EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 33 artikelen gevonden met het woord JP Morgan.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord JP MORGAN

Geplaatst op: woensdag 23 oktober 2019

JP MORGAN vreest verder verkrappende geldmarkt

De krapte in de geldmarkt die verantwoordelijk was voor de plotselinge stijging van de korte rente zal verder toenemen. Volgens analisten van de Amerikaanse bank JP MORGAN zal de rente voor kortlopende leningen tussen banken daardoor vaker omhoog schieten. De liquiditeitssteun van de Federal Reserve blijkt namelijk niet voldoende om alle problemen in de bankensector weg te nemen.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: dinsdag 17 september 2019

Edelmetaal handelaars van JP MORGAN beschuldigd van prijsmanipulatie

Het Amerikaanse Justitie Departement heeft op maandag 16 september 2019 drie medewerkers van JP MORGAN bank aangeklaagd. Het gaat om twee huidige personeelsleden en één voormalige. De beschuldiging luidt officieel prijsmanipulatie en samenzwering. De drie ‘directors’ zouden o.m. de koers van edelmetalen opgedreven hebben, en dan tegengestelde trades hebben uitgevoerd.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 augustus 2019

Robot zal het graf van de marketeer graven; daarna zal hij marketing vernietigen

De Amerikaanse bank JP MORGAN Chase heeft een vijfjarig contract getekend met Persado. Dat is een bedrijf dat specialiseert in marketing en robots inzet die reclameslogans en advertenties te bedenken.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 26 juli 2019

JP MORGAN: ‘Dollar is gedoemd te verdwijnen’

Een ‘Commodities and Rates Strategist’ van JP MORGAN verklaart op 10 juli 2019: “We believe the dollar could lose its status as the world’s dominant currency (which could see it depreciate over the medium term).” En verder: dat niets suggereert dat de dollar die status tot in het oneindige kan houden. Dat doorheen de geschiedenis de wereld meer reservemunten heeft gekend. Naargelang het centrum van de wereldeconomie zich verplaatste. Vervolgens: “In the coming decades we think the world economy will transition from US and USD dominance toward a system where Asia wields greater power.” Het is pas op 24 juli dat de verklaring door de media overgenomen wordt.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2019

Bitcoin herleeft en vliegt richting 4.000 dollar

De afgelopen dagen zijn gunstig geweest voor de populaire Bitcoin. Er is heel verrassend nieuws uit de hoek gekomen van JP MORGAN, zij gaan namelijk hun eigen munt lanceren om hun dienstverlening en systemen te verbeteren. Het nieuws sloeg in als een bom en stuurde de Bitcoin, en andere cryptomunten, flink hoger. 

Beleggers in Bitcoin en crypto in het algemeen zullen tevreden zijn met de recente ontwikkelingen op de cryptomarkt. Zoals je kan zien op onderstaande grafiek, maakt de populaire Bitcoin een heropleving mee. De digitale munt komt aardig dicht in de buurt van de 4.000 dollargrens, eindelijk!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs