EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 33 artikelen gevonden met het woord JP Morgan.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord JP MORGAN

Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2019

Amerikaanse detailhandelsverkopen voorspellen onheil

Tijdens de afgelopen week verschenen en meerdere tegenvallende macrocijfers vanuit de VS. Beleggers schrokken met name van de Amerikaanse detailhandelsverkopen. Die verkopen daalden in december onverwacht met 1,2%. En dat voorspelt weinig goeds voor de financiële markten.

Heel wat economen hebben tijdens de afgelopen dagen hun verwachtingen voor de groei van de Amerikaanse economie naar beneden toe bijgesteld. Zo verwacht zakenbank JP MORGAN dat het Amerikaanse bruto binnenlands product tijdens het vierde kwartaal met slechts 2% is gegroeid (ten opzichte van het jaar daarvoor). Een aantal weken geleden rekende JP MORGAN nog op een groei van 2,6%.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 8 januari 2019

JP MORGAN: “China doet niet genoeg om economie te stimuleren”

China heeft de afgelopen jaren verschillende maatregelen genomen om de economische groeivertraging op te vangen, maar volgens JP MORGAN moeten ze meer in het werk stellen om de risico’s de kop in te drukken. Vooral gezien de handelsoorlog met de Verenigde Staten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 24 december 2018

Amerikaanse minister stelt topbankiers gerust wegens dreigende shutdown

De Amerikaanse minister van Financiën Steven Mnuchin heeft zondag met zes topbankiers gesproken om de financiële markten te kalmeren met het oog op de zogenoemde shutdown.

Op Twitter maakte hij bekend telefonisch te hebben overlegd met de CEO's van de zes grootste banken in de VS: Bank of America, Citibank, Goldman Sachs, JP MORGAN Chase, Morgan Stanley en Wells Fargo.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 28 november 2018

Chinese economie ‘may be bending, but it’s not breaking’

De tweede grootste economie ter wereld blijft één van de hardst groeiende economieën ter wereld, aldus JP MORGAN’s managing director Jing Ulrich. Zij benadrukt dat de Chinese economie een bocht aan het maken is, maar aan het breken is ze in ieder geval niet, beweert Ulrich.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 26 november 2018

Warren Buffett wedt voor $85 miljard op deze sector

Beursgoeroe Warren Buffett en zijn luitenants, Todd Combs en Ted Weschler, geloven sterk in een sector waar andere beleggers hun neus voor ophalen. Ze investeren maar liefst $85 miljard of zo’n 40% van alle aandelen in de portefeuille van Berkshire Hathaway: Amerikaanse banken.

Afgelopen kwartaal kocht Berkshire Hathaway voor $13 miljard aandelen. Opvallend was dat een groot deel daarvan gespendeerd werd aan de Amerikaanse financiële sector. Buffett en Co kochten voor $4 miljard aandelen JP MORGAN en $6 miljard Bank of America. De eerste was een eerste aankoop, de tweede een eerste aankoop op via de markt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs