EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud kopen.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord GOUD KOPEN

Geplaatst op: maandag 16 juli 2018

Wordt dit (opnieuw) het goudenkwartaal voor goud?

De goudprijs staat al wekenlang onder druk en volgens de meeste analisten gaat daar in de nabije toekomst geen verandering in komen. De goudprijs weet in een tijd van oplopende geopolitieke spanningen niet te profiteren en dat baart de meeste analisten de grootste zorgen. Is de goudprijs daadwerkelijk haar glans verloren?

Normaal gesproken weet goud te schitteren in tijden van onrust en instabiliteit. Dat was bijvoorbeeld aan het begin van 2016 nog het geval toen er chaos was in China. Destijds wist de goudprijs in korte tijd flink in waarde te stijgen. De goud gerelateerde aandelen wisten zelfs exponentiële winsten te laten optekenen. Ook tijdens de afgelopen weken is de onrust toegenomen als gevolg van het gevoerde handelsbeleid van Donald Trump. Toch wist de goudprijs hier niet van te profiteren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 12 juli 2018

Onderzoek: Goud gaat de komende twee jaar olie verslaan

De goudprijs wordt op dit moment door het merendeel van de beleggers verguisd. Niet verwonderlijk, want het gele edelmetaal weet al weken teleur te stellen. En deze slechte prestatie blijft uiteraard niet onopgemerkt bij de beleggers. Terwijl de goudprijs blijft dalen, weet de olieprijs steeds hogere regionen te bereiken. Die tijd kan echter snel gaan keren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 8 juli 2018

Hoeveel pijn moet goud nog doorstaan?

De goudprijs is bezig aan een rampzalige reeks. Al wekenlang staat de goudprijs onder druk en met de week lijkt het pessimisme toe te nemen. Inmiddels is de goudprijs beland bij het dieptepunt van december 2017. Gaat het gele edelmetaal op weg naar nieuwe dieptepunten?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 4 juli 2018

De huidige goudbeweging lijkt sterk op die van vorig jaar

De goudprijs is in een vrije val beland, dat zal haast geen één belegger zijn ontgaan. Er heerst op dit moment groot pessimisme rondom het gele edelmetaal en volgens de meeste analisten is de kans klein dat het sentiment binnenkort gaat veranderen. Ondanks de scherpe daling lijkt de goudprijs voorlopig hetzelfde pad te bewandelen als vorig jaar het geval was.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 2 juli 2018

Japanse Yen ondersteunt de daling bij de goudprijs niet

De goudprijs kende opnieuw een beroerde week. Al wekenlang staat het gele edelmetaal onder grote druk en steeds meer goudbeleggers gooien de handdoek in de ring. Opmerkelijk genoeg ondersteunt de Japanse Yen op dit moment de daling bij de goudprijs niet. En dat kan goed nieuws betekenen voor de goudprijs.

De goudprijs staat al wekenlang onder druk. Sinds april is de trend volledig omgeslagen en de beer heeft de afgelopen tijd behoorlijke tikken uitgedeeld. De goudprijs stond sinds december afgelopen jaar niet meer zo laag. Alle winst van de eerste maanden van dit jaar zijn als sneeuw voor de zon verdwenen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs