EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord termijn.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord TERMIJN

Geplaatst op: vrijdag 11 januari 2019

“Chinese economie zorgwekkender dan Amerikaanse economie”

De toestand van de Chinese economie is een grotere zorg dan die van de Amerikaanse economie, aldus een investeringsexpert. Er zijn voldoende signalen die wijzen op een groeivertraging op korte TERMIJN. De verhoogde Amerikaanse importtarieven en de omschakeling van het Chinese economische model wegen zwaar op de groei van de Chinese economie.

Felix Brill, aandelenstrateeg bij het Liechtensteinse VP Bank, zei tijdens een interview met CNBC dat beleggers zich moeten schrap houden voor meer volatiliteit op de financiële markten zolang de handelsoorlog tussen de Verenigde Staten van Amerika en China blijft voort woeden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 7 januari 2019

Wereldbank-president Jim Yong Kim treedt onverwacht af

President van de Wereldbank Jim Yong Kim treedt per februari 2019 af, kondigt de bank maandag aan. Kim beëindigt hiermee onverwacht vroegtijdig zijn TERMIJN. Hij was in 2016 nog benoemd voor een periode van vijf jaar, die officieel pas in 2022 zou aflopen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 21 december 2018

Is dit hét moment om in commodities te beleggen?

Het is op dit moment niet gemakkelijk om een goede beleggingsbeslissing te maken. De meeste aandelen zijn immers tijdens de afgelopen weken hard afgestraft. Haast geen enkele sector wist de dans te ontspringen. Voor de lange TERMIJN gemeten is dit wellicht het ideale moment om commodityaandelen aan de portefeuille toe te voegen.

De commoditysector is tijdens de afgelopen jaren min of meer in het ‘vergeethoekje’ geraakt. Slechts een handjevol beleggers is vandaag de dag nog geïnteresseerd in grondstoffen. En dat is ook niet vreemd, want deze sector heeft het de afgelopen jaren niet bepaald gemakkelijk gehad. Toch kan die dramatische tijd achter de rug liggen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 18 december 2018

Amerikaanse staatsschuld stijgt het hardst sinds 2012

De Amerikaanse overheidsschuld ligt dit jaar op schema om het snelst te stijgen sinds 2012. Deze stijging is hoofdzakelijk te danken aan het overheidsbeleid van Donald Trump. Sinds het begin van dit jaar is de staatsschuld al met bijna 7% gestegen. En de groei van de Amerikaanse economie is uiteraard niet voldoende om deze stijging te compenseren.

Sinds het aantreden van Donald Trump, in januari 2017, is de Amerikaanse staatsschuld met ruim $ 1,9 triljoen gestegen. Dit bedrag is gelijk aan de omvang van het bruto binnenlands product van Brazilië. Als de groeisnelheid van dit jaar tot aan het einde van het jaar wordt gehandhaafd, zou dit de grootste procentuele stijging zijn sinds het laatste jaar van Obama’s eerste TERMIJN. Dat was in 2012 toen de Amerikaanse economie een stimulering nodig had als gevolg van de nasleep van de financiële crisis.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 3 december 2018

Wordt onze schijnwelvaart doorgeprikt?

We kunnen op verschillende manieren kijken naar onze westerse welvaartsmaatschappij. Het is maar net welke bril men opzet. Met een zonnebril op onze neus zien we een meer vrolijke werkelijkheid dan wanneer we onze leesbril opzetten die alles vlak voor onze neus uitvergroot. Nu ben ik al jaren gewend om met mijn leesbril op de dingen wat duidelijker te zien en soms wil ik wel een vergrootglas gebruiken om de details wat nader te bestuderen. Dat is af en toe wel nodig. We zijn meestal te oppervlakkig in onze beoordelingen in een gejaagde samenleving die gewend is om met de waan van de dag voort te leven naar de volgende dag. Verder vooruit kijken naar de langere TERMIJN toekomst is er niet bij tegenwoordig. Dat kost tijd en enige inspanning. In onze 21ste eeuw zijn we niet gewend een eind vooruit te kijken na vele decennia van economische voorspoed.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs