EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud kopen.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord GOUD KOPEN

Geplaatst op: dinsdag 5 november 2019

Is de goudprijs opnieuw uitgebroken?

Tijdens de afgelopen handelsweek wist de goudprijs goede zaken te doen. En dat kwam voor veel beleggers als een verrassing, aangezien de aandelenmarkten ook in waarde wisten te stijgen. En meestal beweegt de goudprijs tegengesteld aan de beurzen. Al is daar dit jaar weinig van terug te zien. Volgens kenners is de goudprijs bezig aan een nieuwe opwaartse uitbraak.

Het gele edelmetaal heeft een aantal lastige weken achter de rug liggen. Sinds de zomer staat de goudprijs al onder druk en mede daardoor heeft een deel van de beleggers de goudmarkt (weer) verlaten. Toch noteert de goudprijs nog altijd fors hoger dan de slotstand van 2018. En volgens een belangrijke grafiek kan de goudprijs de komende tijd weer op weg gaan richting het jaarhoogtepunt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 29 oktober 2019

Volgens deze grafiek breekt er een nieuw zilvertijdperk aan…

De edelmetalen kennen tot nu toe een fantastisch beursjaar. De goud- en zilverprijs noteren op jaarbasis gemeten zelfs allebei in de dubbele cijfers. Daarnaast heeft het er alle schijn van dat de echte edelmetalenrally nog moet gaan aanbreken. En met name de zilverprijs kan in waarde gaan exploderen.

De zilverprijs wist tijdens de afgelopen jaren minder goed te presteren dan de goudprijs. Als gevolg van de toegenomen onzekerheid in de wereld werd met name goud gebruikt als veilige haven. Het kleine broertje van goud – zilver – bleef daarbij vaak onder de radar. Tijdens de afgelopen maanden is dat beeld wel veranderd, want tijdens de afgelopen periode wist de zilverprijs de goudprijs te verslaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 24 oktober 2019

Volgens deze grafiek kan de goudprijs binnenkort gaan exploderen

De interesse in de goudmarkt is tijdens de afgelopen weken wat afgezwakt. Dat is ook niet verwonderlijk, want de goudprijs werd de afgelopen tijd geconfronteerd met de nodige koerszwakte. Dit was met name goed voelbaar bij de goudaandelen. Een belangrijke grafiek laat echter zien dat beleggers juist nu de goudmarkt niet uit het oog moeten verliezen.

Tot nu toe kent de goudprijs een fantastisch jaar. Ten opzichte van de slotstand van 2018 noteert de prijs van het gele edelmetaal nog steeds fors hoger. Door de herstelbeweging op de aandelenmarkten heeft de goudmarkt tijdens de afgelopen weken iets aan populariteit moeten inleveren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 22 oktober 2019

Bevindt de goudprijs zich in een nieuwe Bull Market?

De goudprijs staat al enkele weken onder druk. Dit heeft mede te maken met het opgelaaide optimisme onder de beleggers. Als gevolg daarvan is de behoefte aan een ‘veilige haven’ afgenomen. Ten opzichte van de slotstand van 2018 noteert de goudprijs echter nog steeds flink hoger. En de mogelijkheid bestaat zelfs dat de echte goudprijsstijging nog moet komen.

In het verleden hebben we meerdere periodes gekend waarin de goudprijs extreem goede zaken wist te doen. De meest recente Bull Market was die van de periode 2001-2011. Tijdens deze periode wist de prijs van het gele edelmetaal exponentieel in waar te stijgen. Dit resulteerde uiteindelijk ook in de langste goud Bull Market ooit.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 17 oktober 2019

Deze belangrijke goudmijnaandelen-ETF moet deze weerstand doorbreken

De interesse in goudmijnaandelen is tijdens de afgelopen maanden opgelaaid. Dat is ook niet verwonderlijk, want deze aandelen weten al sinds het einde van 2018 goede zaken te doen. Diverse goudmijnaandelen wisten met tientallen procenten in waarde te stijgen. Een belangrijke goudmijnaandelen-ETF worstelt echter nog steeds met een belangrijke weerstand.

Tijdens de afgelopen weken heeft de goudprijs een stapje terug moeten doen. Als gevolg daarvan staat ook de goudmarkt al enkele weken onder druk. Technisch gezien lijkt dit eerder een adempauze van de stier te zijn dan dat er sprake is van een trenddraai. Zo wist de goudprijs al eerder dit jaar opwaarts uit te breken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs