EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Goldman Sachs.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord GOLDMAN SACHS

Geplaatst op: woensdag 8 augustus 2018

Amerikaanse Aandelenmarkt krijgt kapitaalinjectie van $1.000 miljard

Volgens David Kostin van GOLDMAN SACHS gaat de Amerikaanse aandelenmarkt nog een goede tweede jaarhelft tegemoet. De Amerikaanse aandelenmarkt krijgt dit jaar een kapitaalinjectie van maar liefst $1.000 miljard waarvan een groot deel in augustus naar de markt komt. Nog nooit kochten bedrijven zo veel eigen aandelen als vandaag.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 6 augustus 2018

GOLDMAN SACHS niet bepaald positief over bitcoin en crypto

GOLDMAN SACHS weet niet goed wat aanvangen met de bitcoin. Enkele maanden geleden kondigde de investeringsbank nog aan dat ze een handelsplatform willen opstarten maar uit een recent rapport blijkt dat GOLDMAN SACHS nog niet helemaal overtuigd is van de populaire digitale munt. Ze vermoeden namelijk dat de bitcoin verder zal blijven dalen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 6 augustus 2018

Beleggen in grondstoffen: Het is nu of nooit

In het begin van het jaar voorspelde Jeffrey Currie van GOLDMAN SACHS dat dit het beste moment in decennia was om grondstoffen te kopen. Op een zwakke maand juni na kreeg de analist gelijk. Grondstoffen spelen eerste viool in 2018. De huidige correctie is mogelijk de laatste kans om goedkoop in te stappen, zegt GOLDMAN SACHS opnieuw.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 22 juni 2018

CEO GOLDMAN SACHS: ‘Bitcoin kan (niet zal) ooit fiatgeld vervangen’.

Als CEO van een van de meest invloedrijke banken ter wereld is het misschien vreemd om te horen dat een cryptomunt als Bitcoin ooit het nieuwe betaalsysteem kan vormen. Maar volgens Lloyd Blankfein zit die kans er wel degelijk in. De wereld veranderde eerder ook al enkele keren van betaalsysteem, dus nu kan het opnieuw gebeuren.

Blankfein wijst erop dat fiatgeld zoals we dat vandaag kennen, ook geen intrinsieke waarde heeft, in tegenstelling tot goud en zilver vroeger. Mensen waren in het begin dan ook sceptisch tegenover fiatgeld, maar hebben het betaalsysteem toch aanvaard. Dat kan ook met Bitcoin of andere cryptomunten gebeuren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 21 juni 2018

GOLDMAN SACHS CEO: “It’s too arrogant to say bitcoin won’t have a future”

De CEO van GOLDMAN SACHS, Lloyd Blankfein, bezit geen digitale munten. Dat zei hij dinsdag tijdens een discussie in ‘The Economic Club of New York’. Maar dat wilt niet zeggen dat hij een afkeer heeft van crypto. Hij beweerde zelfs dat cryptomunten een toekomst hebben in het huidige financiële systeem. Het zou de volgende stap kunnen zijn richting een nieuwe methode.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs