Nieuws / Artikelen met het woord

termijn

1602 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: BNR.nl
Geplaatst: donderdag 22 februari 2018

Alle ballen op de korte TERMIJN

BNR-macro-econoom Kees de Kort ziet dat het 'alle ballen op de korte TERMIJN'-beleid van president Trump effect heeft: zelfs de Federal Reserve is positief.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 21 februari 2018

Er staat een financiële aardbeving voor de deur. Dit is wat je moet doen [Opinie]

Er zijn grote veranderingen bezig in de financiële markten, waar u niet direct zicht op heeft, maar die op langere TERMIJN een fundamentele impact zullen krijgen. Dat klinkt misschien erg mysterieus, maar het is geen geheim meer voor de aandachtige belegger. Wie dieper naar het financiële systeem kijkt, ziet letterlijk de verschillende lagen van verandering. Wat we vandaag zien, lijkt erg veel op het verschuiven van tektonische platen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 19 februari 2018

Het begin van een nieuwe bull markt in de edelmetalen?

Veel beleggers vergeten wel eens verschillende activa in relativiteit met elkaar te vergelijken.

Het is aangeraden om te vergelijken, om een zo goed en breed mogelijk beeld te krijgen van de financiële markten.

JC Parets van AllStarCharts is een gepokt en gemazeld technisch analist die een reputatie heeft van zijn mening niet onder stoelen of banken te steken.

Parets ziet – in relatieve termen – dan ook een paar nieuwe lange TERMIJN trends die zich momenteel lijken te ontwikkelen.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 19 februari 2018

Tektonische verschuivingen

Er zijn grote veranderingen bezig in de financiële markten, waar u niet direct zicht op heeft, maar die op langere TERMIJN een fundamentele impact zullen krijgen.

Dat klinkt misschien erg mysterieus, maar het is geen geheim meer voor de aandachtige belegger.

Wie dieper naar het financiële systeem kijkt, ziet letterlijk de verschillende lagen van verandering. Wat we vandaag zien, lijkt erg veel op het verschuiven van tektonische platen.

Als aardplaten over elkaar heen schuiven, of een tegendraadse beweging maken. Een dergelijke beweging valt lange tijd niet op, tot de opgebouwde spanning te groot wordt, en vrijkomt via een schok.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 16 februari 2018

Gaat de nieuwe Fed-voorzitter zorgen voor een diepere correctie?

Er is een einde gekomen aan het tijdperk van Janet Yellen als voorzitter van de Amerikaanse centrale bank. Zij moest recent het stokje overgeven aan Jerome Powell die direct tijdens zijn eerste werkdag geconfronteerd werd met een daling van meer dan 4% bij de Dow Jones index. Niet bepaald een lekker begin mogen we dus wel zeggen.

Allereerst is het de moeite waard om in kaart te brengen hoe goed Wall Street gepresteerd heeft onder de hoede van Janet Yellen. LPL Research laat weten dat de oud-voorzitter van de Fed tijdens haar vierjarige TERMIJN wist te zorgen voor een stijging van de Dow Jones index met meer dan 60%. Op de bovenstaande staafgrafiek (LPL Research) is te zien dat Yellen door deze prestatie op plek 6 komt te staan.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$