EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Goldman Sachs.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord GOLDMAN SACHS

Geplaatst op: woensdag 15 mei 2019

Voormalig Goldman CEO noemt hogere importtarieven ‘not a bad idea’

De Verenigde Staten van Amerika doen er goed aan om de importtarieven op Chinese goederen te verhogen, dat beweert althans voormalig GOLDMAN SACHS CEO Lloyd Blankfein. De Amerikanen ondervinden ongetwijfeld last van de handelsoorlog, maar op lange termijn zijn het toch de Chinezen die het meeste schade zullen oplopen. Blankfein noemt het een goed middel om te onderhandelen.

De spanningen tussen ’s werelds grootste economieën liepen vorige week op. Trump verhoogde de importtarieven van 10 naar 25 procent en China reageerde door evenzeer hun importtarieven te verhogen. De financiële markten zien het niet graag gebeuren, maar Lloyd Blankfein beweert dat het zo slecht nog niet is. Hij is van mening dat de USA uiteindelijk de winnaar zal zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 6 mei 2019

GOLDMAN SACHS: dit is wat je kan verwachten van de handelsoorlog tussen de V.S. en China

De huidige ontwikkelingen in de handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China hebben een knelpunt bereikt. Dat stelt zakenbank GOLDMAN SACHS. Volgens de bank is de kans op een succesvolle deal nog steeds aanzienlijk, maar lager als voorheen.

Onlangs twitterde president Trump over een verhoging van importtarieven. En volgens journalist Edward Lawrence heeft vicepremier Liu naar aanleiding van de tweet zijn trip naar Washington afgezegd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 1 mei 2019

Chinese vraag gaat Europese economie ‘boost’ geven

De positieve berichten over de Chinese economie worden goed verteerd op de financiële markten. Niet alleen beleggers zijn tevreden, ook landen en overheden horen het graag want een China dat goed draait, heeft positieve gevolgen voor bijna iedereen. Ook de eurozone gaat volgens GOLDMAN SACHS profiteren van een sterkere Chinese economie.

De Chinese economie is dan toch niet aan het afzwakken, dat blijkt uit de gegevens die werden vrijgegeven door de Chinese overheid. Met een groei van 6,4 procent worden de verwachtingen van de analisten overtroffen. Hiermee wordt de vrees voor een zwakke wereldeconomie de kop mee ingedrukt. GOLDMAN SACHS verwacht alvast dat de eurozone een ‘boost’ zal krijgen dankzij China.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 3 april 2019

GOLDMAN SACHS: dit is het effect van een ‘no-deal Brexit’ voor de wereld

Het Britsle Lagerhuis bereikt nog altijd geen overeenstemming over de Brexit. Het parlement heeft tot 12 april de tijd, anders komt er een no-deal Brexit. Volgens een onderzoek van GOLDMAN SACHS zal dat – en het heeft nu al – desastreuze gevolgen voor de Britse en Europese economie.

Volgens Goldman heeft de Briste economie nu al 2,4 procent van het BBP misgelopen sinds het referendum. Dat staat gelijk aan 600 miljoen pond per week.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 16 maart 2019

GOLDMAN SACHS verhoogt koersdoel goud & zilver

Ondanks de recente terugval van goud en zilver is een van ’s werelds grootste zakenbanken nog steeds positief. Sterker nog, GOLDMAN SACHS heeft in haar meeste recente grondstoffenrapport de koersdoelen voor de drie, zes en twaalf maanden prognoses verhoogd.

[...]

Lees verder op GoudVerzekerd
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs