EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 16 artikelen gevonden met het woord TTIP.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord TTIP

Geplaatst op: vrijdag 23 september 2016

Frankrijk en Oostenrijk stellen herstart TTIP-onderhandelingen voor

Frankrijk en Oostenrijk stellen vrijdag voor opnieuw te beginnen met de onderhandelingen over een vrijhandelsverdrag tussen de EU en de Verenigde Staten. Dat zei de Oostenrijkse minister Reinhold Mitterlehner van Economie in een interview met de krant Die Welt.

Mitterlehner kondigde aan met zijn Franse collega Matthias Fekl te pleiten voor zo'n 'herstart' op een bijeenkomst van EU-ministers in Bratislava. De nieuwe onderhandelingen zouden onder meer een nieuwe naam moeten krijgen en gepaard moeten gaan met transparantie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 september 2016

'EU gaat handelsverdrag met Canada tekenen'

De EU tekent op 27 oktober het vrijhandelsverdrag met Canada (CETA), voorspelt de Slowaakse minister Ivan Korcok (Europese Zaken). 

De EU tekent op 27 oktober het vrijhandelsverdrag met Canada (CETA), voorspelt de Slowaakse minister Ivan Korcok (Europese Zaken). 

''Ik denk dat de regeringsleiders daar op hun top een week eerder het licht voor op groen zullen zetten'', zei hij dinsdag in Brussel na overleg met zijn EU-collega’s. Slowakije is sinds juli tijdelijk voorzitter van de EU.

De ministers spraken over het uitonderhandelde CETA en het omstreden verdrag met de VS (TTIP), dat nog dit jaar zou moeten worden afgerond.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 september 2016

Waarom duizenden mensen vandaag in Brussel betogen

Dat je vandaag beter het centrum van Brussel mijdt, wist je al. Dat er betoogd wordt tegen het vrijhandelsverdrag tussen de Verenigde Staten en de Europese Unie, ook. Maar waarom oogst TTIP (Transatlantic Trade & Investment Partnership) zoveel tegenstand?

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 8 september 2016

Internationale handelsverdragen schaden de welvaart

Na drie jaar van heimelijk onderhandelen achter gesloten deuren, lijkt het erop dat het TTIP gewoon bij het oud vuil zal belanden. Het TTIP lijkt slachtoffer te worden van de groeiende politieke onrust, wantrouwen en woede in zowel de VS als de EU, die zich vooral richt op de zittende politieke en economische elite.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 5 september 2016

Wereld opnieuw op weg naar nieuw conflict? Gelijkenis met vooravond WW1 opvallend

Het falen van het TTIP-handelsakkoord kwam vorige week uitgebreid in de pers. Officieel zijn er nog steeds gesprekken bezig al lijkt de realiteit de bovenhand gehaald te hebben waarbij de verschillen tussen de Verenigde Staten en Europa te groot blijken te zijn.

Het TTIP-akkoord zou een gigantische vrije handelszone moeten vormen tussen de Verenigde Staten en Europa waarbij op die manier de Westerse economie de wereld beter en langer zou kunnen domineren. Door het falen hiervan dreigen de Aziatische landen hun invloed te kunnen versterken waardoor het Westen binnenkort niet meer de dominante wereldmacht zal zijn.

Lees verder op Beurs.com
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs