EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Goldman Sachs.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord GOLDMAN SACHS

Geplaatst op: donderdag 6 september 2018

Nieuwe Crypto Crash nadat GOLDMAN SACHS plannen voor Crypto Trading Desk annuleert

Net op het moment dat de cryptomarkt terug op zijn poten terecht kwam, krijgt het een nieuwe mokerslag te verduren. Invloedrijke zakenbank GOLDMAN SACHS maakt een bocht van 180 graden wat cryptomunten betreft. De plannen voor een Crypto Trading Desk worden voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 6 september 2018

GOLDMAN SACHS opent dan toch geen crypto handelsplatform?

Enkele maanden geleden lazen we dat GOLDMAN SACHS van plan was om een handelsplatform op te starten uitsluitend bedoeld om digitale munten de verhandelen. Het project zou dit jaar nog van start moeten gaan maar daar bestaat nu veel twijfel over, wordt het project geannuleerd?

GOLDMAN SACHS Group Inc. was van plan om als eerste grote Wall Street speler een handelsplatform voor digitale munten op te starten gezien de grote interesse bij het breder publiek. Maar volgens Business Insider heeft men het project gestaakt en zal het handelsplatform er toch niet komen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 15 augustus 2018

Richten we ons op de verkeerde $ 1 biljoen vraag?

Maandenlang waren Amazon en Apple met elkaar in gevecht. De vraag was namelijk wie als eerste de grens van $ 1 biljoen marktwaarde zou overschrijden. Als gevolg van de opbeurende kwartaalcijfers van Apple wist de smartphonegigant als eerste de finish te bereiken. Volgens GOLDMAN SACHS richten we ons echter op de verkeerde $ 1 biljoen vraag.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 8 augustus 2018

Amerikaanse Aandelenmarkt krijgt kapitaalinjectie van $1.000 miljard

Volgens David Kostin van GOLDMAN SACHS gaat de Amerikaanse aandelenmarkt nog een goede tweede jaarhelft tegemoet. De Amerikaanse aandelenmarkt krijgt dit jaar een kapitaalinjectie van maar liefst $1.000 miljard waarvan een groot deel in augustus naar de markt komt. Nog nooit kochten bedrijven zo veel eigen aandelen als vandaag.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 6 augustus 2018

GOLDMAN SACHS niet bepaald positief over bitcoin en crypto

GOLDMAN SACHS weet niet goed wat aanvangen met de bitcoin. Enkele maanden geleden kondigde de investeringsbank nog aan dat ze een handelsplatform willen opstarten maar uit een recent rapport blijkt dat GOLDMAN SACHS nog niet helemaal overtuigd is van de populaire digitale munt. Ze vermoeden namelijk dat de bitcoin verder zal blijven dalen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs