EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
44
kliks
Bron: businessinsider.com
30
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
27
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
24
kliks
20
kliks
 
Cryptocurrency
wo 22 mei
Waar vind je de goedkoopste bitcoin?
 

Zoals in alles loont het om te vergelijken. Er zijn heel wat aanbieders van bitcoin (BTC) op de markt, zowel in binnen- als in buitenland. Een globaliserende wereld kent immers geen grenzen. Stel: u heeft een wallet, online portefeuille aangeschaft en wilt die vullen met bitcoin. Om te beginnen. Het is de oudste coin (2009) en ook de mastodont onder alle digitale munten. De cryptomunt met de hoogste marktkapitalisatie. Gezien de felle opmars van bitcoin (meer dan een verdubbeling in koers sinds begin 2019). Ze geeft ook meestal de richting aan die altcoins, alternative coins opgaan. Het is dus verstandig om van bitcoin de basis van een gebalanceerde crypto beleggingsportefeuille te maken.

 
di 21 mei
Cryptomarkt wacht belangrijke beslissing op 21 mei 2019
 

Op die datum zal de Amerikaanse beurscommissie SEC beslissen over de exchange-traded fund (ETF) aanvraag vanwege VanEck/SolidX. Zo’n ETF, in dit geval voor bitcoin (BTC), is een tracker die de koers volgt. Er waren in het verleden al tal van dergelijke aanvragen. Die steeds werden afgekeurd, of waarover de beslissing is uitgesteld. De cryptomarkt hoopt zoals steeds op een goedkeuring. Want die zou de bitcoin koers weer een flinke push omhoog moeten geven. Institutionelen zouden al zeker grote klanten worden. Maar ook omdat bij een ETF de onderliggende waarde gekocht moet worden, door de managers van het fonds. Vooraleer het instrument uitgegeven kan worden. Het wordt een spannende dag voor de cryptomarkt!

 
di 21 mei
Investeringsfirma steekt geld in blockchain startup Bloxroute
 

De Nederlandse investeringsmaatschappij Maven 11 Capital heeft bekend gemaakt deel te nemen in de meest recente investeringsronde in de blockchain startup Bloxroute Labs. Dit Amerikaanse bedrijf richt zich op het oplossen van het schaalbaarheidsprobleem van blockchain technologie door de informatieoverdracht tussen miners sneller te maken. De technologie is inmiddels getest op een aantal prominente blockchain netwerken zoals Bitcoin en Ethereum en de resultaten hiervan zijn veelbelovend. Uiteindelijk kan de technologie deze netwerken met een factor 100 sneller maken. Naast Maven 11 participeren ook een aantal andere voorname investeerders zoals Coinbase Ventures, Pantera Capital en Fenbushi.

 
ma 20 mei
Officieel: Bitcoin bedreigt de Amerikaanse dollar!
 

Verbieden! Voor het te laat is! Alle cryptomunten trouwens! Gevaar! Dat moet Brad Sherman, ‘a U.S Congressman with the Democrats’ gedacht hebben wanneer hij oproept de bitcoin te verbieden. Hoewel in de meeste conversaties over financiën hét onderwerp, bitcoin the talk of the town is. Hoewel er nauwelijks nog een belangrijk bedrijf is dat niet met crypto en of blockchain werkt of bezeig is. Toch is niet iedereen gelukkig met de populariteit van cryptomunten. Ze vormen een gevaar voor de Verenigde Staten en voor de dollar, zegt Sherman. Die andere Congresleden oproept hem te steunen bij zijn voorstel. Vreemd, bijzonder vreemd, Mister Congressman, daar waar wij als grootste gevaar voor die dollar in de eerste plaats uw eigen drukpers zien? In se dus zij die aan de startknop zitten: de Fed, de Amerikaanse regering, uw eigenste Congress en president Trump?

 
ma 20 mei
Goedkeuring bitcoin ETF in de maak?
 

Het zijn spannende dagen voor de liefhebbers en beleggers van cryptomunten. De Securities and Exchange Commission (SEC) staat op het punt om een oordeel te vellen over het bestaan van drie bitcoin ETFs. Helaas werd nog geen enkele bitcoin ETF goedgekeurd tot nu toe, maar er is waarschijnlijk licht aan het einde van de tunnel. Volgens commissielid Hester Peirce wordt het tijd om mee te gaan met de technologie en dergelijke ETF aanvragen goed te keuren.

Een belangrijke beslissing volgt de komende dagen, de Amerikaanse beurswaakhond SEC is druk in de weer met het evalueren van drie aanvragen om bitcoin EFTs te lanceren op de financiële markten. Het probleem is echter dat de SEC zich tot nu toe nooit echt heeft opengesteld voor zulke fondsen.

 
ma 20 mei
Legendarisch investeerder van contra naar pro bitcoin
 

De wereldberoemde miljonair investeerder Mark Mobius (VS, 1936) heeft zijn houding tegenover de digitale munt 180 graden herzien. Weer een criticus dus die het pro kamp heeft vervoegd. Dr Mobius is daarbij niet de eerste de beste. Als veteraan met 40 jaar ervaring in emerging markets. Dit soort succesvolle beleggers heeft volgelingen, luisteraars, een publiek en dit dan nog wereldwijd. Influencers zijn het, bewust of onbewust. De crypto & blockchainwereld heeft er in ieder geval een belangrijke stem bij gewonnen. Nog één felle tegenstander te gaan, Warren Buffett dus. Maar die heeft ondertussen toch al wel in de blockchain geïnvesteerd.

 
vr 17 mei
Amerikaans congreslid wil virtuele munten verbieden
 

Het Amerikaanse congreslid Brad Sherman wil een wetsvoorstel indienen om virtuele munten als Bitcoin in de Verenigde Staten te verbieden. Volgens hem ondermijnen virtuele munten de rechtsstaat en de machtspositie van de Amerikaanse dollar als wereldhandelsmunt. Ook zouden ze vooral gebruikt worden voor zaken als witwassen, drugshandel en belastingontwijking.

 
vr 17 mei
Bitcoin knalt naar beneden na klim van de afgelopen weken
 

Na enkele weken van herstel is de prijs van de bitcoin is vrijdag flink gekelderd. Voor 1 bitcoin betaal je nu rond de 6.550 euro, een daling van zo'n 10 procent binnen 24 uur.

Even na 5.00 uur vannacht lag de prijs van de bitcoin zelfs even rond 6.250 euro, volgens gegevens van Coinbase. Inmiddels is de koers dus weer wat opgekrabbeld.

 
vr 17 mei
Bitcoin populairder dan Donald Trump?
 

Dat is misschien wat kort door de bocht. Laat ons zeggen dat de digitale munt, het nieuws errond en de koers, meer aandacht krijgen van Google surfers midden mei 2019. De zoekgeschiedenis van Google is een prima graadmeter voor hot topics te duiden. De term ‘bitcoin’ wordt meer opgezocht dan Donald Trump, voorheen toch koploper. ‘Today it is more popular than other big search terms such as SpaceX, Tesla, Elon Musk and even Donald Trump.’

 
vr 17 mei
Bitcoin temporiseert en last pauze in op 7.200 dollar
 

Net geen dag nadat de bitcoin boven de 8.000 dollar handelde, verloor de munt zijn momentum en daalde opnieuw richting de 7.000 dollargrens om een (tijdelijk?) rustpunt te vinden rond 7.200 dollar. Het lijkt er op dat beleggers even de kat uit de boom willen kijken om te zien welke richting de munt in de nabije toekomst zal uitgaan. De altcoins volgenden het koersverloop en gingen ook lager.

De bitcoin die boven de 8.000 dollar noteert, een scenario dat weinigen nog voor mogelijk achtten maar uiteindelijk wel realiteit is geworden. Het heeft echter niet lang geduurd want nog geen 24 uur nadat de 8.000 dollargrens was gepasseerd, daalde de digitale munt opnieuw naar 7.200 dollar.

 
do 16 mei
De beste dagen van de week om in crypto te handelen
 

Maandag is het slechtste moment van de week om cryptomunten te kopen. Of erin te handelen. Terwijl vrijdag dan net het tegengestelde oplevert. Door op die dag digitale munten aan te schaffen, actief te zijn, behaalt u de meeste winst. Deze informatie werd verzameld en gepubliceerd op de Britse cryptosite Cryptodaily. Ze is gebaseerd op 15 maanden aan historische data. De auteur geeft ze ons met het voorbehoud dat dit geen beleggingsadvies is, zoals gebruikelijk. Iedereen is verantwoordelijk voor zichzelf en zijn daden, zoals verondersteld geweten. En dat geldt dus ook in de cryptowereld. Vijf dagen of zeven?

 
wo 15 mei
Bitcoin als verzekeringspolis en De Digitale Dimensie
 

Een verzekering tegen irrationele manipulaties en nefaste acties vanwege banken en overheden. Dat is wat Travis Kling, Chief Investment Officer (CIO) van Ikigai Asset Management stelt. ‘Bitcoin is gaining ground as a kind of safe investment in the face of problems caused by bad government administrations.’ De wereld wordt wakker in het besef dat bitcoin een tegengewicht vormt en een veilige haven kan betekenen. En dit voor de grootste monetaire malversatie in de geschiedenis van de mensheid: quantitative easing (QE).

 
di 14 mei
Misss Bitcoin: de belangrijkste ontwikkelingen in crypto
 

Misss Bitcoin geeft zoals elke week een heldere kijk op de cryptomarkt. In blockchain heeft ze niet zoveel vertrouwen, zegt ze zelf. Ze besteedt er wel aandacht aan maar haar werkveld blijven toch de cryptomunten. De twee zijn au fond onafscheidelijk, maar het blijft een feit dat de munten en tokens de meeste directe actie tonen. De ontwikkelingen in blockchain zijn meer onderhuids, en ook degene die ons aller leven gaan veranderen. Big time zelfs. Maar ieder zijn en haar meug, toch? Wie op korte termijn een euro of dollar (en liefst wel wat meer) wil verdienen moet ook hier zijn, bij de munten en tokens. En daaromtrent valt weer heel wat te vertellen. Madelon Vos, zoals haar echte naam luidt, doet dit in klare, heldere taal. Kijk en luister dus maar zo u wilt:

 
di 14 mei
Bitcoin blijft stijgen: nu al meer dan 8.000 dollar waard
 

De waardestijging van de digitale munteenheid bitcoin zet flink door. De cryptomunt was vanochtend voor het eerst in ongeveer 10 maanden meer dan 8.000 dollar (ongeveer 7.120 euro) waard.

 
di 14 mei
Bitcoin stijgt naar €7.000,- | BTC in 2019 al met meer dan 100% gestegen!
 

Op maandag 13 mei 2019 heeft BTC de €7.000,- aangetikt. Op 1 januari 2019 was dat nog zo’n €3.500,-. De waarde van Bitcoin is in 2019 dus al verdubbeld! Daarmee is het meteen de best presterende investering van dit jaar, boven alle andere beleggingscategorieën. (Dat natuurlijk nog maar zijn vijfde maand is ingegaan, maar toch…) De bitcoin leeft weer en de bearmarkt lijkt te zijn veranderd in een heuse bullmarkt. Het gaat momenteel erg hard omhoog. Misschien wordt Bitcoin ooit wel even belangrijk (nou ja) als de Amerikaanse dollar, verschillende analisten zijn erg positief. Eens zal de dollar zijn status als wereldreservemunt zal verliezen…

 
di 14 mei
Bitcoin ruim 7.850 dollar waard, hoogste koers in negen maanden
 

De prijs van 1 bitcoin kwam maandag rond 18.50 uur boven de 7.850 dollar (ruim 6.986 euro) uit. Dit is de hoogste koers sinds augustus 2018. De virtuele munt was maandagavond 12,5 procent meer waard dan zondag.

Afgelopen vrijdag brak de koers van de cryptomunt nog door de grens van 6.000 dollar, wat het hoogste niveau was sinds 15 november 2018.

 
ma 13 mei
Bitcoin stijgt boven de 7.000 dollar
 

De digitale munteenheid Bitcoin is vorig weekend flink gestegen. Deze ochtend bedroeg de waarde van de cryptomunt zelfs even meer dan 7.000 dollar. Dat betekende een stijging van ruim 10 procent sinds vrijdag.

 
ma 13 mei
Bitcoin dipt maar behoudt steun op 7.000 dollar
 

De bitcoin is aan een indrukwekkende heropleving bezig. Sinds begin deze maand heeft de populaire digitale munt er een flinke lap op gegeven. Een stijging van 5.200 dollar naar 7.500 dollar op die korte periode is op zijn minst indrukwekkend te noemen. Analisten vreesden voor een correctie en die kwam er ook, maar ze is acceptabel want de bitcoin vindt een goede steun op 7.000 dollar.

De bitcoin is terug ‘on fire’, met een stijging van 5.200 dollar naar 7.400 dollar hebben beleggers er weer zin in om digitale munten te kopen. Maar we leren uit het verleden en analisten voorspelden een correctie want een stijging op die korte termijn kan natuurlijk niet blijven duren.

 
ma 13 mei
Nomad Capitalist: de beste landen voor cryptobezitters
 

Het zijn welgestelde Amerikanen, cryptobezitters, die de bijstand van Nomad Capitalist zoeken om te emigreren. Weg van de hoge taxatie over hun bezit aan cryptomunten. De veranderende en onduidelijke wetgeving errond. Naar diverse landen waar deze financieel geslaagde crypto eigenaars welkom zijn. Het systeem heet ‘citizenship by investment’. Je investeert in een bepaald land een bedrag en verkrijgt in ruil het burgerschap. Tal van Europese landen bijvoorbeeld passen dit systeem ook toe. De hele procedure van nationaliteit verandering duurt wel van 6 maanden tot 2 jaar. Dit wanneer je alles helemaal zelf doet. Nomad Capitalist kort die periode in omdat het bedrijf goed de weg weet in de diverse administraties.

 
za 11 mei
Bitcoin is de beste investering van 2019
 

Inderdaad; beter dan olie of zelfs aandelen. Wie zou dat hebben vermoed in december 2018? (Wijzelf, zie hier voor het bewijs maar dit terzijde.) Bitcoin was voor de zoveelste maal dood verklaard, geen hond die de munt nog wilde aanraken. En toch, en toch. Net dat is het moment om erin te beleggen, de munt te kopen. Dat is tegendraads of contrarian beleggen en loont het meest van alle beleggingstechnieken.

 
vr 10 mei
Wat heeft de Brexit te maken met cryptomunten?
 

Een rondvraag onder analisten geeft als uitkomst dat 62 procent verwacht dat Brexit, eens gerealiseerd, een flinke zet omhoog zal beteken voor cryptomunten. De poll vanwege Cindicator vertelt ook dat 74 procent van de ondervraagden overweegt om meer bitcoin en altcoins te kopen. Want zowel de Britse pond als de Europese euro hebben sinds 29 maart te lijden onder de voortdurende onzekerheid. Wannéér en of die ondertussen beruchte scheiding tussen het VK en de EU zal plaatsvinden? Uw gok is zo goed als de onze. Ondertussen heeft een en ander de Britse economie toch wel deugd gedaan. Met een groei van 0,5 procent in het eerste kwartaal van 2019.

 
vr 10 mei
Bitcoin voor het eerst sinds november boven de 6.000 dollar
 

De koers van de Bitcoin is de voorbije dagen tot een niveau van meer dan 6.000 dollar gestegen. Dat is het hoogste niveau sinds midden november vorig jaar. Volgens analisten hebben de koersstijgingen vooral te maken met een toenemende interesse van investeerders in operaties met Bitcoin. De Bitcoin heeft al een bewogen geschiedenis achter de rug. De virtuele munt heeft immers vooral door zijn extreem wisselende koers van zich doen spreken.

 
vr 10 mei
Analist die bitcoin crash voorspelde opnieuw positief
 

Bitcoin zit in een duurzame herstelperiode en beleggers moeten van koersdalingen gebruik maken om meer BTC te kopen. Dat zegt Fundstrats technisch analist Robert Sluymer. Wie naar de koers van bitcoin kijkt begin mei 2019, zal die verklaring een open deur intrappen vinden. Maar Sluymer is wel de man die voor de recentste bitcoin crash waarschuwde. Toen in de tweede helft van 2018 BTC nog rond 5500 dollar tegenwaarde stond. Die halveerde bijna inderdaad in enkele weken tot iets boven de $3000.

 
do 9 mei
Prijs bitcoin door grens van 6.000 dollar
 

De prijs voor een bitcoin is donderdag gestegen boven de 6.000 dollar, het hoogste niveau ten opzichte van de dollar sinds 15 november. Ten opzichte van de euro steeg de bitcoin naar een waarde van 5.400 euro, eveneens het hoogste punt sinds november.

Mogelijk krijgt de cryptovaluta een stimulans door grotere partijen die meer mogelijkheden bieden voor investeringen in cryptovaluta.

 
do 9 mei
Bitcoin bereikt nieuw jaarrecord
 

De bitcoin zit in de lift, vandaag bereikte de munt een nieuw jaarrecord door de 6.000 dollar aan te tikken. Dit is het hoogste niveau sinds november vorig jaar. Op de cryptomarkt kan het snel keren, maar het lijkt er stevig op dat de bitcoin bezig is aan een heropleving. Het sentiment rond de munt zit alvast goed, veel analisten bevestigen de opwaartse trend op de cryptomarkt.

6.000 dollar, dat is even geleden voor de bitcoin. Het nieuwe jaarrecord, en hoogste niveau sinds november vorig jaar, doet beleggers alvast dromen van nog hogere koersen. Het slopen van de 5.000 dollargrens was al een psychologisch overwinning, die van 6.000 dollar is dat des te meer.

 
do 9 mei
3 grote veranderingen dankzij de blockchain die revolutionair zijn
 

Wanneer het gaat om digitaal geld, dan gaat het vaak over de waardeveranderingen waar geld mee verdiend kan worden. Er wordt te weinig gesproken over de concrete mogelijkheden die de achterliggende platformen bieden. Uiteraard is de koerswaarde van Ripple interessant, maar is het niet veel spannender om te zien welke banken de blockchaintoepassingen gebruiken om revolutionaire aanpassingen te doen in het wereldwijde betalingssysteem? We gingen op zoek naar nog drie andere grote veranderingen die niets te maken hebben met cryptovaluta en alles met de blockchain.

 
do 9 mei
De haat-liefde verhouding van Azië met crypto en blockchain
 

Zovele landen die Azië vormen tezamen. Evenveel meningen en standpunten ook tegenover digitale munt? Eigenlijk zijn er twéé kampen. Mastodont China houdt van blockchain en past die ook graag toe. Van cryptomunten, toch gebouwd op de technologie, wil de regering echter niets weten. Niet te controleren, beheersen, dus: verbieden die handel. Individuele burgers hebben ondertussen wel al een omweg gevonden. De rest van Azië omarmt zij het blockchain, zij het digitale munten, meest ook allebei.

 
wo 8 mei
7000 miljard dollar geldbeheerder gaat voor bitcoin!
 

Een van de grootste money managers ter wereld is het Amerikaanse Fidelity. Deze gaat ‘within a few weeks’ bitcoin verhandelen voor institutionele klanten. Het is buitengewoon positief nieuws en de koers van BTC gaat op dinsdag 7 mei dan ook direct meer dan 5 procent hoger. ‘Fidelity Investments, one of the biggest asset managers on the planet, will launch a crypto trading service “within weeks” according to a Bloomberg report.’

 
wo 8 mei
40 miljoen dollar aan bitcoin gestolen van één van de grootste handelsplatformen
 

De bitcoin begint weer op een positieve manier in de picture te komen. Dat is uiteraard goed nieuws maar dat brengt ook weer verhoogde criminaliteit met zich mee. Hackers hebben weer toegeslagen op de cryptomarkt, deze keer op één van de grootste handelsplatformen ter wereld. Hackers wisten 7.000 bitcoins te stelen, ter waarde van 40 miljoen dollar, van het populaire platform Binance.

 
di 7 mei
“Bitcoin is beste investering van 2019”
 

Een bizarre uitspraak, de bitcoin is momenteel de beste investering gezien het rendement. Volgens de Wall Street Journal is de populaire digitale munt een goede keuze om geld in te steken dit jaar. Dat komt omdat de bitcoin tot nu toe, van alle activa klassen, het meeste rendement wist te halen. Marktkenners en analisten vermoeden dat er nog ruimte is om te stijgen de komende maanden.

 
ma 6 mei
Crypto: wat doen millenials, miljonairs en institutionelen?
 

Onderzoeken en polls wijzen op een groot engagement vanwege diverse participanten in crypto en blockchain. Van 22 procent en 27 procent van de ondervraagden. Tot wel 47 en 68 procent naargelang de categorie van gebruikers, investeerders en andere beleggers. Millenials, miljonairs en institutionelen werden ondervraagd en de resultaten zijn indrukwekkend.

 
ma 6 mei
Bitcoin: winnen, winnen, winnen
 

Cameron en Tyler Winklevoss geven één bitcoin weg aan wie de beste foto’s maakt van de Gemini Crypto Bus. De Winklevoss tweeling is beroemd in de cryptowereld. Als fervente supporters van bitcoin en promotors van hun eigen beurs, Gemini. Zij lijken The American Dream in persoon. Knap, rijk en succesvol. Van roeiers bij de Olympische Spelen van 2008 tot internetondernemers sinds 2013. Een bericht van Tyler op Twitter luidde de wedstrijd in. Er rijden meerdere van dergelijke promobussen rond: ‘Right now they are in San Francisco, Chicago, and Washington D.C. Happy hunting!’

 
ma 6 mei
Is CZ van Binance de nieuwe Zuckerberg van Facebook?
 

Ongetwijfeld bent u goed bekend met Facebook, dat is dan zoals ongeveer een derde van de wereldbevolking. Misschien heeft u ook al gehoord van de vergevorderde plannen om een eigen cryptomunt te lanceren. Het project heet Libra. Er zouden onderhandelingen plaatsvinden met Visa en Mastercard voor het ontwikkelen van een stablecoin. Minder bekend bent u waarschijnlijk met ‘CZ’ (tenzij u een reguliere bezoeker van Biflatie.nl bent natuurlijk.) Maar de Chinese cryptobeurs Binance zult u vast wel kennen. CZ is de roepnaam waarmee Changpeng Zhao als oprichter en CEO van Binance liefst aangesproken wordt en vernoemd. Vanwaar nu de vergelijking die gemaakt wordt tussen CZ en sociale media magnaat Zuckerberg?

 
vr 3 mei
Bitcoin naar hoogste punt van het jaar
 

De bitcoin stijgt weer eens. De koers van de virtuele munt ging vandaag ongeveer 6 procent omhoog.

Op het hoogtepunt was de bitcoin bijna 5.800 dollar waard, het hoogste punt sinds half november. Een directe aanleiding voor de stijging is er niet.

Analisten denken dat de bitcoin tot boven de 6.000 dollar kan stijgen. In het kielzog stegen ook andere virtuele munten, zoals ethereum, litecoin en EOS.

 
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs