EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord vladimir.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord VLADIMIR

Geplaatst op: zondag 29 juli 2018

Poetin: De VS moet dollar niet als politiek wapen gebruiken

De Amerikaanse regering begaat een grote fout door de dollar als politiek wapen te gebruiken. Dat zei de Russische president VLADIMIR Poetin tijdens een persconferentie bij het tiende overleg van de BRICS-landen in Zuid-Afrika. Door sancties en beperkingen op te leggen aan transacties met bepaalde landen wordt het vertrouwen in de dollar als wereldreservemunt ondermijnd.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: vrijdag 15 juni 2018

Poetin nodigt 'kameraad Kim' uit

De Russische president VLADIMIR Poetin heeft de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un uitgenodigd voor een bezoek aan Rusland. Dat zou volgens hem kunnen plaatsvinden tijdens een economisch forum in september, bericht persbureau TASS.

Lees verder op Telegraaf
Geplaatst op: vrijdag 8 juni 2018

Poetin tijdens jaarlijks 'gesprek met het volk': "Gewaarschuwd voor Amerikaanse handelsdreiging, maar niemand luisterde naar mij"

Het is een jaarlijks wederkerend fenomeen: VLADIMIR Poetin stelt zich ter beschikking van zijn volk om op hun vragen te antwoorden tijdens een liveshow op televisie. Voor de zestiende keer al beantwoordde de Russische president, die in mei een nieuwe ambtstermijn van zes jaar aanvatte, in een marathonuitzending van vier uur vragen van de Russische burgers over allerlei onderwerpen. Niet minder dan twee miljoen vragen waren door gewone Russen ingediend.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 5 juni 2018

Poetin ondertekent wet over tegensancties: "Ons antwoord op vijandige houding van VS"

De Russische president VLADIMIR Poetin heeft een wet ondertekend over tegensancties als antwoord op “de vijandige houding” van de Verenigde Staten en andere landen. Het document werd op 22 mei goedgekeurd door de Doema (het Russische parlement; nvdr) en op 30 mei door de Federatieraad.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 29 mei 2018

Poetin tegen Macron: ‘Wij kunnen jullie beschermen’

Op het Economisch Forum in Sint-Petersburg ging Russisch president VLADIMIR Poetin dieper in op de moeilijke relaties met de Verenigde Staten onder President Trump. Europa rekent al decennia op de VS als trouwe bondgenoot voor zijn veiligheid, maar die rol kan ook Rusland overnemen zei Poetin.

Sinds het aantrede van Donald Trump als president van de Verenigde Staten staan de vriendschapsrelaties tussen landen onderling over heel de wereld onder druk. Trump herschaapt eigenhandig het globale politieke toneel.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs