EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 6 artikelen gevonden met het woord Panama Papers.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord PANAMA PAPERS

Geplaatst op: maandag 3 april 2017

Klopjacht op Nederlandse zwartspaarders

Er is een klopjacht gaande op 3800 Nederlanders die hun vermogen hebben gestald bij een Zwitserse bank. De FIOD heeft dankzij een tipgever nieuwe gegevens in handen.

Volgens het oporingsteam van de Belastingdienst is de hoeveelheid Zwitserse bankgegevens vergelijkbaar met de vorig jaar gelekte PANAMA PAPERS.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 maart 2017

"Russische miljarden wereldwijd witgewassen" - ook ING zou betrokken zijn

Bij een wereldwijd netwerk voor het witwassen van geld van Russische criminelen zijn vele grote banken al dan niet bewust betrokken geweest. Dat meldt The Guardian vandaag op basis van documenten van een groep samenwerkende onderzoeksjournalisten, de Organized Crime & Corruption Reporting Project (OCCRP). Dezelfde groep publiceerde ook de PANAMA PAPERS. Uit de bestanden blijken dat tussen 2010 en 2014 ten minste twintig miljard dollar vanuit Rusland werd witgewassen via accounts van buitenlandse banken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 25 oktober 2016

Panama is dé topbestemming voor belastingontduikers

Tijdens de verschillende fiscale regularisatierondes de voorbije jaren zijn honderden dossiers geregulariseerd waarbij de belastingontduiker gebruikmaakte van structuren in Panama en andere exotische oorden. Dat hebben leden van het Contactpunt regularisaties vandaag gezegd in de Kamercommissie over de PANAMA PAPERS.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 8 september 2016

Belastingconstructie in Denemarken? Kijk maar uit, regering betaalt 1,2 miljoen euro voor PANAMA PAPERS

600 Denen staan met naam en toenaam in de PANAMA PAPERS, de lek die onethische belastingconstructies eerder dit jaar blootlegde. De Deense overheid betaalt nu maximaal 9 miljoen kronen om die informatie te gebruiken.

600 Denen staan met naam en toenaam in de PANAMA PAPERS, de lek die onethische belastingconstructies eerder dit jaar blootlegde. De Deense overheid betaalt nu maximaal 9 miljoen kronen om die informatie te gebruiken.

De Deense belastingdienst gaat kijken of de genoemde Denen belasting hebben ontdoken. Kopenhagen is de eerste regering ter wereld die overgaat tot een koop van PANAMA PAPERS-data. 9 miljoen Deense kronen is ongeveer 1,2 miljoen euro. Het is niet bekend wie de data aanbood.

Eerder al deden overheden vanuit de hele wereld een beroep op de journalisten die betrokken waren bij de onthullingen om de gegevens te delen. De media weigerden dat omdat het hun bronnen in gevaar zou kunnen brengen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 24 augustus 2016

Poetin zaagt PANAMA PAPERS door

De Russische president Poetin maakt korte metten met de PANAMA PAPERS. In een toelichting bij een discussieprogramma noemt hij de PANAMA PAPERS een mislukte poging om hem in een kwaad daglicht te stellen. Een mislukte poging, omdat de naam van Poetin zelf niet genoemd wordt in het hele dossier van belastingontwijking. Toch staat uitgerekend zijn gezicht pontificaal boven de nieuwsartikelen die in de Westerse media verschenen zijn over het dossier.

Lees verder op Marketupdate
Navigeer door nieuws en artikelen
" ... Everything is in a bubble ..." — Peter Schiff

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/usergp/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/c_allesover.php on line 34
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs