EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
35
kliks
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord woensdag.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord WOENSDAG

Geplaatst op: woensdag 6 juni 2018

ECB overlegt volgende week over einde opkoopprogramma

De Europese Centrale Bank (ECB) overlegt volgende week over een einde van het opkoopprogramma waarmee sinds 2016 de Europese economie mee wordt ondersteund.

De centrale bank heeft steeds meer vertrouwen in het halen van de inflatiedoelstelling, meldt Peter Praet, hoofdeconoom van de ECB, WOENSDAG.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 23 mei 2018

ECB: Eurokandidaten voldoen niet aan eisen

Er lijkt op korte termijn geen uitbreiding te komen van de eurozone. Geen enkel kandidaatland voor de eurozone voldoet aan alle eisen om de euro in te voeren zoals die zijn vastgelegd in het Verdrag van Maastricht.

Dit meldt de Europese Centrale Bank (ECB) WOENSDAG. De centrale bank onderzocht Bulgarije, Tsjechië, Kroatië, Hongarije, Polen, Roemenië en Zweden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 16 mei 2018

Merkel: 'Geen oplossing Syrië zonder Rusland, Turkije en Iran'

De situatie in Syrië inmiddels zo omvangrijk geworden dat er geen oplossing mogelijk is zonder Rusland, Turkije en Iran daarbij te betrekken, dat zei de Duitse bondskanselier Merkel WOENSDAG in een toespraak. Landen als Saoedi-Arabië en Jordanië zouden ook aan dat proces moeten deelnemen. Merkel zei ook dat Europa meer zou moeten doen om het geweld in Syrië te stoppen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 16 mei 2018

Donald Tusk haalt uit naar Trump: "Met zulke vrienden heb je geen vijanden nodig"

Donald Tusk, de voorzitter van de Europese Raad, heeft WOENSDAG hard uitgehaald naar de Amerikaanse president Trump. Met zijn besluit om de internationale deal met Iran te verbreken heeft Trump haar Europese bondgenoten ‘van alle illusies verlost’.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: donderdag 10 mei 2018

Israël voert grootschalige raketaanval uit op Syrië

Israël heeft in de nacht van WOENSDAG op donderdag een grootschalige raketaanval op verschillende doelen in Syrië uitgevoerd. In totaal deden 28 Israëlische gevechtsvliegtuigen mee aan de aanval, waarbij in totaal ongeveer zestig raketten werden afgevuurd. Ook werden er vanaf de grond meer dan tien raketten vanuit Israël afgeschoten op doelwitten in buurland Syrië.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs