EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 1 artikelen gevonden met het woord hindenburg omen.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord HINDENBURG OMEN

Geplaatst op: vrijdag 26 juli 2019

Deze indicator slaat alarm en dat kan onheil betekenen voor de beurzen

Voor het eerst sinds oktober 2018 zijn er serieuze tekenen van zwakte zichtbaar bij onderliggende aandelen. Terwijl de belangrijkste indices rond hun recordkoersen bewegen, haken steeds meer onderliggende aandelen af. En dit afnemende momentum kan onheil betekenen voor de aandelenmarkten.

Jason Goepfert, van SentimenTrader, liet recent weten dat de veel bekritiseerde Hinderburg Omen indicator alarm slaat. De HINDENBURG OMEN was een voorgesteld technisch analysepatroon, genoemd naar de ramp met de Hindenburg van 6 mei 1937. De Omen vergelijkt het percentage nieuwe hoogtepunten en dieptepunten van 52 weken met een vooraf bepaald referentiepercentage om de toenemende kans op een marktcrash te voorspellen. En volgens Goepfert doen beleggers er verstandig aan om deze indicator erg serieus te nemen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 17 augustus 2013

Biflatie Bulletin : Het HINDENBURG OMEN

Quote van de Dag : “ The difference between playing the stock market and the horses is that one of the horses must win”.  Joey Adams, comedian.  Gaan de beurzen crashen en misschien wel big time?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2013

Cluster HINDENBURG OMENs verhoogt kan op markcorrectie

De HINDENBURG OMEN is een technisch patroon dat niet zo dikwijls voorkomt waardoor het in het verleden al meermaals een voorlopende indicator is geweest voor een correctie van de aandelenbeurs. Het is niet zo dat bij elke HINDENBURG OMEN de markt gaat crashen. Het is wel verontrustend dat deze indicator zich nu al meermaals heeft voorgedaan om de Amerikaanse beurs, zegt The Economic Collapse.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 11 juni 2013

3e HINDENBURG OMEN in 7 dagen, net als in … 2007

De HINDENBURG OMEN is een technische indicatie dat de markten aan hun top zitten. De HINDENBURG OMEN voorspelt meestal een daling van de aandelenmarkten en heeft zich nu al vier keer laten zien in de laatste vijf weken waarvan drie keer de laatste zeven dagen. De laatste keer dat de HINDENBURG OMEN zo dikwijls voorkwam, was in 2007, vlak voor de grote daling.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 7 juni 2013

Kijk op de week (Komt er een correctie of niet?)

Vorige week eindigde de beurs met de HINDENBURG OMEN. Dit is een ingewikkelde technische indicator die in het verleden al meermaals een aandelencrash heeft voorspeld. Dit heeft de speculaties van een correctie terug gevoed. Sinds de top van 21 mei op net geen 1.670 punten daalde de S&P 500 al tot 1.620 punten, een daling van 3 %. Nu wil 3 % uiteraard niets zeggen, maar het is een feit dat de Amerikaanse aandelen nu al 2 weken in een dalende trend zitten.

Lees verder op Beurs.com
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs