EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 26 artikelen gevonden met het woord JP Morgan.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord JP MORGAN

Geplaatst op: donderdag 30 juni 2016

Gevolgen Brexit voor bedrijven in een notendop

Dat Brexit zware gevolgen heeft gehad op de beurzen is niemand ontgaan. Maar hoe zit het op het vlak van de bedrijfswereld? Welke praktische gevolgen heeft de Britse uitstap?

Dat Brexit zware gevolgen heeft gehad op de beurzen is niemand ontgaan. Maar hoe zit het op het vlak van de bedrijfswereld? Welke praktische gevolgen heeft de Britse uitstap?

De Financial Times laat op de overzichtelijke Brexit Business Tracker zien wat de gevolgen zijn van de Brexit voor (Britse) bedrijven van HSBC tot Easyjet. Welke ondernemingen hebben mensen aan de deur gezet, winstwaarschuwingen gegeven, investeringen uitgesteld of fusies en overnames uitgesteld?

Chronologisch vindt u er alle aankondigingen terug. Aan de hand van deze korte stukjes krijgt u een overzicht van de schade van de keuze om uit de Europese Unie te stappen. Zo kunt u reeds zien dat HSBC van plan is om 1000 jobs van zijn investmentbank over te hemelen van Londen naar Parijs. JP MORGAN zou dan weer 4000 van de 16000 jobs in het VK willen wegsnoeien. In totaal hebben reeds 9 multinationals ingrepen aangekondigd en dit aantal kan nog verder oplopen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 24 mei 2016

Schulden maken was nog nooit zo goedkoop

Sinds het uitbreken van de crisis in 2008 zijn de schulden wereldwijd alleen maar verder toegenomen, maar per saldo hebben overheden, bedrijven en huishoudens juist enorm geprofiteerd van de dalende rente. Een team van analisten van JP MORGAN deed onderzoek naar de totale rentelasten en kwam tot de conclusie dat die lasten in bijna tien jaar tijd niet zo laag zijn geweest als nu. 

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 23 mei 2016

Mainstream financiële partijen positief over goud

JP MORGAN heeft vorige week een opmerkelijk omslag gemaakt in zijn visie op goud. In januari was de bank nog negatief over het edelmetaal, en voorzag een gemiddelde prijs van $1.104 voor dit jaar. Eigenlijk een voortzetting van de negatieve spiraal die al jaren gaande was. Afgelopen vrijdag maakte JP MORGAN echter een opmerkelijke koerswijziging bekend.

JP MORGAN heeft vorige week een opmerkelijk omslag gemaakt in zijn visie op goud. In januari was de bank nog negatief over het edelmetaal, en voorzag een gemiddelde prijs van $1.104 voor dit jaar. Eigenlijk een voortzetting van de negatieve spiraal die al jaren gaande was. Afgelopen vrijdag maakte JP MORGAN echter een opmerkelijke koerswijziging bekend.

Ineens ziet de bank de goudprijs stijgen tot $1.400 tegen het einde van dit jaar. Blijkbaar is de realisatie ingeslagen dat negatieve rente alomtegenwoordig is, en dat dit destructief is voor de waarde van geld of obligaties. Goud is in het verleden altijd neergesabeld omdat er zogenaamd geen ‘yield’ op zit (het geeft de bezitter ervan geen rente of dividend). Nu het bezit van geld stuit op negatieve rente, is deze eigenschap ineens een voordeel, en zal er volgens JP MORGAN toe leiden dat mensen goud gaan zien als veilige haven. Je bent nooit te oud om te leren, zeggen wij dan. Ook centrale banken zullen hierdoor reserves steeds meer gaan inruilen voor goud.

Obligatiehouder Pimco stelt zelfs een hypothetisch argument voor om middels een sterke opwaardering van de goudprijs de economie te stimuleren. De Fed zou dan privé goud opkopen tegen een prijs van zeg $5.000. Hierdoor komt het geld terecht in Main Street, en niet in Wall Street zoals nu het geval is bij alle recente QE programma’s.

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: vrijdag 20 mei 2016

JP MORGAN: Ultimately gold could wind up actually replacing sovereign bonds

We just received some incredible honest statements from Solita Marcelli, global head of fixed income, currencies and commodities at JPMorgan Private Bank (open only to wealthy investors with at least $5 million of investable assets). She told CNBC this week that the bank’s analysts are expecting to see gold prices go higher for the rest of the year. ($1400 by the end of 2016). This is a huge shift from the bank’s position early this year when they expected an average annual price of $1,104 for 2016.

Marcelli points to the negative interest rates around the world and said, “Gold is looking more and more attractive every single day. As a non-yielding asset, it has a minimal storage cost, so when you compare it to negative-yielding assets, it actually has a positive carry…Gold is a great portfolio hedge in an environment where world government bonds are yielding at historically low levels.”

Lees verder op The BIG RESET
Geplaatst op: zondag 15 mei 2016

Goudprijs naar $1400 volgens JP MORGAN

De goudprijs zal naar $1400 stijgen volgens JP MORGAN. De Amerikaanse bank verwacht dat goud binnen.....

Lees verder op The Bullion House
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs