EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
15
kliks
Er zijn 28 artikelen gevonden met het woord JP Morgan.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord JP MORGAN

Geplaatst op: zondag 15 mei 2016

Goudprijs naar $1400 volgens JP MORGAN

De goudprijs zal naar $1400 stijgen volgens JP MORGAN. De Amerikaanse bank verwacht dat goud binnen.....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: donderdag 12 mei 2016

JP MORGAN: Nieuwe bull market voor goud is begonnen

De goudprijs is dit jaar al 20% gestegen, maar volgens analiste Solita Marcelli van JP MORGAN is dit nog maar het begin van een nieuwe en langdurige bull market in goud. De bank adviseert haar klanten zelfs om goud te kopen, omdat het edelmetaal door de extreem lage rente een interessant alternatief is geworden voor staatsobligaties. 

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: donderdag 14 april 2016

Dit is hoe cash geld onopgemerkt uitsterft

Je leest er niets over in de gewone media, maar stap voor stap evolueren we wereldwijd naar een financieel systeem waarbij cash geld niet meer bestaat en overheden alles kunnen doen wat ze maar willen met jouw digitaal geld. Wie denkt dat zijn geld veilig is op een rekening, denkt beter eens goed na over onderstaande evolutie.

JP MORGAN Chase beperkt cash transactie uit betaalautomaten (pinnen) tot $1.000 per dag. Dit lijkt nog veel, maar de maatregel kwam er nadat ze cash transacties waarnamen tot $20.000 per dag. Mogelijk volgen er binnenkort nog banken, aldus CR.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 6 april 2016

Deze grafiek maakt duidelijk hoe slecht het met de economie gaat

Vorige week wist de groei van het Engelse bruto binnenlands product de voorpagina’s te bereiken. De reden dat er zoveel aandacht werd besteed aan deze groeicijfers, kwam omdat de groei beduidend hoger was dan de meeste economen vooraf hadden gedacht. Een grafiek afkomstig van JP MORGAN maakt echter pijnlijk duidelijk hoe slecht het op dit moment met de wereldeconomie gaat.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 23 maart 2016

JP MORGAN en UBS in koor: Verkoop aandelen! ( let op kooptip! )

Amerikaanse aandelen staan op het punt om de sterkste rebound binnen een kwartaal neer te zetten sinds 1933. Als je dacht dat de daling begin dit jaar spectaculair was, is de herstelbeweging nog imposanter. Analisten van JP MORGAN én UBS geloven niet dat deze rally nog langer houdbaar is.

Amerikaanse aandelen staan op het punt om de sterkste rebound binnen een kwartaal neer te zetten sinds 1933. Als je dacht dat de daling begin dit jaar spectaculair was, is de herstelbeweging nog imposanter. Analisten van JP MORGAN én UBS geloven niet dat deze rally nog langer houdbaar is.

Marko Kolanovic van JP MORGAN maakt naam op Wall Street. Hij voorspelde al verschillende bodems en toppen correct sinds de 2e jaarhelft van 2015. Hij voorspelde niet alleen correct op de aandelenmarkt, maar zag ook de bodem van de olie- en goudprijs op tijd.

Nu raadt Marko Kolanovic aan om aandelen te verkopen en goud te kopen:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs