EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
39
kliks
Er zijn 28 artikelen gevonden met het woord JP Morgan.
Artikel 26 tot 30
Geplaatst op: vrijdag 11 maart 2016

Hét bewijs: vroeg beginnen met sparen en beleggen werkt

Duitsland wordt door verschillende instanties, waaronder de Europese Commissie, op de vingers getikt. Het land zou teveel exporteren (sic), en moet dringend meer schulden maken. De Duitsers hebben namelijk een onevenwicht op de balans: Zijn importeren niet genoeg en sparen te veel.

Duitsland wordt door verschillende instanties, waaronder de Europese Commissie, op de vingers getikt. Het land zou teveel exporteren (sic), en moet dringend meer schulden maken. De Duitsers hebben namelijk een onevenwicht op de balans: Zijn importeren niet genoeg en sparen te veel.

Duitsland zal de komende jaren geconfronteerd worden met een grote vergrijzing, vandaar dat veel Duitsers het logisch vinden om te sparen voor hun appeltje voor de dorst.

Misschien moeten de Duitsers eens volgende analyse, gemaakt door JP MORGAN, aan de Commissie voorleggen, ter verdediging. Sparen en beleggen, zelfs vanop jonge leeftijd, is goed.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 10 februari 2016

'Centrale banken kunnen rente ver onder nulpunt verlagen'

De renteniveaus waartegen banken kunnen lenen bij centrale banken liggen al op historisch lage niveaus, maar ze kunnen nog lager.

De renteniveaus waartegen banken kunnen lenen bij centrale banken liggen al op historisch lage niveaus, maar ze kunnen nog lager.

Dit schrijven economen bij JP MORGAN, zo meldt persbureau Reuters. Financiële markten moeten zich mogelijk voorbereiden op renteniveaus ver onder het nulpunt.

Volgens de economen hebben het opkopen van financiële producten en het afgeven van verwachtingen steeds minder effect. Lage groei en lage inflatie zouden de Amerikaanse en Britse centrale bank mogelijk alsnog forceren om de rente negatief te zetten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 25 januari 2016

Banken geloven in blockchain technologie

Elf van de grootste banken werken momenteel aan een handelssysteem gestoeld op de blockchain technologie. Binnen 2 jaar kan dit systeem voor een revolutie in het bankwezen zorgen.

Heel wat banken hebben al aangegeven de virtuele munt bitcoin maar niets te vinden. De CEO Jamie Dimon van JP MORGAN is daar de belangrijkste exponent van want hij liet al meermaals optekenen dat de bitcoin waardeloos is. Maar de banksector ziet wel heil in de blockchaintechologie waarop de bitcoin gebouwd is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 12 januari 2016

JP MORGAN raadt voor het eerst in 7 jaar aan aandelen te verkopen

Steeds meer grote banken raden hun klanten hun handen af te houden van de aandelenmarkt. De investeringsbank J.P. Morgan raadt zijn klanten voor de eerste keer in zeven jaar aan om aandelen te verkopen bij een bounce in plaats van bij te kopen bij een dip.

De laatste zeven jaar was J.P. Morgan van mening dat een correctie een reden was om aandelen te kopen. Nu veranderen ze het geweer van schouder en raden ze aan om na iedere stijging te verkopen. Naast technische indicatoren zijn er ook fundamentele problemen voor de aandelenmarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 11 januari 2016

ICBC neemt enorme goudkluis Londen in gebruik

ICBC, de grootste bank van China, gaat in Londen een goudkluis met een capaciteit van 1.500 ton huren. Dat schrijft Reuters op basis van vier verschillende bronnen in de goudmarkt. De Chinese bank wil een grotere rol spelen in de goudmarkt van Londen, waar goudbanken als JP MORGAN, HSBC, Bank of Nova Scotia, Barclays en UBS dagelijks voor miljoenen aan goudtransacties uitvoeren voor hun klanten

Lees verder op Goudstandaard

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs