EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 26 artikelen gevonden met het woord JP Morgan.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord JP MORGAN

Geplaatst op: donderdag 6 september 2018

‘Volgende crisis wordt een liquiditeitscrisis’

De ergste financiële- en beurscrisis in 50 jaar staat eraan te komen, als we de top dog van JP MORGAN mogen geloven. De volgende crisis wordt een liquiditeitscrisis. Deze waarschuwing en voorspelling komt niet van de eerste de beste. Marko Kolanovic is ‘global head of macro quantitative and derivatives research‘ en heeft een ‘Ph.D. in theoretical physics‘. In een lijvig rapport, 168 pagina’s, bestemd voor de cliënten van de investeringsbank, laat hij nog 48 andere experts en economen aan het woord. Voornamelijk geautomatiseerde, computergestuurde handel is wat de aandelenmarkten de das zal omdoen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 juli 2018

Voormalig JP MORGAN topman: blockchain kan een nieuwe globale financiële crisis vermijden

Pang Huadong was tijdens de financiële crisis vice president van JP MORGAN Noord Amerika. Hij heeft aan de lijven ondervonden hoe zwaar de financiële crisis woog op het globale systeem. Als adviseur aan de Asian Blockchain Institute verwacht hij dat blockchain een belangrijke rol kan spelen om een nieuwe globale financiële crisis te vermijden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 23 april 2018

Voormalig JP MORGAN bankier: “Cryptomarkt zal veel groter worden”

Welke richting kiest crypto naar de toekomst toe? Gaan we uitbreiden of net inkrimpen? Volgens Daniel Masters, de man die vroeger aan het hoofd stond van de ‘global energy trading desk’ bij JP MORGAN, is er maar één evolutie mogelijk. De cryptomarkt gaat volgens hem nog groter worden dan we voorheen hebben gezien. Dat zei hij tijdens een interview met Bloomberg.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 21 april 2018

Superrijken voorspellen nieuwe recessie binnen de 2 jaar

Onder meer miljardair-filantroop Bill Gates heeft recent al voor een waarschijnlijke recessie gewaarschuwd en zijn vrees wordt door een meerderheid van de superrijke bevolkingsgroep van de wereld gedeeld. Dat is de conclusie van een enquête van JP MORGAN bij meer dan zevenhonderd superrijke klanten uit de Verenigde Staten, Europa en het Midden-Oosten.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 20 maart 2018

JP MORGAN: ‘Inflatie maakt grondstoffen een interessante belegging’

Stijgende inflatie zal de prijzen van grondstoffen een duw in de rug geven, inclusief de edelmetalen. Dat zeggen analisten van JP MORGAN, net als beursgoeroe Jeffrey Gundlach en Jeffrey Currie van Goldman Sachs. Een van de meest aantrekkelijke grondstoffen in dat scenario is … zilver.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs