EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord woensdag.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord WOENSDAG

Geplaatst op: donderdag 13 september 2018

Europees Parlement stemt voor online censuur

WOENSDAG 12 september 2018 is in het Europees Parlement gestemd op nieuwe wetgeving rond auteursrecht. Er is gestemd voor online censuur. Platforms worden met de nieuwe wet verantwoordelijk voor wat jij online plaatst. Dat betekent dat ze je uploads zullen filteren en bij twijfel blokkeren. Een grote aanslag op jouw vrijheid van meningsuiting en een grote inperking van al het moois dat je op het internet kunt vinden.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 12 september 2018

Londen verliest door Brexit plek als aantrekkelijkste financiële centrum ter wereld

Londen verliest de koppositie van meest aantrekkelijke financiële centrum ter wereld aan New York. Dat meldt onderzoeksbureau Z/Yen WOENSDAG in zijn jaarlijkse Global Financial Centres Index (GFCI).

Brexit is volgens het rapport de grootste reden voor de devaluatie. De Engelse hoofdstad staat nu op de tweede plek, gevolgd door Hongkong en Singapore.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 september 2018

Cryptocrisis blijft maar duren: bitcoin daalt spectaculair en trekt andere munten mee in afgrond

Na een korte heropleving is de bitcoin deze week opnieuw in vrije val. De munt verloor in amper 14 uur 1.000 dollar aan waarde en nam daarbij andere cryptomunten met zich mee. Zo verloor de op één na grootste munt ethereum WOENSDAG meer dan 20 procent aan waarde.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 5 september 2018

'Persbericht DNB had bankrun DSB kunnen voorkomen'

De Nederlandsche Bank (DNB) ondernam geen actie om de gevolgen van een alarmerend krantenbericht over DSB Bank te verzachten. Dat blijkt uit een verklaring van Benno van der Zaag, voormalig hoofd communicatie bij DNB.

"We zijn die ochtend wel bezig geweest met de gevolgen van dat artikel, maar de zaken gingen heel snel die dag", vertelt Van der Zaag WOENSDAG op de laatste dag van de verhoren door Dirk Scheringa bij de rechtbank in Den Haag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 3 september 2018

Gesprekken over handelsakkoord VS-Canada voorlopig mislukt, volgende week nieuwe poging

De gesprekken tussen de Verenigde Staten en Canada over een nieuwe versie van een Noord-Amerikaans handelsakkoord zijn voorlopig mislukt. Volgende week WOENSDAG wordt opnieuw een poging gewaagd, zo liet Robert Lighthizer, de Amerikaanse verantwoordelijke voor handel, vrijdag in een verklaring weten.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs