EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
21
kliks
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Goldman Sachs.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord GOLDMAN SACHS

Geplaatst op: donderdag 9 februari 2017

De robotiserings-tsunami: 17 jaar geleden waren ze met 600, vandaag nog met… 2

Amper 17 jaar geleden verhandelden 600 beurshandelaars aandelen voor de Amerikaanse investeringsbank GOLDMAN SACHS. Deze lui kochten en verkochten aandelen voor rekening van hun klanten. Van die 600 blijven er vandaag onder impuls van de robotisering nog exact… 2 over.

Net als fabrieken worden overgenomen door robots, is ook de aandelenhandel op Wall Street ondertussen grotendeels geautomatiseerd. Niet alle jobs verdwenen, want die 2 overblijvende traders worden nu bijgestaan door een leger van 200 computeringenieurs.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 6 februari 2017

Banken krijgen ‘carte blanche’ van Trump

De Amerikaanse president Trump heeft vrijdag beloofd een reeks regels die Amerikaanse banken in de nasleep van de financiële crisis van 2008 kregen opgelegd ongedaan te maken. De hand van GOLDMAN SACHS in de manier waarop het nieuwe Amerika van Trump moet worden geboetseerd wordt steeds duidelijker.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 1 februari 2017

GOLDMAN SACHS: ‘Hard Brexit is cadeau voor rest van de EU’

Een harde brexit zal buitenlandse steden de mogelijkheid bieden de rol van Europese financieel centrum van Londen over te nemen. Dat heeft Lloyd Blankfein, topman van de Amerikaanse zakenbank GOLDMAN SACHS tegen de Britse premier Theresa May gezegd.

Tijdens een onderling gesprek op het World Economic Forum in Davos zou Blankfein hebben gewaarschuwd dat andere Europese financiële centra geen enkele hindernis zouden ervaren om zich als een concurrent van Londen te manifesteren.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 21 januari 2017

'Duizend werknemers GOLDMAN SACHS van Londen naar Frankfurt'

De Amerikaanse zakenbank GOLDMAN SACHS overweegt duizend werknemers in Londen te verplaatsen naar Frankfurt.

De Amerikaanse zakenbank GOLDMAN SACHS overweegt duizend werknemers in Londen te verplaatsen naar Frankfurt.

Ook zijn er plannen om het personeelsbestand in de Britse hoofdstad te halveren naar drieduizend, zo meldt de Duitse zakenkrant Handelsblatt donderdag op basis van anonieme bronnen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 9 januari 2017

Pariteit dollar euro komt steeds dichterbij

Er wordt al lang gespeculeerd op een pariteit tussen de Amerikaanse dollar en de euro. Veel analisten en marktkenners dachten dat dit scenario zich zou voltrekken in 2016 maar door het uitstelgedrag van de Federal Reserve bleef een pariteit tussen dollar en euro uit. Het lijkt haast onvermijdelijk dat we dit jaar een 1:1 verhouding zullen zien tussen beide munten.

Volgens Jan Hatzius, hoofdeconoom bij GOLDMAN SACHS, zullen we niet lang moeten wachten op een pariteit tussen de dollar en de euro vermits de Amerikaanse centrale bank eindelijk is overgaan tot actie en de rente in december voor de tweede keer heeft verhoogd.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs