EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 8 artikelen gevonden met het woord Peter Schiff.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord PETER SCHIFF

Geplaatst op: vrijdag 24 april 2020

PETER SCHIFF voorspelt: ‘de Verenigde Staten gaan bankroet’

Wanneer we dit lezen, komt meteen een gedachtengang in ons los. Bij u zeker ook, beste lezer? Want u en wij weten: een Staat of zelfs een Vereniging van Staten kàn gewoon niet failliet gaan. Niet in deze tijden van Quantitative Easing (lees: fiatgeld bijmaken naar eigen dunk en behoefte.) Wat wel met een staat, een natie kan gebeuren, is dat hij het vertrouwen verliest.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 14 maart 2020

“Het begin van de grootste financiële crisis in de VS geschiedenis”

Geen woorden van ondergetekende maar een uitspraak van PETER SCHIFF (VS, 1963). De bekende Amerikaanse beurshandelaar, CEO van Euro Pacific Capital, investeringsanalist, auteur en econoom. Een waarschuwing die geen waarschuwing meer is. Omdat het te laat is… Dixit Schiff. Want talloze malen werd bovenstaande door hem en anderen voorspeld, door Biflatie.nl eveneens. Dat het zo ver zou komen. Ze, we bleven allen echter roependen in de woestijn.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 maart 2020

Aandelenmarkt: beursballon vindt naald

Dat is hoe PETER SCHIFF, de bekende Amerikaanse beurshandelaar, investeringsanalist, auteur en econoom het ziet: ‘Massive Stock Bubble Finally Found a Pin.’ Tja, Biflatie heeft hier tot in den treure voor gewaarschuwd. Niet alleen tussen de lijntjes door maar met grote, vette koppen meest. We schreven zo bijvoorbeeld ergens: het Coronavirus is de spreekwoordelijke druppel die de emmer met overgewaardeerde aandelen zal doen overlopen. Iets van die aard. Met tal van variaties. En lang voor dit virus de wereld in rep en roer zette. Wie hier ook vaak voor waarschuwde is genoemde PETER SCHIFF. By the way: Peter is pro goud maar contra cryptomunten. Tja, we kunnen het niet over àlles altijd eens zijn natuurlijk…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 10 februari 2020

‘Ultimate 2020 Forecast’ voor Goud

De ultieme voorspellingen voor goud in 2020? Daar zijn we best nieuwsgierig naar. Het is inderdaad een panel van specialisten in de materie dat hier verzameld is. Goldbugs, goudkenners, mensen uit de praktijk. Met tonnen ervaring, kennis en know how. ‘Daniela Cambone (Kitco News), Frank Holmes (US Global), Rick Rule (Sprott US), Grant Williams (Vulpes Investment Management) and PETER SCHIFF (Euro Pacific) sit down at the VRIC 2020 to discuss their outlook on gold and gold stocks.’ Recht vanuit de Vancouver Resource Investment Conference dus, die recent plaatsvond op 19 en 20 januari 2020.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 16 december 2019

2020: Recessie/Geen recessie

Een open deur intrappen natuurlijk: volgend jaar brengt de lang verwachte (wereld)recessie. Of net helemaal niet. Maar dit om te zeggen, of beter u te vragen misschien: wie te geloven? Zakenbank Goldman Sachs, die opnieuw goede economische tijden in het vooruitzicht stelt. Of PETER SCHIFF, Amerikaanse beurshandelaar, investeringsanalist, auteur en econoom. Die tot het compleet tegengestelde kamp behoort.

Lees verder op Biflatie.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs