EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: BNR.nl
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord vladimir.
Artikel 1 tot 5
Geplaatst op: donderdag 15 maart 2018

Made in Russia: succes van Poetin blijft te veel afhankelijk van olie

De Russische president VLADIMIR Poetin is er niet in geslaagd om zijn land minder afhankelijk te maken van fossiele brandstoffen. Om zijn reserves, die tegen het midden van de jaren veertig uitgeput dreigen te raken, te kunnen ontwikkelen, heeft het land nood aan bijkomende investeringen en innoverende technologieën. Op dat gebied kunnen westerse sancties echter bijzonder veel pijn doen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: zaterdag 10 maart 2018

Interview: Megyn Kelly in gesprek met Poetin

Megyn Kelly van de Amerikaanse zender NBC sprak onlangs voor een tweede keer uitgebreid met de VLADIMIR Poetin. In dit gesprek voelt ze de Russische president aan de tand over de vermeende inmenging van Rusland in de Amerikaanse presidentsverkiezingen, over de banden tussen hem en Trump, de verhalen van belastingontduiking in de Panama Papers en over chemische wapens in Syrië.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: zaterdag 3 maart 2018

Putins ultimatum dwingt Westen te kiezen tussen vrede of oorlog

Westen vooralsnog onverdedigbaar tegen nieuwe Russische wapens

Westen vooralsnog onverdedigbaar tegen nieuwe Russische wapens

President VLADIMIR Putins jaarlijkse toespraak tot de natie bevatte naast een nuchtere analyse van de economische en demografische toestand van Rusland ook een ernstige waarschuwing aan het adres van het Westen. De formidabele nieuwe wapens die Rusland volgens hem heeft ontwikkeld zijn een reactie op het eenzijdige terugtrekken uit het ABM (anti anti-raketsystemen) verdrag 14 jaar geleden door president Bush, en de stapsgewijze agressieve militaire omsingeling van Rusland door de NAVO. Putin stelde zich tot nu toe over het algemeen terughoudend op, probeerde ons de hand te reiken, maar dat tijdperk lijkt definitief voorbij. Nu de VS en de EU zo duidelijk uit lijken op een militair conflict, heeft de Russische leider eindelijk zijn kaarten op tafel gelegd. En die zijn dermate sterk, dat het Westen zal moeten kiezen tussen vrede of een oorlog, die het vrijwel zeker zal verliezen.

Lees verder op XanderNieuws
Geplaatst op: vrijdag 12 januari 2018

Trump: ‘Ik heb waarschijnlijk een erg goede relatie met Kim Jong-Un’

De Russische president VLADIMIR Poetin heeft zijn Noord-Koreaanse ambtsgenoot Kim Jong-un gecomplimenteerd. Hij deed dat tegenover een groep Russische journalisten. Poetin had het over een sluwe en doorwinterde politicus ‘die een ronde heeft gewonnen tegen de Verenigde Staten’. Poetin verwees naar het succes van het Noorden bij het testen van intercontinentale ballistische raketten. Ook het heropstarten van de eerste bilaterale gesprekken tussen beide Korea’s sinds 2015, noemde Poetin een succes.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 12 januari 2018

"Poetin wil eigen digitale munt om internationale sancties te omzeilen"

De Russische president VLADIMIR Poetin zou van plan zijn om een eigen cryptomunt te lanceren. Met de “cryptoroebel” wil hij de internationale sancties tegen zijn land omzeilen. Dat schrijft de Financial Times.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs