EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Goldman Sachs.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord GOLDMAN SACHS

Geplaatst op: woensdag 9 mei 2018

Ex-Goldman topman: ‘Er komt een globale munt, maar het zal niet Bitcoin zijn’

Voormalig GOLDMAN SACHS President Gary Cohn is geen voorstander van Bitcoin. Hij gelooft wel in de blockchaintechnologie. Er zal dan ook een moment komen in de toekomst, dat de wereld een globale cryptomunt zal hebben, maar het zal veel eenvoudig er zijn dan Bitcoin.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 8 mei 2018

Crypto exchanges verdienen miljoenen per dag

De afgelopen weken komen steeds meer berichten naar buiten dat conventionele financiële instellingen en zelfs investeringsbanken als GOLDMAN SACHS in crypto stappen. De reden is eenvoudig, crypto exchanges verdienen goed geld, want aan de handel in crypto is enorm veel geld te verdienen en die kans willen de gevestigde partijen niet meer laten liggen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 3 mei 2018

GOLDMAN SACHS bijna klaar voor Bitcoin Trading

De meeste grootbanken, en dan vooral op Wall Street, blijven zo ver mogelijk weg van Bitcoin en andere cryptomunten. GOLDMAN SACHS, een van de grootste en meest invloedrijke banken ter wereld, denkt daar anders over. De Amerikaanse bank is bijna klaar met de implementatie van een Bitcoin Trading Desk.

Er heerst nog steeds veel wetgevende onzekerheid rond Bitcoin en cryptomunten. Dat maakt het voor GOLDMAN SACHS niet eenvoudig om een Bitcoin Trading Desk op te zetten. Dat GOLDMAN SACHS hier toch mee doorgaat, geeft extra geloofwaardigheid aan het bestaan en nut van Bitcoin. Volgens de bank komt Bitcoin Trading er op vraag van de klanten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 3 mei 2018

Bitcoin koers reageert positief op nieuws dat GOLDMAN SACHS begint met Bitcoin trading

GOLDMAN SACHS begint met Bitcoin trading. Is Wall Street nu definitief overstag? De Bitcoin koers maakte gister een sprongetje na nieuws dat GOLDMAN SACHS zich gaat bemoeien met Bitcoin trading. Ze doen dit, volgens eigen zeggen, om tegemoet te komen aan aanvragen van vermogende klanten en hedge funds. Ze gaan voorlopig niet zelf bitcoins kopen en verkopen maar handelen via andere investerings vehikels gekoppeld aan de Bitcoin koers zoals bijvoorbeeld de CBOE Bitcoin futures. Op termijn wil GOLDMAN SACHS ook eigen Bitcoin futures gaan ontwikkelen.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 april 2018

GOLDMAN SACHS gaat zich nu ook richten op crypto

Wanneer ook grote investeringsbanken, zoals nu het Amerikaanse GOLDMAN SACHS (GS) zich gaan richten op crypto, moet je opmerkzaam zijn. GOLDMAN SACHS heeft een Hoofd Digitale Valuta Markten aangesteld die zich exclusief met crytomunten zal gaan bezighouden. Zelfs de oprichting van een eigen handelsdesk behoort tot de mogelijkheden. In ieder geval ziet GS waarde en de mogelijkheid om (groot) geld te verdienen. Het verleent de business tevens een extra aura van sérieux…

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs