAKKT het verhaal van het jaar?
 

Wat hebben Microsoft, Starbucks, The Boston Consulting Group en ICE, het moederbedrijf boven de NYSE gemeen denkt u? Wel, deze ‘big shots’ hebben met nog tal van andere investeerders de sterke handen in mekaar geslagen voor een nog sterker project. Eén dat a.h.w. de cryptowereld naar de beurs wil brengen. Een ware gamechanger die de cryptomunten een enorme zet omhoog kan geven. Alleen: hoe benoem je zo’n gigantisch project? Het minste dat je erover kunt zeggen is dat het geruggesteund wordt door die grote namen… Laat ons het dan precies zo noemen. Geruggesteund in het Engels is Backed. En hoe spreek je dat uit? Precies: BAKKT.

 
wo 26 dec
Iedereen kan een bitcoin miljonair worden
 

Veel mensen zien bitcoin en crypto als mogelijkheid om in te investeren. Maar wie doet het echt? In het 6e en laatste deel van deze serie brengt Bitmymoney in samenwerking met Biflatie.nl komt Richard Groot Kormelink aan het woord.

 
ma 24 dec
Is de rally bij de Bitcoin van korte duur?
 

De Bitcoin beleefde een uitstekende week. Tegen alle verwachtingen in wist de grootste digitale munt ter wereld flink in waarde te stijgen. Overigens was deze stijging wel hard nodig, want de Bitcoin heeft tijdens de voorbijgaande weken extreem veel beurswaarde moeten inleveren. Is deze rally slechts van korte duur, of is de nieuwe bodem gezet?

De Bitcoin beleeft net als veel andere financiële instrumenten een beroerd jaar. Aan het begin van dit jaar wist de Bitcoin nog de grens van $ 20.000 te bereiken, terwijl twee weken geleden de grens van $ 3.000 nog genaderd werd. Volgens diverse analisten is er inmiddels een einde gekomen aan de indrukwekkende rally die in zeven jaar tijd de Bitcoin wist te lanceren van $ 1 naar bijna $ 20.000.

 
zo 23 dec
Biflatie Crypto/Blockchain Bulletin: Crypto dood verklaard, hoera!
 

De negativiteit omtrent de toekomst van cryptomunten steeg de laatste weken van 2018 ten top. Wat meestal betekent dat alle zwakke handen het opgegeven hebben en verkocht. En kijk: de bitcoinkoers lijkt de bodem achter zich te hebben. In amper een week zijn we van onder de $3000 naar bover de $3500 gegaan. 2019 zou wel eens een uitstekend jaar kunnen worden voor crypto’s. Temeer omdat opnieuw een aantal grote spelers nog grotere plannen heeft voor blockchain en cryptomunten. Facebook. Western Union. Er er is nog meer positief nieuws te melden. Het tij lijkt te keren, the future looks bright!

 
vr 21 dec
Hoe zou het eigenlijk gaan met…de Familie Bitcoin?
 

Eerder schreven we al over miss bitcoin. Er bestaat eveneens minstens één mister bitcoin, maar ook zelfs een ganse zogenaamde bitcoin familie, een bitcoin gezin. Niemand in heel de wereld dan zij die verder de nek uitstaken in 2017 in een alles-of-niets gevecht. Een keiharde strijd voor overwinnen of ondergaan tussen bitcoin en fiatgeld. Wat ook een immens geldelijk verschil zal maken voor een gans gezin van vijf. Reusachtige rijkdom of bittere armoede, want ze hebben hun hele hebben en houden ingezet op BTC. Een man, een vrouw en drie kids, meet the bitcoin family. Of: revisit, want wie zou nog niet van hen gehoord hebben, ze haalden indertijd zelfs de wereldpers. Maar hoe zou het hun eigenlijk vandààg vergaan. Na de immense val die BTC onderging in 2018…?

 
do 20 dec
Crypto’s: ‘Met het potentieel de wereld te veranderen’
 

Coinbase heeft een heel knappe video gemaakt getiteld ‘Cryptocurrenciy. The future of finance and money’. Die moet u beslist bekijken. Deze ‘digital currency exchange’, opgericht in 2012, is bijzonder goed bezig, immer innovatief zoals nu weer. Want zoals ze zelf zeggen (in vertaling): Markten kunnen dan wel op en neer gaan…’but we won’t lose sight of crypto’s potential to change the world.‘ Bitcoin wisselt de belangrijkste cryptomunten in fiat currencies in 32 landen. En houdt bitcoin portefeuilles aan en laat transacties toe in wel 190 landen. Dat is in praktisch gans de wereld dus!

 
do 20 dec
Het jaar van de Bitcoin in beeld gebracht
 

Voor beleggers in aandelen is het geen gemakkelijk jaar geweest, maar dat is nog niets in vergelijking met de cryptobeleggers. Zo ging er dit jaar voor miljarden aan cryptomarktwaarde in rook op. De Bitcoin noteert op dit moment zelfs meer dan75% onder de slotstand van 2017. En dat hadden maar weinig analisten zien aankomen.

Als het om digitale munten gaat zijn er duidelijk twee groepen te onderscheiden. Aan de ene kant heb je de groep beleggers die heilig gelooft in de toekomst van crypto’s en aan de andere kant heb je de groep beleggers die de opkomst van digitale munten juist ziet als één grote zeepbel. Met name de oudere beleggers hebben argwaan.

 
do 20 dec
De fundamenten van Bitcoin worden sterker, ondanks de koersdaling
 

Een jaar geleden noteerde Bitcoin aan een piek van $20.000. Dat was veel op basis van de fundamenten. Vandaag staat Bitcoin rond $4.000 en dat is weinig gezien de fundamenten.’s werelds grootste cryptomunt wordt sterker, ondanks de forse koersdaling.

Dit zijn enkele belangrijke data die de groei van Bitcoin ondersteunen volgens Anthony Pompliano van Morgan Creek Digital.

 
wo 19 dec
AFM ziet populariteit cryptomunten snel afnemen
 

De interesse van Nederlandse consumenten in cryptomunten is het afgelopen jaar flink afgenomen, concludeert de Autoriteit Financiële Markten (AFM) woensdag. De grote koersdalingen zijn debet aan de afgenomen populariteit.

Afgelopen oktober deed de AFM opnieuw onderzoek naar het bezit van digitale munten en de creatie van nieuwe cryptomunten in Nederland. Zo'n 61 procent van de ondervraagden stelt dat cryptomunten minder aantrekkelijk zijn geworden.

 
wo 19 dec
Een jaar gelden piekte Bitcoin op $20.000
 

Een prettige verjaardag is het niet. 12 maanden geleden, op 17 december op precies te zijn, piekte ’s werelds grootste cryptomunt op $20.000. Vandaag kan je diezelfde Bitcoin kopen voor ongeveer $3.500. Dat is een daling van 82,5%. De marktwaarde is hiermee gezakt van $320 miljard naar $60 miljard.

2017 was een fantastisch jaar voor Bitcoin. Tot en met 17 december. De cryptomunt begon het jaar rond $1.000 en piekte op 17 december op $20.000. Een stijging van maar liefst 1.900%. Maar aan de feest kwam snel een einde. Bitcoin eindigde 2017 aan $13.880 of een daling van 44% sinds de piek.

 
di 18 dec
Is dit het begin van een nieuw Altcoin seizoen?
 

Nadat de cryptomarkt een maand geleden aan een nieuwe sell-off begon, beginnen er terug de eerste groene scheuten te komen. Maar het is niet Bitcoin dat de kar trekt, het zijn deze keer de altcoins. Is dit het begin van een nieuw altcoin seizoen?

Brendan Bernstein, oprichter van Tetras Capital – een Blockchain, Crypto en Digital Asset Hedge Fund – legde in een serie tweets ooit uit wanneer het interessant is om te beleggen in altcoins. Het is belangrijk voor beleggers in cryptomunten om te beseffen dat crypto’s in bepaalde cyclussen bewegen.

 
di 18 dec
Tom Lee: Faire waarde van Bitcoin is op dit moment +/- $14.000
 

Volgens Fundstrat analist Tom Lee zit niet hij verkeerd met het toekomstige koersdoel van Bitcoin, maar is de markt verkeerd. Lee had een jaar geleden keer op keer gelijk wat zijn voorspellingen over Bitcoin betrof. Maar in 2018 schiet hij meer de bal mis dan raak. Toch blijft hij erbij dat Bitcoin op dit moment zo’n $14.000 waard is.

Tom Lee berekent de faire waarde van Bitcoin op basis van het aantal actieve wallets, het gebruik per account en enkele andere criteria op basis van de vraag naar ’s werelds grootste cryptomunt.

 
di 18 dec
Conclusies en consensus : bitcoin bodem in zicht
 

Dat de koersen van bitcoin en altcoins het slecht doen, is misschien wel het understatement van het jaar. Het jaar 2018 dan wel dat bijna ten einde is. Want daarvoor, in 2017, leek the sky the limit. Ja, wie laag kocht zit nog altijd op rozen (plus 400 procent in de laatste twee jaar). Maar wie daarna hoog kocht, ligt op apegapen. Heeft het opgegeven tout court, of panikeert. Of ziet doorheen alle supersnelle digitale ontwikkelingen, de bits en de bytes, de coin zelf niet meer. Dus besloten we een helpende hand te bieden. Méér nog: véél helpende handen. Neemt u ze gerust aan!

 
di 18 dec
Gebroeders Winklevoss maken zich geen zorgen omtrent cryptowinter
 

Op de top van de Bitcoin hype waren de gebroeders Winklevoss de eerste publiek bekende cryptomiljardairs. Nu de cryptomarkt zich in een diepe winterslaap bevindt, hebben Cameron en Tyler al vele miljoenen verloren. Toch maken ze zich geen zorgen. De cryptowinter geeft hen zelfs voldoende tijd en mogelijkheden om zich voor te bereiden op de toekomst.

“We’re totally at home in winter,” zeggen de gebroeders Winklevoss in een interview met Bloomberg. Naast de vele Bitcoins, die ze bewaren door de private sleutel in stukken te knippen en te bewaren in verschillende kluizen, zijn Tyler en Cameron ook de oprichters van Gemini.

 
ma 17 dec
Is de bitcoin op weg naar nul?
 

Cryptovaluta's blijven in de hoek zitten waar de klappen vallen. Na een crash eind vorig jaar en begin dit jaar leek het even rustig, maar sinds november hebben de digitale munten een nieuwe daling ingezet.

Sinds 5 november is bijvoorbeeld de bitcoin nog eens met bijna 50 procent gedaald en sinds het hoogtepunt in december 2017 is de munt ruim 80 procent minder waard geworden. Andere digitale munten ging het niet beter af en er worden nauwelijks nieuwe digitale munten geïntroduceerd. Voor een bitcoin wordt nu 3.300 dollar betaald tegenover 13.600 dollar begin januari. 

 
ma 17 dec
Nederlandse bitcoinfamilie blijft kalm onder cryptocrash: “De koers zal wel naar 200.000 euro stijgen”
 

De koers van de bitcoin stort in. Maar de bitcoinfamilie Taihuttu, het Nederlandse gezin dat heel het vermogen in cryptomunten investeerde, blijft er stoïcijns onder. “Uiteindelijk kan de bitcoin wel naar een koers van 200.000 euro stijgen.”

 
vr 14 dec
Ook Samsung gaat crypto wallets integreren in zijn smartphones
 

Ondanks de fors gedaalde koersen van de cryptomunten, staat de ontwikkeling en innovatie van de sector niet stil. Gebruikservaring was een van de grootste problemen. Maar daar komt steeds meer verandering in. Het wordt steeds gemakkelijker om cryptomunten te bewaren op een smartphone. Zelfs een van de grootste producenten ter wereld, Samsung, heeft plannen in die richting.

Volgens SamMobile, het grootste online community netwerk betreffende Samsung, plant het Zuid-Koreaanse bedrijf een de integratie van een cold wallet systeem bij de lancering van de Galaxy S10.

 
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs