Nieuws / Artikelen met het woord

Peter Schiff

129 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 10 augustus 2017

PETER SCHIFF: ‘Bitcoin is een hele grote bubbel’

In de Keiser Report heeft Max Keiser een gesprek met PETER SCHIFF. Het grootste deel van het interview gaat het over Bitcoin. Schiff is een groot aanhanger van goud, maar met cryptocurrencies wil hij niets te maken hebben. Volgens hem zal Bitcoin nooit gaan werken als geld en het is een asset waar puur en alleen in gespeculeerd wordt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 21 december 2016

PETER SCHIFF: optreden FOMC groot schijnvertoon

PETER SCHIFF maakt brandhout van FOMC optreden

Opnieuw zou een ferm signaal afgegeven moeten zijn, een signaal dat doet suggereren dat de economie uit het dal geklommen is en weer op eigen benen kan lopen. Een economie uit recessie, weer bloeiende met Trump als frisse wind in de zeilen. De recente renteverhoging zal een teken moeten zijn dat men iets goed doet in Amerika. Of toch niet?

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 28 september 2016

Volgens PETER SCHIFF speelt de Fed blufpoker

In zijn laatste podcast legt PETER SCHIFF uit waarom de Federal Reserve de langverwachte renteverhoging niet zal doorvoeren. Enkele dagen voor de definitieve beslissing voor de ‘September rate hike’ voorspelde PETER SCHIFF al dat de Federal Reserve niet bij machte zou zijn om daad bij het woord te voegen. Hij achtte de kans op een rente verhogen ongeveer net zo groot als een de mogelijkheid op een invasie door aliens op onze planeet.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 27 september 2016

PETER SCHIFF: Zet de renteverhoging maar uit je hoofd

Schiff begrijpt het spel dat de Federal Reserve speelt volkomen. De Fed houdt de beleggerswereld voor de gek met misleidende opmerkingen zoals: “de mogelijkheid op een renteverhoging is toegenomen”. De markt zal dit interpreteren als meer kans op wél een rate hike dan geen rate hike.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 1 april 2016

Ongeloof in Federal Reserve blijkt terecht te zijn

In 2015 kondigde de Federal Reserve aan dat, omwille van de sterke Amerikaanse economie, het van plan was om dit jaar vier renteverhogingen door te voeren. ‘Onzin’, dachten veel beleggers en investeerders en die nu gelijk blijken te hebben. Volgens PETER SCHIFF, oprichter van Euro Pacific Capital, gaat het hier dan ook enkel om harde woorden en geen daden.

PETER SCHIFF liet in een interview met CNBC verstaan dat hij altijd al sceptisch is geweest over het beleid en de plannen van de Federal Reserve. De harde woorden en ‘beloftes’ worden zelden waar gemaakt, net zoals het idee om vier renteverhoging door te voeren dit jaar.

De centrale bankiers van de fed blaffen wel, maar bijten niet.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$