EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord termijn.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord TERMIJN

Geplaatst op: vrijdag 10 augustus 2018

Tuur Demeester: ‘Geen nieuw record voor Bitcoin in 2018’

Ondanks een cool-off periode van 6 maanden in 2018 voorziet Bitcoin-specialist Tuur Demeester nog meer zijwaartse bewegingen of neerwaartse druk voor Bitcoin de komende maanden. Zwakke adaptatie vanuit de retail, wachtende institutionele beleggers en een marktkapitalisatie die te hoog is voor on-chain activiteiten liggen aan de basis.

Tuur Demeester schrijft in een Medium blog dat hij zeer positief blijft voor Bitcoin op lange TERMIJN, maar dat hij zeer voorzichtig is op korte TERMIJN.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 7 augustus 2018

Wat tuur demeester betreft zien we dit jaar geen nieuw hoogtepunt meer in de Bitcoin koers

Terwijl de Bitcoin koers al een half jaar aan het dalen is denkt Tuur Demeester dat de bodem niet per se bereikt is. Hoewel zijn visie op de lange TERMIJN positief blijft, waarschuwt hij voor korte TERMIJN optimisme. In een recente blogpost gaat Tuur dieper in op de redenen voor de huidige stagnerende Bitcoin koers. Hij geeft wel aan dat het nog geen uitgemaakte zaak is en benoemt ook mogelijke redenen die een positief effect zouden kunnen hebben op de Bitcoin koers.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: dinsdag 31 juli 2018

De piek is eraf

De rek is er een beetje uit in de Verenigde Staten. Het derde en vierde kwartaal zullen niet zo mooi zijn als het eerste halfjaar. Dat is onder andere te zien aan het dalende consumenten- en producentenvertrouwen. Op de lange TERMIJN is er ook nog eens veel te weinig geld om de pensioenen te dekken en de VS blijft dat probleem maar voor zich uit schuiven. Maar de VS is niet de enige met dalende cijfers: vertrouwenscijfers in Europa beginnen ook te kraken.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 20 juli 2018

Bitcoin naar $50.000?

Wat ons meer bezighoudt tegenwoordig, is het vraagstuk waar Bitcoin op korte en middellange TERMIJN naartoe gaat. Zal de daling doorzetten tot $4.000, of zelfs $3.000 zoals steeds meer analisten beweren? Of krijgen we een flinke ommezwaai binnenkort?

We lazen een tijdje geleden een opmerkelijk stuk op CNBC, met de volgende kop:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 16 juli 2018

Wanneer gaat de ECB nu echt de rentestand optrekken?

Mario Draghi liet tijdens zijn laatste persconferentie weten dat de ECB de rentestand in ieder geval niet zal optrekken tot en met de zomer van 2019. Ondanks het feit dat beleggers nu alsnog niet weten waar ze aan toe zijn, wisten deze woorden aanvankelijk te leiden tot een beursstijging. Inmiddels vragen steeds meer beleggers zich af wanneer de Europese centrale bank nu echt de rentestand gaat optrekken.

Carsten Brzeski, econoom bij ING, is van mening dat Draghi in ieder geval één keer de rente zal gaan optrekken voordat zijn presidentsTERMIJN afloopt. Deze TERMIJN loopt af op 31 oktober 2019. Ook steeds meer beleggers beginnen rekening te houden met een eerste renteverhoging net na de zomer van 2019. Zo is in een maand tijd de kans op een renteverhoging in september 2019 gestegen van onder de 70 naar boven de 80 procent.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs