EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord woensdag.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord WOENSDAG

Geplaatst op: zondag 9 december 2018

Palladium voor het eerst sinds 2002 duurder dan goud

Voor het eerst sinds 2002 is de prijs van palladium gestegen boven de goudprijs. WOENSDAG bereikte de palladiumprijs een stand van 1251 dollar per troy ounce. De goudprijs noteert op het moment van schrijven een prijs van 1243 dollar per troy ounce.

[...]

Lees verder op Goudverzekerd
Geplaatst op: zaterdag 8 december 2018

Palladium inmiddels duurder dan goud

Voor het eerst sinds 2002 is de prijs van palladium gestegen boven de goudprijs. WOENSDAG 5 december bereikte de palladiumprijs een stand van 1251 dollar per troy ounce. De goudprijs noteert op het moment van schrijven een prijs van 1243 dollar per troy ounce.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 5 december 2018

'VK loopt risico op langdurige Brexit-onderhandelingen met Brussel'

Het Verenigd Koninkrijk zal bij het uitblijven van een transitieakkoord nog langdurig vastzitten in onderhandelingen met Brussel. Dat schrijft de Britse procureur-generaal Geoffrey Cox in het WOENSDAG gepubliceerde juridisch advies over het huidige Brexit-akkoord.

In het document schrijft Cox onder meer dat onder de zogeheten 'backstop'-regeling, die intreedt als de EU en het VK geen akkoord bereiken in de transitieperiode, het Verenigd Koninkrijk "voor onbepaalde tijd" vast zal zitten in "langdurige en repeterende rondes van onderhandelingen".

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 29 november 2018

Bank of England: 'No deal-Brexit' rampzaliger dan economische crisis

Een Brexit zonder deal is voor het Verenigd Koninkrijk rampzaliger dan de economische crisis. Zo zorgt het voor een afname van het bbp met 8 procent en huizenprijsdaling van 30 procent, stelt Bank of England WOENSDAG in een eigen rapport.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 28 november 2018

Prijs bitcoin herstelt na forse verliezen

De waarde van de bitcoin stijgt met ruim 10 procent op WOENSDAG nadat de digitale munt vorige week na maanden van stabiliteit opeens flinke dalingen noteerde.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs