EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
30
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
18
kliks
Er zijn 4 artikelen gevonden met het woord gulden.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord GULDEN

Geplaatst op: maandag 31 maart 2014

Het ABP en de verdwenen miljarden

In de jaren ’80 en begin jaren ’90 zijn er door de Nederlandse staat met behulp van de uitnamewet miljarden GULDENs uit de pensioenpot van het pensioenfonds ABP achterover gedrukt. Dit blijkt uit onderzoek van de inmiddels overleden econoom Hennie Kemner.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 24 maart 2014

Miljarden uit de gezamenlijke pensioenpot gestolen door BV Nederland

In de jaren 80 is er onder kabinet Lubbers op gelegaliseerde wijze, middels de “uitnamewet” 32,8 miljard GULDEN uit de gezamenlijke pensioenpot gestolen. Dat dit überhaubt boven water is gekomen is vooral dankzij de vasthoudendheid van (1.) Hennie Kemner die niet één maar tíg keer een beroep gedaan heeft op de WOB (Wet Openbaar Bestuur)

Na eerst in het Rijksarchief en bij Binnenlandse Zaken en Financieën bot te hebben gevangen, slaagde Kemner er dan uiteindelijk in de hele geheime operatie boven water te krijgen.

Lees verder op stopdebankiers.nl
Geplaatst op: dinsdag 18 februari 2014

Steeds meer Europeanen lijken van plan de EU van binnenuit te vernietigen

In twee landen van de eurozone - Nederland en Frankrijk - zouden anti-Europapartijen die verkiezingen zelfs winnen. Zowel Geert Wilders van de PVV als Marine Le Pen van het Front National willen de euro inleveren voor respectievelijk een retour naar de GULDEN en de franc. Maar ook in andere landen doen partijen die de macht van Brussel willen inperken - tot de Unie volledig ontmantelen - het beter dan dat ooit het geval is geweest. In Groot-Brittannië zou de eurosceptische UKIP van Nigel Farage enkel nog Labour voor zich moeten dulden in het Europees halfrond.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 15 januari 2014

John Mauldin: Economie tussen optimisme en pessimisme

Je hebt optimisten, zij die alles altijd door een roze bril bekijken en je hebt de natuurlijke tegenhangers: de pessimisten, waaronder een aantal eeuwige doemdenkers. De GULDEN middenweg is meestal de weg die gezocht dient te worden en die wordt in de ideale wereld vertegenwoordigd door de realisten.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 21 oktober 2013

Obligatiehouders opgelet!

Obligatiehouders gaan vóór aandeelhouders indien een zwaar bedrijf in de problemen geraakt. Toch lijkt die GULDEN regel van het spel onderhevig aan verandering. Waakzaamheid is geboden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs