EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
48
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
35
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord termijn.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord TERMIJN

Geplaatst op: vrijdag 19 oktober 2018

Bitcoin: kalmte voor de storm?

De volatiliteit van ’s werelds grootste cryptomunt, Bitcoin, staat op het laagste niveau in 17 maanden. Sinds begin september beweegt de Bitcoinprijs – op enkele uitschieters naar boven en naar beneden na – rond $6.500. Dit geeft langeTERMIJNbeleggers eindelijk de kans om zonder veel volatiliteit in te stappen. Mogelijk is dit de stilte voor de storm.

Samen met de volatiliteit ligt ook het volume van Bitcoin op een laag pitje. Begin oktober daalde het dagelijkse volume nog van $4,2 miljard naar $3,2 miljard. Sindsdien herstelde het volume opnieuw. Nieuwe marktsegmenten hebben vaak een turbulent begin totdat de nodige infrastructuur bestaat om een solide markt neer te zetten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 19 oktober 2018

'Ze zitten klem, hoor'

De afzwakkende groei in China is een langeTERMIJNverhaal. De eerdere groei (hard, hard, hard) was een kwestie van veel kredietverlening en creatief financieren. De Chinezen wisten toen al dat ze daar spijt van zouden krijgen en merken nu dat de mate waarin ze creatief financierden nog groter is dan ze dachten. Dus dat proberen ze nu onder controle te krijgen, en dat heeft economische consequenties.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 oktober 2018

Dure energie maakt rentree en bedreigt wereldeconomie

Het Internationaal Energie Agentschap (IEA), met hun hoofdkantoor te Parijs, maakt zich zorgen over de stijgende energieprijzen. Volgens hun laatste maandelijkse rapport zijn de prijzen voor kolen, gas en olie hard gestegen. Het IEA concludeert dat de ‘dure energie’ zijn comeback maakt en dat dit op TERMIJN een negatieve invloed zal hebben op de groei van de wereldeconomie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 11 oktober 2018

Dit is waarom goud en goudmijnaandelen moeten stijgen

Met de exodus op de aandelenmarkt kijkt iedereen weer naar goud. Goudmijnaandelen zijn zelfs bij de beste aandelen tijdens de sell-off. Daar is in feite een heel eenvoudige verklaring voor. Goud en goudmijnaandelen moeten stijgen. Dat is bijna een mathematische zekerheid.

De kostprijs voor een overname in de goudsector, is vandaag hoger dan de kostprijs om goud uit de grond te halen. Wanneer een overname goedkoper is als nieuwe investeringen, drogen de investeringen op waardoor er steeds minder goud gevonden zal worden. Dit zal op TERMIJN resulteren in een stijgende goudprijs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 27 september 2018

Onprettige verrassingen

Die gaan we volgens macro-econoom Kees de Kort nog krijgen in de emerging markets nu de FED de rente heeft verhoogd. Toen de rente laag stond leenden opkomende markten veel dollars, en dat gaat nu pijn doen. Een aantal organisaties en bedrijven zullen in de problemen komen, dus moeten die landen iets ondernemen om hun economieën te beschermen. De FED is positiever dan eerst over 2018, maar voor 2019 voorspelt het afzwakking groei. Ook op de lange TERMIJN gaat de groei geen 2 procent worden. 'Daar spreekt niet heel erg veel vertrouwen uit.'

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs