EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud kopen.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord GOUD KOPEN

Geplaatst op: donderdag 14 mei 2020

Zilver- en goudmijnaandelen wachten al jaren op een uitbraak

De goudprijs is tijdens de afgelopen maanden meermaals positief in het nieuws verschenen. En daar was ook een duidelijke reden voor. Het gele edelmetaal fungeert immers al decennialang als een veilige haven. Steeds meer beleggers vluchten, als gevolg van de onzekerheid op de financiële markten, richting de goudmarkt. De interesse in het ‘kleine broertje’ van goud blijft vooralsnog uit. En dat heeft ook effect op de gecombineerde goud- en zilvermarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 24 april 2020

Grafiek: Dit belangrijke goudmijnaandeel is uitgebroken

De goudprijs zit al sinds de zomer van 2018 in de lift. Aanvankelijk wist de goudprijs weinig te profiteren van de coronaonrust. Tijdens de afgelopen weken zijn de goudstieren echter teruggekeerd op het speelveld. En ook de goudmarkt lijkt de opwaartse trend nu te pakken te hebben.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 23 april 2020

Goudprijs wist in deze valuta’s gemeten al te stijgen naar nieuwe records

De goudprijs zit sinds de zomer van 2018 al flink in de lift. Tot voor kort wist het gele edelmetaal weinig te profiteren van de onrust die er op de financiële markten te vinden was. Tijdens de afgelopen drie weken is dat beeld echter compleet veranderd. Op maandbasis gemeten noteert de goudprijs fors hoger. En in verschillende valuta’s gemeten is er zelfs sprake van een nieuwe recordkoers.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 8 april 2020

Goudmarkt ontregeld door gebrek aan liquiditeit

Een gebrek aan liquiditeit in de internationale goudmarkt zorgt voor merkwaardige bewegingen in de goudprijs. Zo lag de goudprijs op de beurs in New York dinsdag ongeveer $50 per troy ounce hoger dan in Londen. Onder normale omstandigheden is dat verschil hooguit een paar dollar, maar door gebrek aan arbitrage lopen de prijzen verder uit elkaar.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: vrijdag 3 april 2020

Dit kan nog maar het begin van de goud Bull Market zijn…

Opvallend genoeg wist de goudprijs tijdens het afgelopen kwartaal amper te profiteren van de onrust op de financiële markten. Toch is het gele edelmetaal zeker haar functie als veilige haven niet verloren. De komende tijd zou de goudprijs zelfs in positieve zin kunnen gaan opvallen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs