EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord termijn.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord TERMIJN

Geplaatst op: woensdag 16 mei 2018

Zuid-Korea en Japan willen olie uit Iran blijven kopen

Zuid-Korea en Japan willen als bondgenoten van de Verenigde Staten een uitzondering op de nieuwe sancties tegen Iran, omdat deze sancties het op TERMIJN onmogelijk maken om olie uit dat land te importeren. Met de nieuwe Amerikaanse sancties hebben andere landen zes maanden de tijd om alle lopende contracten met Iran te verbreken en andere leveranciers voor olie te zoeken.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 15 mei 2018

Aandelen trekken crypto uit het slop! [Opinie]

Ondanks de turbulentie van de voorbije maanden, bleven we voor de markten omhoogkijken. Immers, de tijdelijke correctie zou op relatief korte TERMIJN terug overgaan in een vervolg van de stierenmarkt. Afgelopen week waren we getuige van de uitkomst van onze voorspelling. De S&P 500 brak uit het tijdelijke correctiepatroon. En dat patroon zal zich binnenkort ook verderzetten bij cryptomunten.

De onderstaande grafiek laat er geen misverstand over bestaan. Niet enkel staan de aandelenmarkten terug in de plus voor het jaar, we zullen in de komende weken en maanden de recordniveaus terug opzoeken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 7 mei 2018

Grafiek: De goudprijs moet binnenkort een richting gaan kiezen

Het overgrote deel van de beleggers is nog steeds niet gecharmeerd van een positie binnen de goudmarkt. De goudmarkt heeft door de gigantische daling van de afgelopen jaren (sinds 2011) niet bepaald een goede reputatie opgebouwd. Toch was deze daling op de langere TERMIJN gemeten slechts een correctie.

Volgens Chris Kimble, ervaren technisch analist, is de goudprijs op een cruciaal moment aanbeland. Volgens Kimble moet de goudprijs immers binnenkort een richting gaan kiezen. Overigens kan de goudprijs zowel naar beneden als naar boven gaan uitbreken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 6 mei 2018

“Marktkapitalisatie van 40 biljoen is mogelijk”

De afgelopen maand is de marktkapitalisatie gestegen van 256 miljard naar het huidige niveau van 450 miljard dollar. Een indrukwekkende stijging op korte TERMIJN die werd veroorzaakt door de vernieuwde interesse van beleggers en investeerders in cryptomunten. Maar volgens Pantera CEO Dan Morehead stelt dit bedrag niets voor in vergelijking met wat mogelijk is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 4 mei 2018

Trauma in wording

Zouden de risico’s in de markt worden geherwaardeerd naar aanleiding van een strakker monetair beleid? Zouden kasgeld, soliede, korte TERMIJN staatsobligaties en wat Fysiek Goud dan, voorlopig, de enige veilige havens worden?

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs