EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
41
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 36 artikelen gevonden met het woord krachtig.
Artikel 1 tot 5
Geplaatst op: dinsdag 6 maart 2018

Kort & KRACHTIG: de bitcoin is here to stay

De bitcoin is een blijvertje. Dat is de opinie online van journalist en auteur Mark Koster.

[video]

Lees verder op rtlz
Geplaatst op: woensdag 7 februari 2018

Waarom de raket van Elon Musk een ongelofelijke 'game changer' is

Met de succesvolle lancering van de KRACHTIGste raket sinds maanraket Saturn V en een Tesla in de ruimte, zijn we getuige van een ware game changer op ruimtegebied. Noem het gerust de start van een tweede ruimterace, waarbij niet langer strijd wordt geleverd tussen naties maar tussen miljardairs en hun commerciële bedrijven.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 4 februari 2018

Poetin over het reduceren van kernwapens

Het Amerikaanse Ministerie van Defensie wil minder KRACHTIGe kernwapens ontwikkelen, met als argument dat ze dan eerder ingezet kunnen worden in extreme omstandigheden. Volgens een nieuw onderzoeksrapport van het Pentagon moeten dit soort ‘kleinschalige’ nucleaire wapens ontwikkeld worden om een antwoord te klaar te hebben voor de ‘agressieve uitbreiding’ van het wapenarsenaal van China en Rusland.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 29 november 2017

Noord-Korea test ‘KRACHTIGste raket ooit’

Noord-Korea heeft voor het eerst in een tijdje nog eens een raket afgevuurd.De raket vloog vanuit de provincie Zuid-Pyongan in oostelijke richting en is terecht gekomen in wateren die toebehoren aan de Japanse economische zone. Maar het was niet zomaar een raket. Pyongyang stelt dat het de KRACHTIGste is die Noord-Korea ooit heeft afgevuurd en die “het hele vasteland van de Verenigde Staten kan bereiken”.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 20 november 2017

Huis kopen zonder eigen startkapitaal wordt bijzonder moeilijk

KBC-baas Johan Thijs stelt voor om leningsbedragen voor het kopen van een huis te beperken tot 90 of zelfs 80 procent. Voor jongeren zonder kapitaalKRACHTIGe (groot)ouders zou dat enorm slecht nieuws zijn.

KBC-baas Johan Thijs stelt voor om leningsbedragen voor het kopen van een huis te beperken tot 90 of zelfs 80 procent. Voor jongeren zonder kapitaalKRACHTIGe (groot)ouders zou dat enorm slecht nieuws zijn.

Is de Belgische woningmarkt oververhit? Feit is dat de prijzen voor huizen en appartementen de laatste jaren fel gestegen zijn: een eigen woning kopen is zeker voor jonge mensen die aan het begin van hun carrière staan helemaal niet evident meer.Vaak gebeurt zo’n eerste aankoop ook met financiële steun van de ouders of grootouders.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs