EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Goldman Sachs.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord GOLDMAN SACHS

Geplaatst op: woensdag 16 mei 2018

Vicepresident GOLDMAN SACHS ruilt job in voor eigen cryptobedrijf

We lazen het eerder al, de cryptowereld trekt steeds meer volk aan uit de traditionele bankwereld. Maar wie riskeert het om een jarenlange carrière te beëindigen bij een prestigieuze zakenbank om verder te gaan bij met cryptobedrijf waarvan men niet eens zeker weet hoe het toekomstige traject er zal uitzien? Chris Matta, vicepresident bij GOLDMAN SACHS, vindt het alleszins het risico waard om te sprong te wagen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 14 mei 2018

Gary Cohn speelt met het idee om een ‘gedigitaliseerde bank’ op te richten

Dat blockchain en cryptomunten voordelen hebben, is ondertussen algemeen geweten. Het is fraudebestendig, kostenefficiënt en vliegensvlug. Het is dus niet zo gek om te denken dat er ooit een globale digitale munt komt die wereldwijd geaccepteerd zal worden als betaalmiddel. Ex-GOLDMAN SACHS voorzitter Gary Cohn is alvast een voorstander van een globale cryptomunt.

Gary Cohn, voormalig voorzitter van de Amerikaanse zakenbank GOLDMAN SACHS, zei tijdens een interview met CNBC dat hij er van overtuigd is dat we in de toekomst een globale cryptomunt zullen hebben. De ex-GOLDMAN SACHS voorzitter voegde er aan toe dat het alvast niet de bitcoin zal zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 9 mei 2018

Ex-Goldman topman: ‘Er komt een globale munt, maar het zal niet Bitcoin zijn’

Voormalig GOLDMAN SACHS President Gary Cohn is geen voorstander van Bitcoin. Hij gelooft wel in de blockchaintechnologie. Er zal dan ook een moment komen in de toekomst, dat de wereld een globale cryptomunt zal hebben, maar het zal veel eenvoudig er zijn dan Bitcoin.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 8 mei 2018

Crypto exchanges verdienen miljoenen per dag

De afgelopen weken komen steeds meer berichten naar buiten dat conventionele financiële instellingen en zelfs investeringsbanken als GOLDMAN SACHS in crypto stappen. De reden is eenvoudig, crypto exchanges verdienen goed geld, want aan de handel in crypto is enorm veel geld te verdienen en die kans willen de gevestigde partijen niet meer laten liggen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 3 mei 2018

GOLDMAN SACHS bijna klaar voor Bitcoin Trading

De meeste grootbanken, en dan vooral op Wall Street, blijven zo ver mogelijk weg van Bitcoin en andere cryptomunten. GOLDMAN SACHS, een van de grootste en meest invloedrijke banken ter wereld, denkt daar anders over. De Amerikaanse bank is bijna klaar met de implementatie van een Bitcoin Trading Desk.

Er heerst nog steeds veel wetgevende onzekerheid rond Bitcoin en cryptomunten. Dat maakt het voor GOLDMAN SACHS niet eenvoudig om een Bitcoin Trading Desk op te zetten. Dat GOLDMAN SACHS hier toch mee doorgaat, geeft extra geloofwaardigheid aan het bestaan en nut van Bitcoin. Volgens de bank komt Bitcoin Trading er op vraag van de klanten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs