EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
19
kliks
15
kliks
14
kliks
Bron: Goudverzekerd.nl
14
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 37 artikelen gevonden met het woord krachtig.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord KRACHTIG

Geplaatst op: donderdag 1 november 2018

Van obscuur plan tot wereldmunt: de bitcoin bestaat tien jaar

Tien jaar geleden belandde het idee voor de bitcoin in de mailbox van een handvol mensen. Nu zijn miljoenen mensen bekend met de digitale valuta. Davy Stevens, werkzaam bij handelsplatform BTC Direct: “Het idee voor de bitcoin was zo KRACHTIG. Het had alles in zich om groot te worden.”

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 29 september 2018

Tom Lee ziet sterke rally bij Ethereum een voorspelt $1.900 eind 2019

Ethereum is nog altijd ’s werelds 2e grootste cryptomunt met een marktwaarde van $23 miljard. Maar sinds de piek boven $1.300 per ETH daalde de koers tot onder $200. Er ging dus ruim 80% van de koers af. Volgens Wall Street strateeg en crypto expert Tom Lee is de cryptomunt nu klaar voor de volgende, KRACHTIGe rally.

Op Bloomberg voorspelt Tom Lee dat Ethereum tegen eind 2019 aan een nieuw record van $1.900 per ETH kan noteren. Volgens Lee is de markt momenteel extreem negatief wat vaak de basis is voor een sterke rebound.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 10 juni 2018

4 redenen waarom je nu toch maar best wat goudmijnaandelen koopt

Goud en goudmijnaandelen zijn niet bepaald geliefd, om het zacht uit te drukken. Op een korte (maar KRACHTIGe) opflakkering na in 2016 hebben beleggers in goudmijnaandelen al bijna 10 jaar geen plezier meer beleefd aan hun aandelen. Maar toch zijn er nog 4 goede redenen waarom je vandaag maar best wat goudmijnaandelen koopt.

Terwijl de aandelenmarkten blijven knallen, consolideert de goudprijs en kunnen goudmijnaandelen nog niet eens een deuk in een pakje boter slaan. Je zou voor minder radeloos worden en goudmijnaandelen opgeven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 23 april 2018

Goudprijs gaat mogelijk hard op de rem

Een interessante cocktail van indicatoren wijst er mogelijk op dat het KRACHTIGe koersverloop van goud slechts een schijnbeweging geweest is. Hoewel de geopolitieke spanningen hoog oplopen, laten de sterke wereldwijde economische cijfers zich voorlopig niet intimideren. Toch zijn er redenen om goud aan te houden.

Lees verder op GoudPortal.nl
Geplaatst op: maandag 9 april 2018

Euro schiet hoogte in na opmerkingen Draghi

De Europese Centrale Bank (ECB) verwacht dat het tempo van de economische groei in de eurozone dit jaar KRACHTIG zal blijven. Dat staat in het jaarverslag van de centrale bank in Frankfurt. 

Kort na het verschijnen van het jaarverslag, schoot de euro te hoogte in. De koers van de eenheidsmunt steeg vanmiddag tot 1,2322 dollar. 

Lees verder op HLN.be
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs