EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Goldman Sachs.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord GOLDMAN SACHS

Geplaatst op: woensdag 1 februari 2017

GOLDMAN SACHS: ‘Hard Brexit is cadeau voor rest van de EU’

Een harde brexit zal buitenlandse steden de mogelijkheid bieden de rol van Europese financieel centrum van Londen over te nemen. Dat heeft Lloyd Blankfein, topman van de Amerikaanse zakenbank GOLDMAN SACHS tegen de Britse premier Theresa May gezegd.

Tijdens een onderling gesprek op het World Economic Forum in Davos zou Blankfein hebben gewaarschuwd dat andere Europese financiële centra geen enkele hindernis zouden ervaren om zich als een concurrent van Londen te manifesteren.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 21 januari 2017

'Duizend werknemers GOLDMAN SACHS van Londen naar Frankfurt'

De Amerikaanse zakenbank GOLDMAN SACHS overweegt duizend werknemers in Londen te verplaatsen naar Frankfurt.

De Amerikaanse zakenbank GOLDMAN SACHS overweegt duizend werknemers in Londen te verplaatsen naar Frankfurt.

Ook zijn er plannen om het personeelsbestand in de Britse hoofdstad te halveren naar drieduizend, zo meldt de Duitse zakenkrant Handelsblatt donderdag op basis van anonieme bronnen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 9 januari 2017

Pariteit dollar euro komt steeds dichterbij

Er wordt al lang gespeculeerd op een pariteit tussen de Amerikaanse dollar en de euro. Veel analisten en marktkenners dachten dat dit scenario zich zou voltrekken in 2016 maar door het uitstelgedrag van de Federal Reserve bleef een pariteit tussen dollar en euro uit. Het lijkt haast onvermijdelijk dat we dit jaar een 1:1 verhouding zullen zien tussen beide munten.

Volgens Jan Hatzius, hoofdeconoom bij GOLDMAN SACHS, zullen we niet lang moeten wachten op een pariteit tussen de dollar en de euro vermits de Amerikaanse centrale bank eindelijk is overgaan tot actie en de rente in december voor de tweede keer heeft verhoogd.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 5 december 2016

‘Trump geeft Witte Huis in handen van GOLDMAN SACHS

De Amerikaanse bank GOLDMAN SACHS krijgt een sterke aanwezigheid in de regering van toekomstig Amerikaans president Donald Trump. Inmiddels werden al drie bankiers van de financiële groep voor het nieuwe regeringsteam aangezocht. Eerder al werd Steve Bannon tot strategisch verantwoordelijke voor het beleid van Trump aangesteld, terwijl Steven Mnuchin de portefeuille van minister van financiën kreeg aangeboden.

Zowel Bannon als Mnuchin waren actief in het campagne-team van Trump en hebben een verleden bij GOLDMAN SACHS.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 20 november 2016

Vooruitzichten 2017 voor Europa

GOLDMAN SACHS richtte naast de wereldeconomie ook haar blik op de Europese economie naar volgend jaar toe. Wat kunnen we verwachten in het Europa van 2017? Uiteraard de ECB en het beleid van de overheden maar ook de invloed uit de rest van de wereld, niet in het minst de Amerikaanse president Donald Trump en de beslissingen van de Federal Reserve.

Volgens de economen van GOLDMAN SACHS zal de economie van de eurozone dit jaar 1,6 procent groeien. Volgend jaar zou dat 1,4 procent moeten worden. De grootste economieën Frankrijk en Duitsland krijgen hetzelfde cijfer toebedeeld. Italië doet het met 0,8 procent wat slechter, Spanje heel wat beter met 2,4 procent.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs