EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 8 artikelen gevonden met het woord Peter Schiff.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord PETER SCHIFF

Geplaatst op: woensdag 28 augustus 2019

‘Recessie is onvermijdelijk en goud zal blijven stijgen’

Dat is wat PETER SCHIFF, CEO en eigenaar van Euro Pacific Capital Inc. ons verzekert. Zilver zal het waarschijnlijk nog beter doen, voegt de Amerikaanse beurshandelaar, investeringsanalist, auteur en econoom er nog aan toe. De reden? Het is vanaf augustus 2019 QE ‘forever’. En hoe meer dollars en andere fiatmunten erbij komen, hoe beter voor deze edelmetalen. Hoewel de goudprijs maandelijks nieuwe hoogtes opzoekt, is het niveau einde augustus nog ver af van het recentste hoogtepunt van $1900 per troy ounce. Aldus Schiff, die trouwens de Kredietcrisis reeds in 2006 voorspelde.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 23 februari 2018

PETER SCHIFF: ‘De Verenigde Staten is failliet en de beurzen zullen crashen’

PETER SCHIFF is een notoire permabear. Hij voorspelt al jaren voor een zware crash van de aandelenmarkten en een heropleving van goud. Hoewel de markten al jaren anders bewegen, blijven zijn fundamenten overeind. Volgens Schiff is de Verenigde Staten failliet en gaan de beurzen nog crashen zoals in 1987.

Vorige maand sprak Schiff op de Vancouver Resource Investment Conference 2018, dit was voor de mini-crash van de markten begin februari.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 10 augustus 2017

PETER SCHIFF: ‘Bitcoin is een hele grote bubbel’

In de Keiser Report heeft Max Keiser een gesprek met PETER SCHIFF. Het grootste deel van het interview gaat het over Bitcoin. Schiff is een groot aanhanger van goud, maar met cryptocurrencies wil hij niets te maken hebben. Volgens hem zal Bitcoin nooit gaan werken als geld en het is een asset waar puur en alleen in gespeculeerd wordt.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 21 december 2016

PETER SCHIFF: optreden FOMC groot schijnvertoon

PETER SCHIFF maakt brandhout van FOMC optreden

PETER SCHIFF maakt brandhout van FOMC optreden

Opnieuw zou een ferm signaal afgegeven moeten zijn, een signaal dat doet suggereren dat de economie uit het dal geklommen is en weer op eigen benen kan lopen. Een economie uit recessie, weer bloeiende met Trump als frisse wind in de zeilen. De recente renteverhoging zal een teken moeten zijn dat men iets goed doet in Amerika. Of toch niet?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 28 september 2016

Volgens PETER SCHIFF speelt de Fed blufpoker

In zijn laatste podcast legt PETER SCHIFF uit waarom de Federal Reserve de langverwachte renteverhoging niet zal doorvoeren. Enkele dagen voor de definitieve beslissing voor de ‘September rate hike’ voorspelde PETER SCHIFF al dat de Federal Reserve niet bij machte zou zijn om daad bij het woord te voegen. Hij achtte de kans op een rente verhogen ongeveer net zo groot als een de mogelijkheid op een invasie door aliens op onze planeet.

[...]

Lees verder op Biflatie.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs