Nieuws / Artikelen met het woord

hindenburg omen

9 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 17 augustus 2013

Biflatie Bulletin : Het HINDENBURG OMEN

Quote van de Dag : “ The difference between playing the stock market and the horses is that one of the horses must win”.  Joey Adams, comedian.  Gaan de beurzen crashen en misschien wel big time?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

Cluster HINDENBURG OMENs verhoogt kan op markcorrectie

De HINDENBURG OMEN is een technisch patroon dat niet zo dikwijls voorkomt waardoor het in het verleden al meermaals een voorlopende indicator is geweest voor een correctie van de aandelenbeurs. Het is niet zo dat bij elke HINDENBURG OMEN de markt gaat crashen. Het is wel verontrustend dat deze indicator zich nu al meermaals heeft voorgedaan om de Amerikaanse beurs, zegt The Economic Collapse.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 11 juni 2013

3e HINDENBURG OMEN in 7 dagen, net als in … 2007

De HINDENBURG OMEN is een technische indicatie dat de markten aan hun top zitten. De HINDENBURG OMEN voorspelt meestal een daling van de aandelenmarkten en heeft zich nu al vier keer laten zien in de laatste vijf weken waarvan drie keer de laatste zeven dagen. De laatste keer dat de HINDENBURG OMEN zo dikwijls voorkwam, was in 2007, vlak voor de grote daling.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 7 juni 2013

Kijk op de week (Komt er een correctie of niet?)

Vorige week eindigde de beurs met de HINDENBURG OMEN. Dit is een ingewikkelde technische indicator die in het verleden al meermaals een aandelencrash heeft voorspeld. Dit heeft de speculaties van een correctie terug gevoed. Sinds de top van 21 mei op net geen 1.670 punten daalde de S&P 500 al tot 1.620 punten, een daling van 3 %. Nu wil 3 % uiteraard niets zeggen, maar het is een feit dat de Amerikaanse aandelen nu al 2 weken in een dalende trend zitten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 3 juni 2013

Oh nee! The HINDENBURG OMEN is daar

The HINDENBURG OMEN...

... is een ingewikkelde technische indicator die in het verleden al meermaals een aandelencrash heeft voorspeld. Vorige week vrijdag heeft de HINDENBURG OMEN zich weer voorgedaan op de Amerikaanse beurs. Met de crash in Japan, de wederopstanding van goud en de Federal Reserve tappering lijkt de HINDENBURG OMEN zijn gelijk weer te krijgen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$